Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

10.000 adım sahibiiiiii Nerdesin?
Merhaba fancynancy
Senden spor ve vücut ölçüleri bilgilerimizi gireceğimiz tablolara erişim izni isteyeceğim.
Özelden mesaj yazmak istedim; ama özelden nasıl yazabileceğimi bilemedim. Bana bu konuda yardımcı olabilecek bir arkadaşım var mı?
Bu arada dün 10000 adım atan bendim.
45 dakika öğlen tempolu yürüyüş yapmış idim. Akşam da biraz yürüdüm, 20 dakika kadar.
Bugün pek girip takip edemedim forumu. Gecikme için özür.
Sevgiler. Günün güzel geçsin.

Özelden yazdın sana canım. Ordan cevaplayarak mailini gönderebilirsin.

Güle güle oturun canım. Çok sevindim.

Çok teşekkür ederimmm...

Sen nerde oturuyorsun wendycim? ya gerçekten inanılmaz kiralar. İstanbul'da hayat cidden zor. çocuk yetiştirmek ekstra zor. Bunların daha okulları var, ekstraları var... var da var... 2. 3. çocuk mevzusunu gördüm de 2. çocuğu düşünecek olsam ilk çocuğun yaşam standardını da düşüreceğim endişesi beni zaten oldukça geri çekiyor. Allah çok çocuklu ailelere bol rızık, sabır ve azim versin ne diyeyim...çok zor...

morördek sana da çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.... :)

kızlaaarrr bugün telefonum bozuldu. size diyorum her gün bir aksiyon diye! :))) telefon elimden kaydı yere düştü ve kapandı asla açamıyorum.... dolayısıyla bütün yazdıklarınızı okuyamadım. evdeki ipadi e eşim kırmıştı kızım çok izleyip bir de vermeyince ağlama krizi tutturuyor diye ipad de mefta olmuştu. koca laptop u açtım klavyeyi kullanmayalı çok uzun zaman olmuş nasıl garip geliyor şu an yazması anlatamam... :))) dolayısıyla okuyamadım ancak görüyorsunuz zor şartlarda bile olsa size ulaşıyorum bir şekilde. bağımlılık yaptınız :)))) madem bu kadar zorluk aştım, bugün yediklerimi de iliştireyim şuraya....

Sabah;
-kıymalı yumurta

Ara;
-filtre kahve

Öğle;
-4 adet hurma
-filtre kahve

Ara;
-yeşil çay

Akşam yemeğinde de nohut-pilav veya çorba-ıspanak ikilisini seçeceğim buna henüz karar veremedim. :)) ama bugün öğle yemeğim sadece 4 hurmaydı. bebekken kızıma bakan komşum vardı o geldi bugün. Onunla otururken ona kek ikram ettim onun için kendim oturup yemek yiyemedim. ben de hurma yedim o arada kahve içerken bu yüzden öğleni böyle geçiştirmiş oldum. şimdi kaldı akşam yemeğim.... midem küçülmeye başlıyor hissediyorum ve çok mutluyum!

Geçmiş olsun canım. Hurma için tek sayı yiyin diyorlar. 1-3-5-7 gibi. Akşam nohut pilav ikilisi güzel olsada bence nohut salata daha sağlıklı görünüyor. Tabi pilav bulgursa o zaman 2yk güzel olur yine bol salata ile. Çorba ıspanak ayrıca süper ikili ona diyecek birşey yok. Son olarak aralarda az meyve yada çiğ kuruyemiş tüket. Sabah 1-2 dilim tam buğday ekmeği. Menünün kalorisi sanki çok az gibi geldi gözüme. Açlık hissetmiyorsan sıkıntı yok. Ama sebze salata bol lif kaynağı herşeyle tüket

Selam kizlar bayagdir giremiyordum nasilsiniz selam wendi az once mesajinida okudum didem bebisini kucagina aldi coktan darisi sana

Aminn canım saolasın. Didem de sağlıkla büyütsün inşallah. Bi kaç kez etiketledim ama görmedi o da.

Sen naaptın iş güç ne alem? Projenizi gerçekleştirdiniz mi?

Ben Kayseri’deyim canım, şükür burda o fiyatlar yok rahatız. Kesinlikle haklısın, bu olanaklara 2. Çocuğa kıyamaz insan. Hepimizin rızkı bereketi bol olsun.

neee 3. Mü bencede bu insanlarin isi gucu yok. Aslinda ben kalabalik aileyi cok severim durumum olsa 3. Yu bile yaparim ama iste herkes kendi evinin icini biliyor. Bu arada sen 2.yide gec yapmissin galiba massallah daha ne istiyolar senden bıraksınlar yasa hayatini birazda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…