- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.661
Hahaha evet çok açık ve net olmuş canım :)Evet hayat cok net:
Saglikli olmak istiyorsan..... Kilo ver
O süper sabahtanmış. Güzel haberlerini bekliyoruz :)Randevum sabah saat 09:30'da
Şimdi gördüm mesajını canım.
İnşallah canım.Hahaha evet çok açık ve net olmuş canım :)
O süper sabahtanmış. Güzel haberlerini bekliyoruz :)
canım haftaya salı gün gelecek sonuçlarımız bu sabah taburcu ettim dr undan da refakat izni aldım 3 ay babamla iş derdi olmadan rahat rahat ilgilenebileceğimPatalojiden sonuç ne zaman gelecek?
Öğlearasında yemekten sonra 30 dakika yürüme şansınız olur mu? Veya evde Leslie'nın videolarını izleyip egzersiz yapsanız. Ben squatgirl uygulamasını takip ediyorum. Önerebilirim.evet gerçekten süper olacak ama sabah 7 olmadan evden çıkıyorum eve akşam 7 de geliyorum 8 de yemek faslı bitiyor sonrada hava çok karanlık olmuş oluyor dışarı çıkamıyorum
eşimde yürüyüş bandı almama karşı çıkıyor ne yapıcam ben yaaa
Leslie yi akşam deneyeceğim.Öğlearasında yemekten sonra 30 dakika yürüme şansınız olur mu? Veya evde Leslie'nın videolarını izleyip egzersiz yapsanız. Ben squatgirl uygulamasını takip ediyorum. Önerebilirim.
Squatgirl'de Doris Hofer'in "tek yürüyüşle 100 kalori yakıyoruz", "tek yürüyüşle 200 kalori yakıyoruz", "tek yürüyüşle 300 kalori yakıyoruz" antrenmanları ile başlayabilirsiniz. Videolarını youtube'da bulabilirsiniz. Önce 100 kalorilik olanı, ertesi gün 200 kalorilik olanı yapar, yavaş yavaş arttıra arttıra bu antrenmanları yaparsınız.Leslie yi akşam deneyeceğim.
öğlen arası ancak 15 dk yürüyebiliyorum işteyken oda yeterli değil tabiki
iş yerimde de yılbaşı kutlaması var her yer bana yasak
hemen basliycam bu aksam kesin yani cookk tesekkur ederim super bilgi oldu benim icin leslie ye bakmistim ama asama asama gitmek daha mantikli olucakSquatgirl'de Doris Hofer'in "tek yürüyüşle 100 kalori yakıyoruz", "tek yürüyüşle 200 kalori yakıyoruz", "tek yürüyüşle 300 kalori yakıyoruz" antrenmanları ile başlayabilirsiniz. Videolarını youtube'da bulabilirsiniz. Önce 100 kalorilik olanı, ertesi gün 200 kalorilik olanı yapar, yavaş yavaş arttıra arttıra bu antrenmanları yaparsınız.
Leslie de güzel kalori yaktırıyormuş. Yapan arkadaşlar öyle diyorlardı.
Çok haklısın. Sağlıklı besinlerden kalori almalıyızGunaydiiiinnn
Evet hayat cok net:
Saglikli olmak istiyorsan..... Kilo ver
Dunku menum:
Sabah kasarli tost 1 haslanmis yumurta
Oglen ispanak yemegi ayran
İkindin 2 tane tutku biskuvi, kahve
Aksam balik, yaninda meze acili ezme, patates salatasi, salgam
Aralardan biri ceviz digeri bi minik kase kuruyemis.
My fitness pal e ben de yaziyordum buraya yazmaya baslayinca biraktim ya 2 yere zor oluyor anca vakit buluyorum
Kaloriden cok o kaloriyi nerden aldigimiz da onemli o biskuvileri yemeseydim keske
Kaptanım bu üç ay sana çok iyi gelecek inşallahcanım haftaya salı gün gelecek sonuçlarımız bu sabah taburcu ettim dr undan da refakat izni aldım 3 ay babamla iş derdi olmadan rahat rahat ilgilenebileceğim
kızlar iyi dileklerini için teşekkürler fırsat buldukça uğramaya çalışırım ördeğim ve diğer arkadaşlar yanınızda olur kendinize iyi bakın
EvettYarın cumaaaaaa
Saol canim benim insallah cok iyi olacagiz bu 3 aydaKaptanım bu üç ay sana çok iyi gelecek inşallah
Babacığına da acil şifalar diliyorum.r
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?