- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.861
Olsun canım hamilelikte alınıyor el mahkum :)Sagol canim benm kiz siz unutulurmusnz hic dogumdan sonra kesin burdayim zatenben bi aralar 65 olmustum ama suan 74.5 kiloyum hamile olunca bi rahatlama gelmis bana belli
Aay hayırlı olsun sağlıkla büyütsün inşallahSelam kizlar bayagdir giremiyordum nasilsiniz selam wendi az once mesajinida okudum didem bebisini kucagina aldi coktan darisi sana
Bu mesajın altına hala o imzayı atabiliyor musun sen ya?Ufdffhdishfieoehrhruvoslanxjdhdiss
Ben birseyler yedim
Kuzenime geldim bomba dedikodu vardi hic dusunmedim bile onumde ne varsa yedim yedim yedim
Yemedigimi unuttum tobe ya
Gicik oldum kendimee
Onlari eritmem icin cumaya kadar yuruyus yapmam lazimmm her gun 3 saat falaninanamiyorum yaa yuh bana yuhh
-takimin bu hafta en cok gram vereni-
Seni bana yazmışlar GüldencimBurdayııımAy pardon. Bir arkadaşımızın emeklilik yemeği vardı, sonra başka bir arkadaşımızın odasında onu misafir ettik. Odama geç dönebildim. Bir de işler çıktı, anca şimdi girebildim foruma.
Yaz bana yaz cok istedin seni mi kıracağımAyyy evet bak senin sporu Morordek e yazmışım demek ki, kafa nereye gittiyse. Yazdım hanene tatlım.
Canim rahatsizlik ve agri uzerine aclik eklenince daha kotu oldum ama bisey yisesim yoktu. Neyse simdi iyiyim kendime geldim..Birşey yemedin mi? Halsiz mi kaldın acaba?
Aksam yiyince kendine gelirsin bebeimm..Yok daha yemedim eşimi bekliyorum.
bak yaaa nasilda gaza getiriyor kadinifena da olmaz sanki ya
Selam canim ben menunu begendim guzel ve duzenli bence sporda olsaymis cuk olucakmisgünaydın kızlar dünkü menümü yazıyorum.
sabah salatalık maydonoz tere roka limon
2 parmak kalınlığında peynir
ara 2 kayısı 6 çiğ badem
öğlen ton balığı salata
ara yarım paket eti form yeşil çay
ara meyveli acitivia
akşam 2 haşlanmış yumurta yanında salata yemem lazımdı ama 2 gün önce bu şekilde deli gibi açlıktan gözüm dönmüştü o yüzden salata yerine çorba içtim bir kase :)
ara 2 tam ceviz yemeliydim ama onun yerine aynı kaloride bir şey yedim şimdi adını gizli tutmak istiyorum
toplam 3 litreye yakın su
3 fincan yeşil çay)
ekmek sıfır (listem böyle bu hafta)
iste buna cok güldümKız ALLAH isteyene sağlıkla versin canım. 45de 3. çocuk 65de ömrüm olursa onların ancak lise mezuniyetini görürüm. Arkadaşlarıda sorar anneannen mi babaannen mi diye
Menu guzel egzersizlerle taclanmis canim kacamaksiz her menu benim gozumde guzelGünaydınlarmesajları okuyunca ne yazacağımı şaşırdım ben de menümü yazayım da hem buraya yazınca daha iyi motivasyon olurum.
Sabah: 1 dilim tbe
3 zeytin,
Yarım dilim salam
4 fındık
Ara: 4-5 kuru üzüm
Öğlen: Tonbalıklı salata + 1 bardak şekersiz çay
Ara: 1 avuç beyaz leblebi
Akşam: 1 dolma, 1 kase yoğurt yemeyi düşünüyorum.
3 litre su
250 ip atlama
Squat, köprü, mekik vb 20 dklık egzersizler
yok canim yaa ne pizzasi elim kaymis benim... cocuk konusu icin cok dogru diyosun canim enine boyuna dusunuyoruz simdilik ertelendiYok şekerim ben yapmadım, Ayşe yapmış sanırsam..
Hayırlı olsun şekerim :) Güle güle oturun
3500 TL kira nedir yahuuu amanın İstanbul neymiş öyle
Ben de müsait bir vaktimde yazacağım ölçülerimi canım
Ne pizzası Allah aşkına ben bu hafta menülerinizde böyle şeyler görmeyeceğim demedim mi?
Toplum baskısı bitmez şekerim, her konuda her şeyde toplumumuz en iyisini bildiği için susmazlar
Kendi aile dinamiklerinizi ölçün tartın, 2. çocuğa hazır mıyız, bakabilir miyiz, enine boyuna düşünün. Çocuk bu yani eşya almıyorsun, iyi yetiştirmek önemli. Yapmamaya karar verirseniz de oğluna da güzel bi dille anlatabilirsin. Tek çocuk büyüyünce de bir şey olmuyor yani kendimden biliyorum
Yap kız 3.yü
@toplight kaptanım da yapsın hem belki kız olur
Ahahaha kdsjfkds
ya sesli güldüm valla
yaaa sen nerelerdesin ben yokum sen hic yoksunHeee heeeyyyyy 5. Takımmmm
Kafa yapiyomu750 ml yeşil çay, 1 maden suyu ve yarım limon karışımı canım dukan bira.
