- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.621
Dukan mı? Kuşhan yapmayacakmıydın senBende 37 yaşında evli 2 çocuk annesi, şimdilik ev hanımıyım. Tatile gideceğim diye hayatımın hatasını yapıp listeden izne ayrıldım. Şimdi de girmeye çalışıyorum. Ama kilo vermem gerekirken aldım
Bu hafta dukana başladım. Bakalım inşallah güzel sonuçlar alırım.
Abartmaya gerek yok. 5 diyince 5 verilmiyor. Sen kendini biliyorsundur. 1 haftada kaç kilo verebilirsin. Ona göre hedefini koyarsıninsallah canim bebeginde cok kucukmus masallah emiyorsa diyette zor olur
veririz canim dert etme srn evde diyet cok zor saatin filan belli degilse vallahi ben hafta sonu cok zorlaniyorum listeye uyarken haftalik hedefler kac kilo oluyo 1 kilo 1 kilo mu hedef veriliyor genelde
Bak ne güzel sorunu kendin yazmışsın. Hiçbirşey yemeden kilo verilmiyor bebeğim. Vücudunu kıtlık moduna sokup yediğin kuş kadar yiyecegide depola diyorsun.verdiğin bilgiler için cok teşekkür ederim canım uygulamayı inceledim cok faydalı duruyor :)
canım annemin günü var biz bayağı büyük temizliğe kalkıştık o yüzden biraz aksattım özür dilerimbirde motivasyonum cok düştü Pazartesi tartıldım ama 79 u görünce yazmak istemedim hiç bir şey yemiyorum o kadar dikkat ediyorm neden gitmiyor anlamadm hafta sonu spora yazılmayı düşünüyorum birde bluedolphinin önerdiği uygulamadan birşeyler yapmaya çalışacağım pes etmiyorum ama moralim bozuldu
aramıza hoşgeldin canım
en kısa sürede babanızın güzel haberlerini alırız inş kaptanım cok geçmiş olsun
Sorma sorma bende aynıyımsu yilbasi hedefi konusunu kapatsak mi cok fena hedef koymusum ben yakalamam namumkun. Hangi tasin altina saklansam :)
Bu arada neden dukan yazmışım orda bilmiyorum otomatik düzeltti galibainsallah canim bebeginde cok kucukmus masallah emiyorsa diyette zor olur
veririz canim dert etme srn evde diyet cok zor saatin filan belli degilse vallahi ben hafta sonu cok zorlaniyorum listeye uyarken haftalik hedefler kac kilo oluyo 1 kilo 1 kilo mu hedef veriliyor genelde
Yanlış yazmışım ya da tel yanlış bulup düzelttiDukan mı? Kuşhan yapmayacakmıydın sen
inş canımCanım öyle olur arada, takılma sen aynen devam et. Ödem olmuştur vs. diyetini bozmadığın sürece kilo vermeye devam edersin elbet :)
Ne güzel bu motivasyonunu hiç kaybetme :)
İstedikten sonra başarabilirsin :)
ben normaldede az yiyorum o yüzden diyet olarak böyle yiyorum açlık çekmiyorum daha fazla yesem hiç veremem diye düşünüyorumBak ne güzel sorunu kendin yazmışsın. Hiçbirşey yemeden kilo verilmiyor bebeğim. Vücudunu kıtlık moduna sokup yediğin kuş kadar yiyecegide depola diyorsun.
Kizlar annemle eve geldik refakatci istemediler yarin taburcu olacak insallah operasyon iyi gecmis insallah patoloji de iyi gelir de diger asamaya gecebiliriz
Ah telefonlar akilli yaa... herşeyi onlar biliyor.Yanlış yazmışım ya da tel yanlış bulup düzeltti
Patalojiden sonuç ne zaman gelecek?Kizlar annemle eve geldik refakatci istemediler yarin taburcu olacak insallah operasyon iyi gecmis insallah patoloji de iyi gelir de diger asamaya gecebiliriz
Heeee ya.Ah telefonlar akilli yaa... herşeyi onlar biliyor.
Sen my fitness pal'ı yüklemedin mi? Yediklerini bir yaz kalorilerini hesapla. Normalden az yiyerek ben 83den 97e çıktım. Yani az yiyorum diye güvenme. Normalde 1300-1500 kalori ile benim kilo vermesemde almamam gerekirken ben bu kaloriyi 2 öğünde aldığım için kilo almıştım.inş canım
ben normaldede az yiyorum o yüzden diyet olarak böyle yiyorum açlık çekmiyorum daha fazla yesem hiç veremem diye düşünüyorum
Ciddimisin hemen yüklüyorumSen my fitness pal'ı yüklemedin mi? Yediklerini bir yaz kalorilerini hesapla. Normalden az yiyerek ben 83den 97e çıktım. Yani az yiyorum diye güvenme. Normalde 1300-1500 kalori ile benim kilo vermesemde almamam gerekirken ben bu kaloriyi 2 öğünde aldığım için kilo almıştım.
Bende seni ve takımımı seviyorum bebeyimmmmBen seni ve 5.takımı seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?