- 6 Nisan 2010
- 4.518
- 16.076
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.841
Merhaba
10.000 adım sahibiiiiii Nerdesin?
Çok geçmiş olsun canım.Canim rahatsizdim bugun oglen uyumusum. Hic bisey yiyemedim malesef.
Sen de nasil gidiyor?
Özelden nasıl mesaj gönderiyoruz canım?Mail gelmiş, sen yazınca kontrol ettim, ekledim canım seni de. Gmail adresi olanlar özelden ya da burdan Mail adreslerini atarlarsa eklerim kızlar.
Dün 45 dakika yürüyen bendim.Bu arada dün bana 45 dk yürüyüşü kim yazdı yahu Allah razı olsun diyeceğim de ben yürüyüş falan yapmadım dün
fancynancy elin falan mı kaydı yazarken?
canım bu mesajdakiÖzelden nasıl mesaj gönderiyoruz canım?
Ayyy evet bak senin sporu Morordek e yazmışım demek ki, kafa nereye gittiyse. Yazdım hanene tatlım.
Bende listeye uydum ama çok açım şu andaCanim rahatsizdim bugun oglen uyumusum. Hic bisey yiyemedim malesef.
Sen de nasil gidiyor?
Özelden yazdın sana canım. Ordan cevaplayarak mailini gönderebilirsin.Merhabafancynancy
Senden spor ve vücut ölçüleri bilgilerimizi gireceğimiz tablolara erişim izni isteyeceğim.
Özelden mesaj yazmak istedim; ama özelden nasıl yazabileceğimi bilemedim. Bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mı?
Bu arada dün 10000 adım atan bendim.
45 dakika öğlen tempolu yürüyüş yapmış idim. Akşam da biraz yürüdüm, 20 dakika kadar.
Bugün pek girip takip edemedim forumu. Gecikme için özür.
Sevgiler. Günün güzel geçsin.
Güle güle oturun canım. Çok sevindim.
Günaydın hanımlar :)
Allah enerjini artırsın ihtiyacın varmış bak bu ara :)
Gerçekten ihtiyacım varmış enerjik başladım 2018'e, inşallah hep böyle enerjik ve hafifleyerek geçer hepimiz için :)))
3,300/3,500 mü aman allahımm, allah yardımcınız olsun arkadaşlar.
Kızlar önce mideyi az yemeye mi alıştırsaydınız? Ben hiç açlık hissetmediğim gibi bazen ara öğünleri unutuyorumBende listeye uydum ama çok açım şu andayarın mı başlayacaksın?
Geçmiş olsun canım. Hurma için tek sayı yiyin diyorlar. 1-3-5-7 gibi. Akşam nohut pilav ikilisi güzel olsada bence nohut salata daha sağlıklı görünüyor. Tabi pilav bulgursa o zaman 2yk güzel olur yine bol salata ile. Çorba ıspanak ayrıca süper ikili ona diyecek birşey yok. Son olarak aralarda az meyve yada çiğ kuruyemiş tüket. Sabah 1-2 dilim tam buğday ekmeği. Menünün kalorisi sanki çok az gibi geldi gözüme. Açlık hissetmiyorsan sıkıntı yok. Ama sebze salata bol lif kaynağı herşeyle tüketkızlaaarrr bugün telefonum bozuldu. size diyorum her gün bir aksiyon diye! :))) telefon elimden kaydı yere düştü ve kapandı asla açamıyorum....dolayısıyla bütün yazdıklarınızı okuyamadım. evdeki ipadi e eşim kırmıştı kızım çok izleyip bir de vermeyince ağlama krizi tutturuyor diye ipad de mefta olmuştu. koca laptop u açtım klavyeyi kullanmayalı çok uzun zaman olmuş nasıl garip geliyor şu an yazması anlatamam... :))) dolayısıyla okuyamadım ancak görüyorsunuz zor şartlarda bile olsa size ulaşıyorum bir şekilde. bağımlılık yaptınız :)))) madem bu kadar zorluk aştım, bugün yediklerimi de iliştireyim şuraya....
Sabah;
-kıymalı yumurta
Ara;
-filtre kahve
Öğle;
-4 adet hurma
-filtre kahve
Ara;
-yeşil çay
Akşam yemeğinde de nohut-pilav veya çorba-ıspanak ikilisini seçeceğim buna henüz karar veremedim. :)) ama bugün öğle yemeğim sadece 4 hurmaydı. bebekken kızıma bakan komşum vardı o geldi bugün. Onunla otururken ona kek ikram ettim onun için kendim oturup yemek yiyemedim. ben de hurma yedim o arada kahve içerken bu yüzden öğleni böyle geçiştirmiş oldum. şimdi kaldı akşam yemeğim.... midem küçülmeye başlıyor hissediyorum ve çok mutluyum!
Evet canim insallah.. Aksam yemegini yedin mi?Bende listeye uydum ama çok açım şu andayarın mı başlayacaksın?
Kirginlik ve bas agrisi canim agridan kafami kaldiramiyorum cok sukur hafifledi.0zlem orticim neyin var bebeyim ya? Yazmayı unuttum.
Birşey yemedin mi? Halsiz mi kaldın acaba?Kirginlik ve bas agrisi canim agridan kafami kaldiramiyorum cok sukur hafifledi.
Galiba öyle yapmalıyımKızlar önce mideyi az yemeye mi alıştırsaydınız? Ben hiç açlık hissetmediğim gibi bazen ara öğünleri unutuyorum
Yok daha yemedim eşimi bekliyorum.Evet canim insallah.. Aksam yemegini yedin mi?
Selam kizlar bayagdir giremiyordum nasilsiniz selam wendi az once mesajinida okudum didem bebisini kucagina aldi coktan darisi sana
Çok teşekkür ederimmm...
Sen nerde oturuyorsun wendycim? ya gerçekten inanılmaz kiralar. İstanbul'da hayat cidden zor. çocuk yetiştirmek ekstra zor. Bunların daha okulları var, ekstraları var... var da var... 2. 3. çocuk mevzusunu gördüm de 2. çocuğu düşünecek olsam ilk çocuğun yaşam standardını da düşüreceğim endişesi beni zaten oldukça geri çekiyor. Allah çok çocuklu ailelere bol rızık, sabır ve azim versin ne diyeyim...çok zor...
morördek sana da çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.... :)
neee 3. Müo toplumu bende çözemedim bi türlü. bana da 3.yü yap dediler yaa...
ikisinin arası çok açıkmış. Zeynep'e kardeş lazımmış
bunların benim yaşımdan haberi yok galiba birde rızkıyla gelir diyorlar. Benim derdim rızkı değil ki. Onu ALLAH veriyor çok şükür. Bakacak enerjim yok. 45 yaşımda bi daha anne olmak
ALLAH'ın sen isteyenler ver inşALLAH hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?