Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kolay gelsin canım.

Merhabalar Arkadaşlar,
Bugün 65 cm pilates topu aldım Tchibo'dan. Sizce boyutu iyi mi?
Hiç kullandınız mı? Bir danışayım dedim.
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Sevgiler.
MERHABA CANIM
BEN KULLANDIM AMA ÇOK UZUN SÜRMEDİ OĞLUM PATLATTI MALESEF
SADECE MEKİK ÇEKERKEN KULLANDIM BEN ÇOK RAHAT ÇEKİLİYORDU.
HAYIRLI KANDİLLER CANIM

MERHABA CANIM
BEN KULLANDIM AMA ÇOK UZUN SÜRMEDİ OĞLUM PATLATTI MALESEF
SADECE MEKİK ÇEKERKEN KULLANDIM BEN ÇOK RAHAT ÇEKİLİYORDU.
HAYIRLI KANDİLLER CANIM
Teşekkür ederim canım.
Bakalım ben ne zaman patlatacağım.
Belim rahatsız da, bel fıtığım var. Belki pilates yapmak biraz faydalı olur, kaslarım güçlenir diye düşündüm. İp ve dumble da aldım geçen gün Decathlon'dan, bakalım hayırlısı.

Selamlar kızlar ben geldim. Yani sonunda gelebildim. Son 2aydır sürekli ve pepee ve büyüyerek gelen sorunlarla boğuşuyorum. Gelemedim buraya.
Aranıza yeni katılan arkadaşlar olmuş. Herkes hoşgelmiş. Ben takımın k.yardımcısıyım. 95kilo iken sarıldım kızlara şimdi son turları atıyorum mezun olunca yakında inşallah

Merhabalar
Siz de hoşgeldiniz.
Ben Gülden. Kamuda çalışıyorum. Şu an 94,8 kg'ım. 15,2 kg verdim. Hedefim 67 inşallah.

AAA ORDA İP VARDIR DEMİ BENDE NERDEN ALSAM DİYE DÜŞÜNÜYORDUM BENDE İP ALMAK İSTİYORUM ORAYA BAKAYIM...

MERHABA CANIM HOŞGELDİN.
BEN EBRU 1.60 BOYUNDA 60,3 KİLODAYIM HEDEFİM 55
32 YAŞINDAYIM EVLİYİM 7 YAŞINDA BİR OĞLUM VAR. MUHASEBECİYİM..
HAYIRLI KANDİLLER BU ARADA

ayyy çok güldüm buna yok yaaa estağfurullah o gelip gecici bi istek gelmus ve geçmiş onu soylemek istedim

Günaydın canim guzel telaseler bunlar kolay gelsin
Sağol canımmm.

Yaramazlık yapmadan döndüm valla. Çantama gün kurusu atmıştım çıkmadan. Efendi gibi filtre kahvemi içip yanında da onu yedim.

Merhabalar Arkadaşlar,
Bugün 65 cm pilates topu aldım Tchibo'dan. Sizce boyutu iyi mi?
Hiç kullandınız mı? Bir danışayım dedim.
Mevlid kandiliniz mübarek olsun.
Sevgiler.
Ben almıştım,Decathlon'daki orta boy pilates topu. Baktım şimdi 65 cm'miş.
Boya göre alınıyor galiba. Decathlon'un sitesinde:
3 farklı boyu bulunur: S, M ve L. - S boy: Boyu 1,65 cm ve daha kısa olanlar için. - M boy: Boyu 1,65 - 1,85 cm arasında olanlar için. - L boy: Boyu 1,85 cm'den uzun olanlar için. Şişirmek için aşağıdaki talimatlara uymanız önerilir: - S boy: Çapı 55 cm olacak şekilde şişirin. - M boy: Çapı 65 cm olacak şekilde şişirin. - L boy: Çapı 75 cm olacak şekilde şişirin.
yazıyor :)
Ben doğuma yakın Umut bey aşağıya insin diye üzerinde zıplıyordum, başka bir şey için de kullanamadım henüz, öyle duruyor :)
Bel fıtığına iyi geliyor pilates ama bazı hareketler zorlayabilir, dikkat etmen gerek :) Bel kasları güçleniyor zamanla.

Merhabalar
Decathlon'dakiler çok şirin, renkli. 3 renk seçeneği var. Fiyatı da uygun geldi.
Tchibo'da da gördüm. Biraz daha pahalıydı benim aldığımdan.
Decathlon'daki işimizi görür bence.

Çok teşekkür ederim, sağolasın.
Bilgiler çok faydalı oldu. 65 cm bana uygunmuş.

Sağol canımmm.

Yaramazlık yapmadan döndüm valla. Çantama gün kurusu atmıştım çıkmadan. Efendi gibi filtre kahvemi içip yanında da onu yedim.
OH ÇOK İYİ YAPMIŞŞIN CANIM

Merhabalar
Decathlon'dakiler çok şirin, renkli. 3 renk seçeneği var. Fiyatı da uygun geldi.
Tchibo'da da gördüm. Biraz daha pahalıydı benim aldığımdan.
Decathlon'daki işimizi görür bence.
SAĞOL CANIM EN KISA ZAMANDA BAKICAM MUTLAKA. BEN EVDE OĞLUMUN İPİYLE ATLIYORUM Bİ ARADA ÇAMAŞIR İPİYLE ATLIYORDUM. AMA ARTIK PROFSYONELLEŞMEK GEREK

Açlıktan beynim dönmüştü. Akşam yemeğimi yedim kendine geldim.
AFİYET OLSUN CANIM MENÜNEDE PAYLAŞ HADİ

Merhaba bende Büşra 22 yaşındayım 80 kiloyum üniversiteden yeni mezun oldum bankacılık bitirdim ama henüz çalışmıyorum ilk hedefim 70 e düşmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…