Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dukan mı? Kuşhan yapmayacakmıydın sen

Abartmaya gerek yok. 5 diyince 5 verilmiyor. Sen kendini biliyorsundur. 1 haftada kaç kilo verebilirsin. Ona göre hedefini koyarsın

Bak ne güzel sorunu kendin yazmışsın. Hiçbirşey yemeden kilo verilmiyor bebeğim. Vücudunu kıtlık moduna sokup yediğin kuş kadar yiyecegide depola diyorsun.

Bu arada neden dukan yazmışım orda bilmiyorum otomatik düzeltti galiba kuşhan kuşhan hatta kuşhanımsı

Canım öyle olur arada, takılma sen aynen devam et. Ödem olmuştur vs. diyetini bozmadığın sürece kilo vermeye devam edersin elbet :)

Ne güzel bu motivasyonunu hiç kaybetme :)
İstedikten sonra başarabilirsin :)
inş canım

Bak ne güzel sorunu kendin yazmışsın. Hiçbirşey yemeden kilo verilmiyor bebeğim. Vücudunu kıtlık moduna sokup yediğin kuş kadar yiyecegide depola diyorsun.
ben normaldede az yiyorum o yüzden diyet olarak böyle yiyorum açlık çekmiyorum daha fazla yesem hiç veremem diye düşünüyorum

Kizlar annemle eve geldik refakatci istemediler yarin taburcu olacak insallah operasyon iyi gecmis insallah patoloji de iyi gelir de diger asamaya gecebiliriz

Rabbim gönlünüze göre versin ...Aminnnn
Babacığında ağrısız güzel bir uyku çekip sabaha baya toparlamış olur inşallah

inş canım

ben normaldede az yiyorum o yüzden diyet olarak böyle yiyorum açlık çekmiyorum daha fazla yesem hiç veremem diye düşünüyorum
Sen my fitness pal'ı yüklemedin mi? Yediklerini bir yaz kalorilerini hesapla. Normalden az yiyerek ben 83den 97e çıktım. Yani az yiyorum diye güvenme. Normalde 1300-1500 kalori ile benim kilo vermesemde almamam gerekirken ben bu kaloriyi 2 öğünde aldığım için kilo almıştım.

Ciddimisin hemen yüklüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…