Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar bugun diptepe temizlik vardi mutfagi kirkladim ama ustune 30 dk bantta yurudum bakalim yediklerime de dikkat ediyorum insallah ise yarar
Kizlar yazdiklariniza yorum yapamayacagim cok yorgunum cunku

Sagol canim benm kiz siz unutulurmusnz hic dogumdan sonra kesin burdayim zaten ben bi aralar 65 olmustum ama suan 74.5 kiloyum hamile olunca bi rahatlama gelmis bana belli
Olsun canım hamilelikte alınıyor el mahkum :)
Arada yaz bize, senin bebisi de 5. takım bebisi yapalım :)
Selam kizlar bayagdir giremiyordum nasilsiniz selam wendi az once mesajinida okudum didem bebisini kucagina aldi coktan darisi sana
Aay hayırlı olsun sağlıkla büyütsün inşallah
Sen nasılsın Aysecim?
Bu mesajın altına hala o imzayı atabiliyor musun sen ya?
Şaka bi yana ne yap et telafi et cuma kg almış gelmeni istemiyorum katiyen
Seni bana yazmışlar Güldencim
Ayyy evet bak senin sporu Morordek e yazmışım demek ki, kafa nereye gittiyse. Yazdım hanene tatlım.
Yaz bana yaz cok istedin seni mi kıracağım

fena da olmaz sanki ya
bak yaaa nasilda gaza getiriyor kadini

Selam canim ben menunu begendim guzel ve duzenli bence sporda olsaymis cuk olucakmis
Kız ALLAH isteyene sağlıkla versin canım. 45de 3. çocuk 65de ömrüm olursa onların ancak lise mezuniyetini görürüm. Arkadaşlarıda sorar anneannen mi babaannen mi diye
iste buna cok güldüm

Menu guzel egzersizlerle taclanmis canim kacamaksiz her menu benim gozumde guzel
yok canim yaa ne pizzasi elim kaymis benim... cocuk konusu icin cok dogru diyosun canim enine boyuna dusunuyoruz simdilik ertelendi

Heee heeeyyyyy 5. Takımmmm
yaaa sen nerelerdesin ben yokum sen hic yoksun

Beyaz pirinç zaten kullanmadığım için benim pilav dediğim hep bulgur pilavı oluyor
Ayrıca glutensiz beslendiğim için ekmek zaten yiyemiyorum. Glutenli yiyecekler, süt ürünleri ve şeker yok listemde. Bunun için zaten çok kısıtlıyım.

Akşam yemeği için tercihim çorba-ıspanak ikilisi oldu.

canim bugdayda gluten var maalesef glutensiz pilav pirinc pilavidir aman dikkat

Bende iyiyim saol cnm arada okuyorum buralarida ama surekli giris isteyince girmiyorum bazende

Canim saol proje isleri biraz yavas ilerliyo proje plani bitmek uzere bir dernekle gorusme yaptik belediye baskani ile gorusecez yakinda ins daha da hizlanacak

Yooo ben buralardayımmm

Aaaa nerde bu kızlar??? Herkes utc mi izliyo kiii?
Ay benim rejim yine yandı. Beni biri dövebilir mi? Şaçımı başımı yolabilir mi rica etsem?
Allahım ne olur yarın iradeli bir güne uyanayım, lütfen yaaaaaa.
Gerahım lutfen bıraz ırade kutfeeeeennnn
Bak pazartesı 69,9 dum bu sabah 68 dım ıkı gundur sıkıyorum ıpı bırakmıyorum
Yavastan korumayı öğrenıyorum
Senın de bunu yapman sart

canim bugdayda gluten var maalesef glutensiz pilav pirinc pilavidir aman dikkat

Maalesef çok geç öğrendim bunu Teşekkür ederim bilgi verdiğin için ama pilav yemiş oldum artık. Neyse bundan sonra dikkat ederim daha başındayım öğreniyorum diyelim tecrübe ederek. Ama sen olmasan ben bulguru sürekli yerdim herhalde.... iyi ki uyardın. Çok teşekkürler toplight

Senin diyetisyen işi ne oldu canım? Bazen glutensiz beslendiğini unutuyorum. Akşam secimin mükemmel olmuş

Senin diyetisyen işi ne oldu canım? Bazen glutensiz beslendiğini unutuyorum. Akşam secimin mükemmel olmuş

Diyetisyene gideceğim de şu ev taşıma meselesi, doktor işi, tedavi süreci, İzmir’egitmem gelmem derken çok dağıldım. Şimdi de taşınma işlerim var. 3 aylık ücretini ödedim diyetisyenin ancak maalesef hala vakit bulup gidemedim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…