- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #268.801
ee... ne olacaktı? ne genç annen var diyecek halleri yok ya... ama bak şunu diyebilirler. "hiç anne kız gibi durmuyorsunuz"Allah iyliğini versin
Evet mantıklı ama erken kalkamıyorum ki. Yine de önerini uygulamaya çalışacağım canım.Rica ederim canım. Bence 19-22si arası olsun. H.sonu da girmemiş olur yada h.sonu ölçü alabilecekler de h.sonu alır. Benim gibi
Geç yatma canım yaaa... bir de geç saate kadar spor yapıp yatacağına sabah erkekn kalıp çocuklar uyurken yap. sende dinlen. Olmaz mı?
ee... ne olacaktı? ne genç annen var diyecek halleri yok ya... ama bak şunu diyebilirler. "hiç anne kız gibi durmuyorsunuz"
gmail adresin varsa canımHanımlar mesajları okudum ama anlamadım. Ölçülerimizi mi alıyoruz ne zaman ? Taktılar cuma değil mi?
kahve mi içtimaz dizi izlede takıma uğra
Ortalık yere mail adresi yazmasınlar yaMail gelmiş, sen yazınca kontrol ettim, ekledim canım seni de. Gmail adresi olanlar özelden ya da burdan Mail adreslerini atarlarsa eklerim kızlar.
Sporevet canım aldım izni, napıcaksam
9.takima girmis bulundum tesekkur ederim gece cevap yazdi banada.Yok canım sen yine de abla deme.
Evet canım balpamuk erenkoy demiş.
Yeni eviniz hayırlı olsun canım.
Ben Kurtköy uydukenttedeyim. Ataşehir ümraniye' nin ortası abuk bir yerde çalışıyorum.
Hoşgeldin var var.
Ortalık yere mail adresi yazmasınlar ya
evet yani kurtulsak hep birliktekahve mi içtimara öğünümü yaptım yemek yapıyorum gündüz dizi olmuyor gece çocuklar uyuyunca dün akşam çukur varmış onu bile kaçırdım 10-12 bölüm kaldı bitsede kurtulsam
hayırlı olsun canım. Artık her ne kadar rakipte olsak yürüdüğümüz yol aynı. Hedeflerine en kısa zamanda ulaşırsın inşallah.9.takima girmis bulundum tesekkur ederim gece cevap yazdi banada.
tesekkur ederim aymen sadece yollarimjz farklihayırlı olsun canım. Artık her ne kadar rakipte olsak yürüdüğümüz yol aynı. Hedeflerine en kısa zamanda ulaşırsın inşallah.
Aaaa... ciddi mi? Ben Ferah'ın tablonun isim kısmını kopyaladım direkt.tabloda ben yokum bile
Ayhh.... oku oku bitmedi öğle yemeğim bu saate kaldı sayfaları okumaktan aç kaldım resmen kızlar :)))))))
Sabah kahvaltım;
-2 dilim ananas
-1 haşlanmış yumurta
Ara öğün;
-filtre kahve
Öğle yemeğimi şimdi yiyebildim;
-haşlanmış tavuk göğsü (limonlu, karabiberli)
Sanırım midem küçülüyor. Tavuğu yerken resmen şiştim. Bu arada tavuğu eve sokmayı hiç istemiyorum sağlıksız olduğu söylenildiği için ancak diyet yaparken de pek protein alternatifim kalmıyor...Siz ne düşünüyorsunuz tavuk konusunda? Bulabilirsem organik almaya çalışıyorum ama ona bile inanamıyorum artık nedense. Sadece pazarlama taktiğiymiş gibi geliyor. Gerçekten öyle olmayabilir ama böyle bir algı oluştu işte bende. Zaten her zaman da organik bulamıyorum o da ayrı bir dert...
bu da iyiymişBen de size katılıyorum. Piyasada satılan tavukların hiçbirini yemek istemiyorum.Biz ilçede yaşadığımız için evimiz de bahçeli olduğundan tavukları kendimiz besliyoruz, ama sonra onlarla duygusal bağ kuruyoruz yine yiyemiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?