- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.821
ya sorma benimde çok tavuğum horozum horozlar kavga ediyor kesmemiğ lazım nasıl temizlerim diye üzülüyorum ay tüylerini yolmak çok zorBen de size katılıyorum. Piyasada satılan tavukların hiçbirini yemek istemiyorum.Biz ilçede yaşadığımız için evimiz de bahçeli olduğundan tavukları kendimiz besliyoruz, ama sonra onlarla duygusal bağ kuruyoruz yine yiyemiyoruz
Canim benim cok sagol gozunuzden kacmamis
Sagol canim benm kiz siz unutulurmusnz hic dogumdan sonra kesin burdayim zatenBunu öğrenmen güzel olmuş
Ay yok ne alinicam coluklu çocuklu kadınım benden abla olmaz
Sen de kendine bi orti begen bak yeni uyeler var tek tek hepsiyle orti olabilirsin
Güzel menu :)
Öğlenlerin de sabah kahvaltısı gibi oluyor galiba senin genelde ya da ben birkac seferdir öyle mi denk geldim :)
Tabi ki
Aaa hadi ya hamile miymis? Gel kız unutma biziKumraL_KrakeR :) hayırlı olsun bebisin
Biz senin kilonu doğru yazdığımıza şükredelim o zamantartızedeymissin resmen
Sen işe el atmışsın wendicim iyi olmuş :)
Bugün bakacaktim sözde ama kosturmacadan bakamadım
Canim benim cok sagol gozunuzden kacmamissizler ne durumdasnz bakim..gebelik formlarina girmekten buralari unuttum zaten kiloda aldim girmeye utaniyom
Valla cok hizli gecti bende anlamadm..zaten cok istiyordum biliyosun Allahima cok sukur aratmadi..sen nasilsin biri daha hamileydi sanki didemmiydi..sen beni nasil farkettin bakimkuzum 12. haftadaymışsın, maşallah size, çok sevindim inan. ee artık olacak birazcık kilo da, doğumu yap verirsin sen ya, takılma onlara.
Valla cok hizli gecti bende anlamadm..zaten cok istiyordum biliyosun Allahima cok sukur aratmadi..sen nasilsin biri daha hamileydi sanki didemmiydi..sen beni nasil farkettin bakim
Ya eskilerden kimse yoktur diye yazmadm vallasağlıkla da kavuş canım inşallah. evet didem de hamileydi, ondan da ses yok napıosa. tesadüf eseri gördüm seni, iyi ki de görmüşüm, senin gelip haber vereceğin yokmuş baksana
Ya eskilerden kimse yoktur diye yazmadm vallaarada yazarim dogumdan sonrada gelirim artik bu grubun yeri bende apayri seviyorum sizleri
GozunaydinYa eskilerden kimse yoktur diye yazmadm vallaarada yazarim dogumdan sonrada gelirim artik bu grubun yeri bende apayri seviyorum sizleri
Sagol canmGozunaydin
Oyyy ekleriz seni de canımtabloda ben yokum bile
Teşekkür ederim cevap için. Faydalı bir uygulamagmail adresin varsa canımfancynancy 'ye buradan yada özelden mesaj atıyorsun o sana tabloya erişim izni veriyor.
1.tabloda yaptığımız sporları giriyoruz dk yada adet bazında.
2.tabloya da beden ölçülerimizi
Cuma günü kilo bildirimi ile direkt ilgili değil ama sonuç da dolaylı olarak ilgili
Daha iyi olmana çok sevindim.Çok sağol canımmmmbugün daha iyiyim.
Ahahahaaa torpil mi geçmişiz? 10000 adıma tamamladım yürüyüş yaptımdye yazan sen değil miydin bebeyim? Karıştırdım mı ki acaba?
Burdayııım
10.000 adım sahibiiiiii Nerdesin?
Canim rahatsizdim bugun oglen uyumusum. Hic bisey yiyemedim malesef.0zlem canım, nasıl gidiyor liste?
Burdayııım
10.000 adım sahibiiiiii Nerdesin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?