- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
- 298
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.141
At onu balkondan asagııııııBu arada kocam 2 tane magnumu karşımda yedi. Su istesem getirmez sağolsun, getirirde söylene söylene getirir, günahını almayayım şimdigetiriyim mi dondurma yiycen mi dedi. Yok dedim yemiycem. Amaaaann, bu hafta da bitti zaten pazartesi ben rejime başlıycam, sende pazartesi başlarsın işte noolcek ki, yi yavrum yi dedi. Saol ama yemiycem, ben bugünden başliyim dedim. Heeee tabi tabi Ağustos’ta tatilden döndüğümüzden beri sen diyete başlıycan zaten, bi türlü başlayamadın diyerek bana çikolatalı dondurma (kendisinin emojisi WhatsApp ta mevcut ki anlayan arkadaşlarıma selamlar ) tadında bir ruh hali bıraktı ve gitti uyumaya. Bi kere Eylül’de döndük B12 yoksunu kocişim diyecektim de sustum. Çok pis giydirdi bana, ööööyle düşüncelere dalıp gittim
Aaahhh ahhh sen pazartesi başlama göreyim ben seni.Kendisi de her Pazartesi diyete başlar bu arada. Hiç kendine bakmıyor benle uğraşıyor. Ohhh anlattım huzura erdim BDV ye mi yazsaydım yaaaa, kocam diyet yapmamı istemiyor ama kilo vermemi istiyor, çok üzgünüm diye bir konu açıp. Tööövbeeee. Bir haller geldi üstüme. Gidip azıcık spor yapayım da kafam yerine gelsin di mi
Ya inanki bende aynıyım evet kaçamaklarım oldu ama tartıdaki rakamı hakedecek kadar değil. Durmadan artı çıkıyorum ya, aklımı kaçıracağım yakında.
Ayıptır sorması otlu omlet nasıl oluyor?
Balpamukcum ben çok fazla menülere yorum yapma bilgisine sahip değilim ama öğle yemeğinde iki tehlikeliyi bir araya getirmişsin.
Ya pilavı yiyecektin ya da patatesi bebeyim.
Tartı stresi diycem. Başka bahane bulamıyorum valla canım. Ben ne zaman tartılsam artık hep daha fazlasını görmeye başladım. Oturup çok afedersin öküz gibi yediğim zamanlar bile böyle olmuyordu. Belki de havalardandır herşeyi ona bağlarız yaHayırdır neden böyle olduk ki fancycim yaa??? Şaşırıyorum çünkü inanılmaz hızlı kilo beren biriyim normalde. Ne değişti acaba. Spor yapmasam da ben bu az yemeye haftada 1.5-2 kg kesin verirdim. Çok şaşkınım yaa... Bak şu an bile midem gurul gurul gece böyle yatıyorum resmen. Bu kadar aç yatmadığım zamanlarda bile hiç artı çıkmamıştım bu derece. Regl zamankm da yakkn değil ki su tutuyorum diyeyim. Çok ilginç... Sabah ola hayrola cidden merak ediyorum sabahki tartıyı..... :)
Ooooo bizim takımın soğanlı yumurtası çok meşhurdur.Ben yıkadığım yeşilliklerden dereotu, maydonoz, roka bile oluyor bazen... ne varsa ince doğrayığ yağda çeviriyorum üzerine de yumurta kırıp karıştırıyorum. Bazn taze soğan da koyuyorum çok güzel oluyor.
Bu arada kocam 2 tane magnumu karşımda yedi. Su istesem getirmez sağolsun, getirirde söylene söylene getirir, günahını almayayım şimdigetiriyim mi dondurma yiycen mi dedi. Yok dedim yemiycem. Amaaaann, bu hafta da bitti zaten pazartesi ben rejime başlıycam, sende pazartesi başlarsın işte noolcek ki, yi yavrum yi dedi. Saol ama yemiycem, ben bugünden başliyim dedim. Heeee tabi tabi Ağustos’ta tatilden döndüğümüzden beri sen diyete başlıycan zaten, bi türlü başlayamadın diyerek bana çikolatalı dondurma (kendisinin emojisi WhatsApp ta mevcut ki anlayan arkadaşlarıma selamlar ) tadında bir ruh hali bıraktı ve gitti uyumaya. Bi kere Eylül’de döndük B12 yoksunu kocişim diyecektim de sustum. Çok pis giydirdi bana, ööööyle düşüncelere dalıp gittim
Aaahhh ahhh sen pazartesi başlama göreyim ben seni.Kendisi de her Pazartesi diyete başlar bu arada. Hiç kendine bakmıyor benle uğraşıyor. Ohhh anlattım huzura erdim BDV ye mi yazsaydım yaaaa, kocam diyet yapmamı istemiyor ama kilo vermemi istiyor, çok üzgünüm diye bir konu açıp. Tööövbeeee. Bir haller geldi üstüme. Gidip azıcık spor yapayım da kafam yerine gelsin di mi
Tartı stresi diycem. Başka bahane bulamıyorum valla canım. Ben ne zaman tartılsam artık hep daha fazlasını görmeye başladım. Oturup çok afedersin öküz gibi yediğim zamanlar bile böyle olmuyordu. Belki de havalardandır herşeyi ona bağlarız yasonuçta bir yere kadar direnebilecek bir yerde kırılacak. Onun bizi kırmaması için işte böyle mide gurultuları eşliğinde uyuyacağız. Ay ama ne yalan söyleyeyim akşam yemeğimi 18:30 gibi yemiştim, uzun zamandır bu kadar acıkmamıştım ya. Bildiğin midem acıyor şu anda.
