Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bende bugün öğle yemeğim için salata ve yoğurt götürüyorum evden...oh be dunya varmış en azından simdi ne yiyecegimi biliyorum
En güzeli canım. Koca koca insanlar ne yiyeceğini bilmiyorsa sen mi düşüneceksin. Boşver sen kendi beslenmene bak.

Ay canım ya, dans edin bari birlikte onu yaptırır mı Ayşecim. 15 dk hoplayıp zıplasanız, sanki onun için yapıyormuşsun gibi, eşlik eder mi sana arıza çıkarmadan?
Onun yapiyoruz zaten canım. Ama hanımın uykusu gelince bana takıyor. Sen oynama ben oynayacağım diyor

Aman ha dikkat ensendeyim onu getir aklina

Afiyet olsun. Menüne dünya kadar yorum yazdım ama bağlantı gitti geldi. Yorumda gitmiş. Neyse bu son yazışım bir daha bağlantı giderse yazmayacağım
Genel olarak dengesiz ve az buldum yediklerini ama kalori olarak fazla olabilir. Hesaplamadım. Kahvaltıdan başlayalım tahin biliyorsun ki susam ve bol miktar yağ ihtiva eder onun yerine sade pekmez tüketebilirdin. 1kk peynir+1haşlanmış yumurta yada 2kk peynir olabilirdi.Böylelikle ara öğünün sadece yeşil çay olabilir. Öğlen sebze yediysen akşama protein tüketmen gerekirdi. Hayvansal yada bitkisel. Bitkisel protein kuru baklagiller biliyorsun. Ara öğün böreğin yanında ayranla güzel olurdu. Bunun içince akşamı hafif tutmuşsun ok. Amaaaa... börek muhtemelen yağlıdır. en azından mantarı yağsız yapabilirdin ki ben mantara hiç yağ koymuyorum. kullandığın yağların miktarını bilmemek ile birlikte bana fazla gibi göründü. Ara öğünlerine biraz çiğ kuru yemiş, kuru yada taze meyve ekle. Günde 2 porsiyon meyve öneriyorlar. 1 öğün protein. Kalanı lifli sebzeler. Sen dün açlık hissettin ve yediklerinden memnun muydun? Bu da önemli. Mutsuz olduğun bir beslenme tarzı çok uzun gitmez. arada kaçamaklar olur. Bu da seni geri çeker ok beybisi
Su.... suyu unuttum. Su uygulamaları çok faydalı. Bende normalde su içmeyen biriyim ama uygulama hatırlattıkça içiyorum. sayesinde 3lt'yi geçiyorum

Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederimmm ama cok açlık sıkıntısı çekmedim mantara cok az yağ koyduk zaten 1 yemek kasığı kadar sizinle beraber inş daha düzenli düzgün şekilde yavaş yavaş öğreneceğim tekrar teşekkürler ederim :)

1yk yağ 1kilo sebze içindir. Bu da bilgi olarak kalsın senin için

Kandiliniz mübarek olsun canlar
HAYIRLI KANDİLLER CANIM

En güzeli canım. Koca koca insanlar ne yiyeceğini bilmiyorsa sen mi düşüneceksin. Boşver sen kendi beslenmene bak.
AYNEN ÖYLE YAPTIM SALATAMIDA YOĞURDUMUDA BİGÜZEL MUTFAĞA ÇIKIP YEDİM. ÇOK RAHATIM ÇOOOOKKK
kızlar dün sabah regli oldum o kadar dikkat etmeme ragmen 73,2 nin altına inmedi kilom inşallah regli ödemidir tek fark koşturmam fazla olduğu için spor yapamamış olmam canım sıkkın biraz bu konuda
BENCE REGL ÖDEMİDİR BENDE GEÇEN HAFTA YAŞADIM AYNI SORUNU HAFTAYA GEÇER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…