Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydınlar
Menüleri görünce yine aklım uçtu gitti valla.

Arkadaşlar hiç diyet menülerine uygun şeyler görmüyorum. Geçen cuma günü özellikle belirttim: Pizza, simit, poğaça görmeyeceğim menülerde diye. Bakıyorum helvalar, mantılar, simitler, menü yazamayacak kadar önüne ne gelirse yemeler havada uçuşuyor yine. Bu kafayla zor kilo verirsiniz. Üzgünüm ama öyle.

besbb9 sen nerelerdesin canım? Listedesin ama ne menü paylaşıyorsun ne başka bir şey yazıyorsun.

Arkadaşlar kuralları işleme alıyoruz, unutmayın.
2 hafta üst üste kg alanı izin hakkı varsa izne ayıracağız.
Günde 5 mesaj yazmayanı da diskalifiye etme hakkımız var.

Lütfen biraz çeki düzen verin kendinize..

Canım genelde 2. Arada etiform mu tercih ediyorsun? Bunun bir nedeni var mı? Diyet açısından bir sorun yok liste gayet güzel ama sanki arada onu değiştirsen mi? Çok emin değilim her gün takip edemiyorum bu ara yanlış yorumluyor da olabilirim.

Canlarım
Hepimizin kötü dönemleri olabilir. yemek için, yiyerek mutlu olmak için sebepler de bulunabiliriz. Ama verdiğimiz 100 gr bile o kadar değerli ki..çünkü binbir çaba ve emek ile yapıyoruz bunu. Tamam onları yemek çok güzel ama verdiğimiz emeklerden daha güzel hiç bir şey yok yeryüzünde. Kendi çabamızı çöpe atmayalım.

Ben de şu sıralar acılar içinde kıvranıyorum kaçamak diye.bazen tutuyorum kendimi bazen tutamıyorum. Bana sorarsanız anestezi etkisi. Doğrudur yanlıştır bilemem ama şöyle bir şey olmuştu; Kuzenimin eşi yazın anesteziden sonra bir sene yedim dedi. Ben de hemen düşündüm 2 ameliyatımdan sonra da çılgınlar gibi yedim. Beynim bu fikre fena halde ikna oldu. Peki şimdi ne oluyor bilin bakalım dünyaları yemek istiyorum. Ama her zamankinden farklı olarak kafamdaki bu algıyı da, doğru ise gerçekten böyle bir etki varsa onu da kırmak için yerken bile çabalıyorum. Çünkü büyük bir emek var ortada ve oturup danaya girecek gibi şahlanmış bu iştaha öyle kolay teslim etmeyeceğim.. O beni zorluyorsa ben de de onu zorlayacağım ve sonunda kazanan mutlaka ben olacağım.
Hepimiz kendi emeğimize kendi çabamıza ve başardıklarımıza sahip çıkalım. Bir pizzadan, çikolatadan daha çok tad alacağımız şey kendimizi hayal ettiğimiz yere taşıyabilme gücümüz..

Bence çok doğru yazmışsın. Haftada 1 kere yapılan masum kaçamak o haftayı en iyi ihtimalle +/-100gr yada sabit geçmek demek. Sonra ben o kadar çabalıyorum sonuç bu mu diyoruz. ama hiç kaçamak yapmasak o eksiler uçacak havada. Motivasyon da alıp başını gidecek. Kendi ayağımıza sıkıyoruz yediğimiz 1 lokma ile

Sonuna kadar katılıyorum yazdıklarına canım. Eline sağlık.

Sagolasin canim iyiyim cok sukur..
Bu sabah kilo bildirimi yok insallah yarin veya cuma gunu guzel sonuclarla bildirim yaparim..
En güzeli cuma bildirmek çok tartılamak da iyi değil diyorlar ya..7 ler bitsin epey rahatlayacaksın canım. Benim anlamsız ağrılarımın çoğu hafifledikçe geçti. Sana da iyi gelecek.
Kar gelecek diyorlar ama... Henüz gelemedi Gündüz bahar havası akşam ve sabah kar ayazı
Kalın bir mont getireyim ben yine de ne olur ne olmaz. Genelde buradan daha sıcak oluyor orası ama yine de belli olmaz sanırım.

Takıma dahil olduktan sonra 15 kilo vermiş olman harika. Tebrikler.
Teşekkür ederim Güldenciğim.
O kadar gr gr gitti, o kadar uzun sabitlerim oldu ki sanki hep aynıymışım hiçbirşey başaramamışım gibi hissettim. 25 Ocakta 1yıl oluyor kk'ya geleli. Ve o gramlar 15kilo olmuş şaşırdım. Boşvermemek, vazgeçmemek bu demek ki.

Dün 3 yemek kaşığı un helvası ve 1 simit yiyen bendim.
morordek sen de haklısın. Diyeceklerine hiç bir sözüm yok.
Dün hiç meyve yememiştim gün içinde. Belki de akşam yemeğinden sonra bunun için canım un helvası çekti. Dışarıda olunca, bir de görünce Reglim yakın. O zamanlar olabiliyor.
Simit ve kaşar peynirine gelince, sabah servise koşa koşa yetiştim, evden kahvaltı getiremedim haliyle. İşyerimizde de simit, peynir dışında bir alternatifim yok. Bisküvi yemekten iyidir diye düşündüm. Gün içerisinde döner yedim ve pidesini yemedim. Arkadaşımızın emeklilik yemeği için kebapçıya gidildi. Kuzu şiş istedim, yokmuş, mecburen döner seçtim.
Bugün çok dikkatli olacağıma söz veriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…