Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bugunku menum:
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta, 4 marul
Oglen: domates kurusu, zeytin, beyaz peynir, dereotu, yumurta, tambugday unu ile pismis guya pizza ama degil omlet gibi bisey, ondan 1 dilim
Aksam: 5 kofte, karisik sebze izgara, salata

Ara: 1 portakal, 3 ceviz

Guzel bir eksi beni bekliyo insaaallahhhh

***5. Takım 553. Etap***

lydznp (79/)
bluedolphin (92,9/)

prensesss016 (58,6/)
besbb9 (77/)
gben (70/)

5. Takım Ortalaması: %

***Deneme sürecindeki üyeler***

esd_04 (89,5/)
yeni üye baş. kg: 92,6 hedef kg: 65 baş. tarihi: 27.12.2017
kkelebeketkisi (70,4/)
508. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç kilosu: 70.7, hedef kilosu: 58 başlangıç tarihi: 07.01.2018
balpamuk (68,1/) yeni üye baş. kg: 68,1 hedef kg: 58 baş. tarihi: 07.01.2018
sergerdan (77,8/) yeni üye baş. kg: 77,8 hedef kg: 60 baş. tarihi: 11.01.2018

***Liste dışı üyeler***

toplight (71.5/)

morordek (63/)
servey (67,8/)

fancynancy (79,2/)
nilsub (82/)
0zlem (79,2/)

Son düzenleme:
Ben nıye yokum hemen atmışsınız beni

Yok yok hepsi aynı şekerim bize de deliye vurmak kalıyor böyle

Bende beğenmiştim onu ama ne zamandır içmiyorum.

Ya inanki bende aynıyım evet kaçamaklarım oldu ama tartıdaki rakamı hakedecek kadar değil. Durmadan artı çıkıyorum ya, aklımı kaçıracağım yakında.

spor yapmaman etkiliyordur belki bir spor mu bulsan

vay caninaaa bir dönmüs pir dönmüs denizz

Bende iceyim ya bari bir kerecik yapip merak ettim. Canini sikma yarin daha az cikarsin insaaallah

Umarım sabaha kadar ödem falan kalmaz ama cidden canımı sıktı. Görenler zayıflamışsın diyor herhalde yağ ve kas oranım değişti ama tartıya gelince + çıktım çok ilginç...

Spor yapacağım da şu talınma yerleşme işini de bir atlatayım Şubat sonunu bulacağım herhalde artık.

Birde şu eliptik olayı nedir? Ne olduğunu bilmiyorum ona bakacağım birazdan. İşe yarıyor mu ki?[/QUOTE]
Eliptik
Bunlar şekerim.

Balpamukcum ben çok fazla menülere yorum yapma bilgisine sahip değilim ama öğle yemeğinde iki tehlikeliyi bir araya getirmişsin.
Ya pilavı yiyecektin ya da patatesi bebeyim.

Kahvaltı
2 dilim çok tahıllı ekmek
Eski kaşar
5-6 zeytin
2 paket üçgen karper
Çeyrek muz

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Komşuma kahveye gittim reddemeyeceğim bir tabak koydu önüme yaaa. Gitmemek lazım hiçbir yere rejim yapmaya çalışırken. Yedim abartmadan ama sporumu da yaptım telafisi olarak.

Ara
Filtre kahve sütlü
1 ad salatalık

Akşam
1 tabak kıymalı karnıbahar
3 yk zeytinyağlı fancy uydurması (soğan, kereviz, patates, havuç ve mor havuç 5lemesiyle oluşan mor havuç yüzünden yemeğin tamamı mosmor olan zeytinyağlı kendisi. Dışarıdan bakıldığında turp turşusu sanılsada değil efenim. Gayette güzel olmuş )
2 adet grissini

Ara
Filtre kahve sütlü

Su: 2 lt. Bir yarım litre daha içerim uyuyana kadar.
Spor: 2438’den yuvarlama 2450 ip
Şimdi de eliptik yapiciimm haber veririm. Ama 30-35 dk falan olur max.

Bu arada kocam 2 tane magnumu karşımda yedi. Su istesem getirmez sağolsun, getirirde söylene söylene getirir, günahını almayayım şimdi getiriyim mi dondurma yiycen mi dedi. Yok dedim yemiycem. Amaaaann, bu hafta da bitti zaten pazartesi ben rejime başlıycam, sende pazartesi başlarsın işte noolcek ki, yi yavrum yi dedi. Saol ama yemiycem, ben bugünden başliyim dedim. Heeee tabi tabi Ağustos’ta tatilden döndüğümüzden beri sen diyete başlıycan zaten, bi türlü başlayamadın diyerek bana çikolatalı dondurma (kendisinin emojisi WhatsApp ta mevcut ki anlayan arkadaşlarıma selamlar ) tadında bir ruh hali bıraktı ve gitti uyumaya. Bi kere Eylül’de döndük B12 yoksunu kocişim diyecektim de sustum. Çok pis giydirdi bana, ööööyle düşüncelere dalıp gittim
Aaahhh ahhh sen pazartesi başlama göreyim ben seni. Kendisi de her Pazartesi diyete başlar bu arada. Hiç kendine bakmıyor benle uğraşıyor. Ohhh anlattım huzura erdim BDV ye mi yazsaydım yaaaa, kocam diyet yapmamı istemiyor ama kilo vermemi istiyor, çok üzgünüm diye bir konu açıp. Tööövbeeee. Bir haller geldi üstüme. Gidip azıcık spor yapayım da kafam yerine gelsin di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…