- 28 Kasım 2017
- 369
- 1.177
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #266.641
1324 kalori almışım bugünSen my fitness pal'ı yüklemedin mi? Yediklerini bir yaz kalorilerini hesapla. Normalden az yiyerek ben 83den 97e çıktım. Yani az yiyorum diye güvenme. Normalde 1300-1500 kalori ile benim kilo vermesemde almamam gerekirken ben bu kaloriyi 2 öğünde aldığım için kilo almıştım.
Dukan seni çağırıyorBu arada neden dukan yazmışım orda bilmiyorum otomatik düzeltti galibakuşhan kuşhan hatta kuşhanımsı
Biz de seni seviyoruzBen seni ve 5.takımı seviyorum
Menun gayet iyi canım. Diyetisyene gidiyordun değil mi?Selamlar
Sabah kepek ekmeğe tost
Ara 6 badem yesıl cay
Öğlen 1 dilim tam buğday ekmeği
Barbunya
Yoğurt
Ilk ara 14:30 da bır meyve
Ikıncı ara 17:00 da 2 Galata 2 parmak beyaz peynır
Aksam tavuk salata
22:00 4 kaşık yoğurt yanında meyve
İyi geceleerrr
Ay eksık yanım spor beynim yaaaaMenun gayet iyi canım. Diyetisyene gidiyordun değil mi?
Yaptığın sporlar varsa ve su miktarını da yazabilirsen iyi olur :)
Evet bugünkü menü fena değildi. Ama genelde daha az yiyorsun gibi geliyor bana1324 kalori almışım bugün
Sporunu da biz takip edelim o zaman :)Ay eksık yanım spor beynim yaaaa
2,5 litre su içtim ama tempolu yürüyüş 15 dakıkacık oldu
Evet canım dıyetısyen takıbındeyım çok ıyı oldu da spor takıbımde olaydım keşkem
Rica ederim canım.verdiğin bilgiler için cok teşekkür ederim canım uygulamayı inceledim cok faydalı duruyor :)
Hoşgeldinizmerhaba kızlar bende yeni katıldım ilk sayfadaki kuralları okudum kabul ediyorum
diyette 13. günüm azimliyim motivasyonunuza talibim
Babanızın ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim. Tekrar çok geçmiş olsun. Sağlıklı günler dilerim.Kizlar annemle eve geldik refakatci istemediler yarin taburcu olacak insallah operasyon iyi gecmis insallah patoloji de iyi gelir de diger asamaya gecebiliriz
Randevum sabah saat 09:30'daTamam canım, hemen gir yaz kilonu :)
Kaçta randevun?
çookk memnun oldumHoşgeldiniz
42 yaşındayım. Kamuda çalışıyorum. Diyetisyen kontrolündeyim. Benim de halen vermem gereken 26 kg var. Mayıs ayından bu yana 16,5 kg verdim. Düzenli tiroid ilacı kullanıyorum. Hipotiroidim, haşimoto ve insülin direnci geçmişim olduğundan dolayı diyet ve egzersiz de olsa biraz yavaş kilo verebiliyorum. Yine de eksileri görebilmek mutluluk verici.
Kilo verme sürecinizde başarılar dilerim.
çok merak ettim çıktın mı acaba doktordan ne dedi nasıl geçmişRandevum sabah saat 09:30'da
Şimdi gördüm mesajını canım.
evet gerçekten süper olacak ama sabah 7 olmadan evden çıkıyorum eve akşam 7 de geliyorum 8 de yemek faslı bitiyor sonrada hava çok karanlık olmuş oluyor dışarı çıkamıyorumSporunu da biz takip edelim o zaman :)
Yürüyüşü minimum 30 dakika yapabilirsen süper olur örneğin :)
galiba biraz öyleydi teşekkür ederim birde böyle deneyelimEvet bugünkü menü fena değildi. Ama genelde daha az yiyorsun gibi geliyor bana
teşekkür ederim canım hepimize güzel günlerRica ederim canım.
Sevgiler.
Güzel bir gün geçirmen dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?