Geçmiş olsun canım. Hurma için tek sayı yiyin diyorlar. 1-3-5-7 gibi. Akşam nohut pilav ikilisi güzel olsada bence nohut salata daha sağlıklı görünüyor. Tabi pilav bulgursa o zaman 2yk güzel olur yine bol salata ile. Çorba ıspanak ayrıca süper ikili ona diyecek birşey yok. Son olarak aralarda az meyve yada çiğ kuruyemiş tüket. Sabah 1-2 dilim tam buğday ekmeği. Menünün kalorisi sanki çok az gibi geldi gözüme. Açlık hissetmiyorsan sıkıntı yok. Ama sebze salata bol lif kaynağı herşeyle tüket
canim bugdayda gluten var maalesef glutensiz pilav pirinc pilavidir aman dikkatBeyaz pirinç zaten kullanmadığım için benim pilav dediğim hep bulgur pilavı oluyor
Ayrıca glutensiz beslendiğim için ekmek zaten yiyemiyorum. Glutenli yiyecekler, süt ürünleri ve şeker yok listemde. Bunun için zaten çok kısıtlıyım.
Akşam yemeği için tercihim çorba-ıspanak ikilisi oldu.
Bende iyiyim saol cnm arada okuyorum buralarida ama surekli giris isteyince girmiyorum bazendeOlsun canım hamilelikte alınıyor el mahkum :)
Arada yaz bize, senin bebisi de 5. takım bebisi yapalım :)
Aay hayırlı olsun sağlıkla büyütsün inşallah
Sen nasılsın Aysecim?
Bu mesajın altına hala o imzayı atabiliyor musun sen ya?
Şaka bi yana ne yap et telafi et cuma kg almış gelmeni istemiyorum katiyen
Seni bana yazmışlar Güldencim
Yaz bana yaz cok istedin seni mi kıracağım
Canim saol proje isleri biraz yavas ilerliyo proje plani bitmek uzere bir dernekle gorusme yaptik belediye baskani ile gorusecez yakinda ins daha da hizlanacakAminn canım saolasın. Didem de sağlıkla büyütsün inşallah. Bi kaç kez etiketledim ama görmedi o da.
Sen naaptın iş güç ne alem? Projenizi gerçekleştirdiniz mi?
Ben Kayseri’deyim canım, şükür burda o fiyatlar yok rahatız. Kesinlikle haklısın, bu olanaklara 2. Çocuğa kıyamaz insan. Hepimizin rızkı bereketi bol olsun.
Yooo ben buralardayımmmbak yaaa nasilda gaza getiriyor kadini
Selam canim ben menunu begendim guzel ve duzenli bence sporda olsaymis cuk olucakmis
iste buna cok güldüm
Menu guzel egzersizlerle taclanmis canim kacamaksiz her menu benim gozumde guzel
yok canim yaa ne pizzasi elim kaymis benim... cocuk konusu icin cok dogru diyosun canim enine boyuna dusunuyoruz simdilik ertelendi
yaaa sen nerelerdesin ben yokum sen hic yoksun
Serveyim bende burdayım.Yooo ben buralardayımmm
Gerahım lutfen bıraz ırade kutfeeeeennnnAaaa nerde bu kızlar??? Herkes utc mi izliyo kiii?
Ay benim rejim yine yandı. Beni biri dövebilir mi? Şaçımı başımı yolabilir mi rica etsem?
Allahım ne olur yarın iradeli bir güne uyanayım, lütfen yaaaaaa.
Evet biliyorum ama ne oluyor anlamıyorum. Bir yerde saçmalıyorumGerahım lutfen bıraz ırade kutfeeeeennnn
Bak pazartesı 69,9 dum bu sabah 68 dım ıkı gundur sıkıyorum ıpı bırakmıyorum
Yavastan korumayı öğrenıyorum
Senın de bunu yapman sart
canim bugdayda gluten var maalesef glutensiz pilav pirinc pilavidir aman dikkat
Senin diyetisyen işi ne oldu canım? Bazen glutensiz beslendiğini unutuyorum. Akşam secimin mükemmel olmuşBeyaz pirinç zaten kullanmadığım için benim pilav dediğim hep bulgur pilavı oluyor
Ayrıca glutensiz beslendiğim için ekmek zaten yiyemiyorum. Glutenli yiyecekler, süt ürünleri ve şeker yok listemde. Bunun için zaten çok kısıtlıyım.
Akşam yemeği için tercihim çorba-ıspanak ikilisi oldu.
Ben senden elimi cektim canim. Artik diyecek sozum kalmadi.Aaaa nerde bu kızlar??? Herkes utc mi izliyo kiii?
Ay benim rejim yine yandı. Beni biri dövebilir mi? Şaçımı başımı yolabilir mi rica etsem?
Allahım ne olur yarın iradeli bir güne uyanayım, lütfen yaaaaaa.
Okeee canımBen senden elimi cektim canim. Artik diyecek sozum kalmadi.
Senin diyetisyen işi ne oldu canım? Bazen glutensiz beslendiğini unutuyorum. Akşam secimin mükemmel olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?