Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ya sorma benimde çok tavuğum horozum horozlar kavga ediyor kesmemiğ lazım nasıl temizlerim diye üzülüyorum ay tüylerini yolmak çok zor

Sagol canim benm kiz siz unutulurmusnz hic dogumdan sonra kesin burdayim zaten ben bi aralar 65 olmustum ama suan 74.5 kiloyum hamile olunca bi rahatlama gelmis bana belli

Canim benim cok sagol gozunuzden kacmamis sizler ne durumdasnz bakim..gebelik formlarina girmekten buralari unuttum zaten kiloda aldim girmeye utaniyom

kuzum 12. haftadaymışsın, maşallah size, çok sevindim inan. ee artık olacak birazcık kilo da, doğumu yap verirsin sen ya, takılma onlara.

kuzum 12. haftadaymışsın, maşallah size, çok sevindim inan. ee artık olacak birazcık kilo da, doğumu yap verirsin sen ya, takılma onlara.
Valla cok hizli gecti bende anlamadm..zaten cok istiyordum biliyosun Allahima cok sukur aratmadi..sen nasilsin biri daha hamileydi sanki didemmiydi..sen beni nasil farkettin bakim

Valla cok hizli gecti bende anlamadm..zaten cok istiyordum biliyosun Allahima cok sukur aratmadi..sen nasilsin biri daha hamileydi sanki didemmiydi..sen beni nasil farkettin bakim

sağlıkla da kavuş canım inşallah. evet didem de hamileydi, ondan da ses yok napıosa. tesadüf eseri gördüm seni, iyi ki de görmüşüm, senin gelip haber vereceğin yokmuş baksana

sağlıkla da kavuş canım inşallah. evet didem de hamileydi, ondan da ses yok napıosa. tesadüf eseri gördüm seni, iyi ki de görmüşüm, senin gelip haber vereceğin yokmuş baksana
Ya eskilerden kimse yoktur diye yazmadm valla arada yazarim dogumdan sonrada gelirim artik bu grubun yeri bende apayri seviyorum sizleri

Teşekkür ederim cevap için. Faydalı bir uygulama

Ufdffhdishfieoehrhruvoslanxjdhdiss

Ben birseyler yedim

Kuzenime geldim bomba dedikodu vardi hic dusunmedim bile onumde ne varsa yedim yedim yedim

Yemedigimi unuttum tobe ya
Gicik oldum kendimee

Onlari eritmem icin cumaya kadar yuruyus yapmam lazimmm her gun 3 saat falan inanamiyorum yaa yuh bana yuhh

-takimin bu hafta en cok gram vereni-

Son düzenleme:

10.000 adım sahibiiiiii Nerdesin?
Burdayııım fancynancy Dün 10000 adım yürüyen benim.
Dün öğlen 45 dakika tempolu yürüyüş yapmıştım. Akşam da artı yürüyüş.
Gecikme için çok pardon. Bir arkadaşımızın emeklilik yemeği vardı, sonra başka bir arkadaşımızın odasında onu misafir ettik. Odama geç dönebildim. Bir de işler çıktı, anca şimdi girebildim foruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…