Bu arada uyumayan merto ile uğraşasım yoktu. Koydum tableti önüne, kapattık odamızın kapısını, ablamız ve babamız uyudu bu arada. 35 dk o tablet keyfi bende eliptik yaptım. Sporum bitince de süt içmek istedi ve içerken sızdı
Demek uyuması için eliptik kullanmam gerekiyormuşannesini düşünen çocuk modeli. Ay neyse keyfim yerinde. Gidip yatayım, yarın erkenden koşturucağız.
Yok yaaa benim koca benden beter. Beni hep o yoldan çıkarıyor. Arada yemek yapmaya üşenince benim de onu yoldan çıkardığım günler oluyor tabiiiHahahaha iyi güldüm:))) Benim eşim de yapıyor böyle şeyleri. Benim diyet yapmam pekte önemli değilmiş havası yaratıp sana da getireyim mi ye ne olacak pazartesi başlarsın ben de başlıyorum der aynen! Sonra da aaa istersen yeme iradene sahip ol hiç irade yok ya irade sıfır deyip güler :)))) Sinirimi bozuyor ya daha çok saldırıp herşeyi yiyesim geliyor işte :))))))
Ama gerçekten utanıyorum. Senin eşin de iradeli midir? Benimki yemiyorum dedi mi biter. Diyet süresince ağzına diyeti bozacak 1 lokma ekstra birşey sokmaz ve her istediğinde ayda 10 kg verecek kapasiteye sahiptir. Bense diyet yaparken bile canımın istediğinden küçükte olsa yiyen cinsten.... :))))))
İnşallahhhh, göriciiizzzz. Sana da iyi geceler canım. Görüşürüüzzzz.Ben de yatacağım arada bir bdv ye de sarıyorum da yetti bu gecelik. Haydi iyi geceler. Sabah iyi haberlerle buluşmak ümidiyle....
Maalesef. Hele birde cuma trafiği yada kaza olduğunda gör. Saat 8de eve girersem ne mutlu banaCanim biz calisanlarin kaderi malesef bak daha ben yoldayim eve gidicemde yemek hazirlicamda sende gec gidiyosun anlasilan
Çantanda çiğ badem, ceviz yada kuru kayısı olan bir acil durum paketi bulundur. Arada atarsın ağzına. Çok uzun süre açlık kontrolu kaybetmene neden olur.Buarada ölücem simdi acliktan oglen 2
1.30 da yedim kahvalti gibi ve bidaha kahve bitki cayi su çünkü yanimda hic ara ogune uygun bisey yoktu. Cantamda cikolatali gofret ve 1 cokomel ogluma götürüyorum resmen zayiflama yolunda iskence cekiyorum eve gideyim bi koca kase salata yicem kimze tutamaz beninasil gaz ama sanki iskender yicem
Çoktan çok, azdan az gidermiş. Üzülme. Başaracaksın.Ay bizim bu takimda onceden bi muska varmis hikayesini okudum simdi 13 ayda 54 kilo vermis massallah yaaa ben resmen 2 aydir 7 kiloyu veremedim yuh bana ne iradeler var
Liste dışı olanlardır onlar. Listedekiler olamaz13. Takimla 7. Takim bu hafta tırt hepsi arti çıkıyormuş tartida ona göre2 grubu eledim
Bebeğim sen mezun olsun ya haniBen nıye yokum hemen atmışsınız beni
Seni psikopata bağlayıp kaçmış ya koçişinBu arada kocam 2 tane magnumu karşımda yedi. Su istesem getirmez sağolsun, getirirde söylene söylene getirir, günahını almayayım şimdigetiriyim mi dondurma yiycen mi dedi. Yok dedim yemiycem. Amaaaann, bu hafta da bitti zaten pazartesi ben rejime başlıycam, sende pazartesi başlarsın işte noolcek ki, yi yavrum yi dedi. Saol ama yemiycem, ben bugünden başliyim dedim. Heeee tabi tabi Ağustos’ta tatilden döndüğümüzden beri sen diyete başlıycan zaten, bi türlü başlayamadın diyerek bana çikolatalı dondurma (kendisinin emojisi WhatsApp ta mevcut ki anlayan arkadaşlarıma selamlar ) tadında bir ruh hali bıraktı ve gitti uyumaya. Bi kere Eylül’de döndük B12 yoksunu kocişim diyecektim de sustum. Çok pis giydirdi bana, ööööyle düşüncelere dalıp gittim
At onu balkondan asagıııııı
Benim koçiş diyetteymiş. Ben zayıfladıkça o kilo almaya başladı. Öndeki balkon teras olma yolunda ilerliyorHahahaha iyi güldüm:))) Benim eşim de yapıyor böyle şeyleri. Benim diyet yapmam pekte önemli değilmiş havası yaratıp sana da getireyim mi ye ne olacak pazartesi başlarsın ben de başlıyorum der aynen! Sonra da aaa istersen yeme iradene sahip ol hiç irade yok ya irade sıfır deyip güler :)))) Sinirimi bozuyor ya daha çok saldırıp herşeyi yiyesim geliyor işte :))))))
Ama gerçekten utanıyorum. Senin eşin de iradeli midir? Benimki yemiyorum dedi mi biter. Diyet süresince ağzına diyeti bozacak 1 lokma ekstra birşey sokmaz ve her istediğinde ayda 10 kg verecek kapasiteye sahiptir. Bense diyet yaparken bile canımın istediğinden küçükte olsa yiyen cinsten.... :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?