Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam hanımlar, bugün okulda işlerim vardı, o yüzden yeni bakabildim. Bugün çooook çoook dikkat ediyoruz, yarın tartıda güzel eksiler görelim.
Öğleyin yemeğe giderken kısa da olsa bir yürüyüş yaptım açık havada, çok iyi geldi :)

Patalojiden sonuç ne zaman gelecek?
canım haftaya salı gün gelecek sonuçlarımız bu sabah taburcu ettim dr undan da refakat izni aldım 3 ay babamla iş derdi olmadan rahat rahat ilgilenebileceğim
kızlar iyi dileklerini için teşekkürler fırsat buldukça uğramaya çalışırım ördeğim ve diğer arkadaşlar yanınızda olur kendinize iyi bakın

Öğlearasında yemekten sonra 30 dakika yürüme şansınız olur mu? Veya evde Leslie'nın videolarını izleyip egzersiz yapsanız. Ben squatgirl uygulamasını takip ediyorum. Önerebilirim.

Öğlearasında yemekten sonra 30 dakika yürüme şansınız olur mu? Veya evde Leslie'nın videolarını izleyip egzersiz yapsanız. Ben squatgirl uygulamasını takip ediyorum. Önerebilirim.
Leslie yi akşam deneyeceğim.
öğlen arası ancak 15 dk yürüyebiliyorum işteyken oda yeterli değil tabiki

iş yerimde de yılbaşı kutlaması var her yer bana yasak

Leslie yi akşam deneyeceğim.
öğlen arası ancak 15 dk yürüyebiliyorum işteyken oda yeterli değil tabiki

iş yerimde de yılbaşı kutlaması var her yer bana yasak
Squatgirl'de Doris Hofer'in "tek yürüyüşle 100 kalori yakıyoruz", "tek yürüyüşle 200 kalori yakıyoruz", "tek yürüyüşle 300 kalori yakıyoruz" antrenmanları ile başlayabilirsiniz. Videolarını youtube'da bulabilirsiniz. Önce 100 kalorilik olanı, ertesi gün 200 kalorilik olanı yapar, yavaş yavaş arttıra arttıra bu antrenmanları yaparsınız.
Leslie de güzel kalori yaktırıyormuş. Yapan arkadaşlar öyle diyorlardı.

hemen basliycam bu aksam kesin yani cookk tesekkur ederim super bilgi oldu benim icin leslie ye bakmistim ama asama asama gitmek daha mantikli olucak

Çok haklısın. Sağlıklı besinlerden kalori almalıyız

Kaptanım bu üç ay sana çok iyi gelecek inşallah
Babacığına da acil şifalar diliyorum.r

selamlar
kahvalti 2 yumurta
domates salatalik 3 zeytin

ara 2 kuru kayisi yesil cay

oglen
6 kasik kuru fasulye yesillik

ilk oglen arasi sut 2 parca. itter cikolata

2. ara yarim paket eti form yesil cay

aksam balik salata

ara chia tohumlu yogurt

su 3 litre

spor 4 km trmpolu yuruyus
yarim saat gobek atmaca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…