- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.121
Ben nıye yokum hemen atmışsınız beni***5. Takım 553. Etap***
lydznp (79/)
bluedolphin (92,9/)
prensesss016 (58,6/)
besbb9 (77/)
gben (70/)
5. Takım Ortalaması: %
***Deneme sürecindeki üyeler***
esd_04 (89,5/) yeni üye baş. kg: 92,6 hedef kg: 65 baş. tarihi: 27.12.2017
kkelebeketkisi (70,4/) 508. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç kilosu: 70.7, hedef kilosu: 58 başlangıç tarihi: 07.01.2018
balpamuk (68,1/) yeni üye baş. kg: 68,1 hedef kg: 58 baş. tarihi: 07.01.2018
sergerdan (77,8/) yeni üye baş. kg: 77,8 hedef kg: 60 baş. tarihi: 11.01.2018
***Liste dışı üyeler***
toplight (71.5/)
morordek (63/)
fancynancy (79,2/)
nilsub (82/)
0zlem (79,2/)
Atmadık serveyim, geçen hafta sen bildirim yapmamıştın ya ondan kalmış, ekliyorum hemen kilon kaçtı geçen hafta??Ben nıye yokum hemen atmışsınız beni
Hatırlamamakla bırlıkte 67,8Atmadık serveyim, geçen hafta sen bildirim yapmamıştın ya ondan kalmış, ekliyorum hemen kilon kaçtı geçen hafta??
EkledimmHatırlamamakla bırlıkte 67,8
Tesekkurler canımvesıle de yok sankı lıstedeEkledimm
E o da haftalardır bildirmiyor kgTesekkurler canımvesıle de yok sankı lıstede
Yok yok hepsi aynı şekerim2 yaş sendromu çılgınlığı. Allah kolaylık versin! :)) Gerçi sendromları hiç birmiyor da 2 baya fenaydı iyi hatıtlıyorum. Sebepsiz ağlama krizleri, tutturmalar falan... Saatlerce uyutmaya çalışırsın uyumaz... Tabii her çocuk aynı değil ama çoğunlukla yaşanan şeyler.. :))
DireniyorumAdaçayı çabuk toparlıyor dayan fancy, yenilme hastalığa... :)
Ahahhaaaa nooldu fotonuz gittiBen isterim neymiş acaba
Her uyandığımda sizi aramamı ister misiniz?
Her türlü ortamdan banı yerim sonranoldu kızlar ya fotonuz gitti
Telefon bile sessizdeymiş baksana ne yapsak boş
Bende beğenmiştim onu ama ne zamandır içmiyorum.Bugün yeşil çayımı ve mistik çayımı içtim. Özellikle mistik çay harika, lezzeti çok hoş. Sütle de oldukça güzel oluyor. Ben işyerinde sade içiyorum. Sadesi de hoş. Tavsiye ederim arkadaşlar.
Su tüketimim şu ana kadar 1,5 lt oldu. İş çıkışına kadar 2, 5 lt'ye tamamlarım. Akşam da 3 lt olur inşallah.
Ya inanki bende aynıyım evet kaçamaklarım oldu ama tartıdaki rakamı hakedecek kadar değil. Durmadan artı çıkıyorum ya, aklımı kaçıracağım yakında.Ben artık süt ürünü de tüketemediğim için süt veya yoğurt bile almıyorum akşam yemeğinden sonra resmen aç yatıyorum ancak bugün tartıldım 68.5 çıktım sabah ki başlangıç kilom 68.00!Bu nasıl olabilir yahu!?? Gecelerdir resmen aç yatıyorum tek 1 gece dayanamayıp yediğim kek bunu yapamaz bana... Nasıl gram bile vermeyi bırak yarın kilo fazla çıkabilirim, nasıl? Sabah sabah demoralize oldum...
Ayıptır sorması otlu omlet nasıl oluyor?en çok otlu omleti beğendim :) otum bitmiş gideyim de alayım :)
spor yapmaman etkiliyordur belki bir spor mu bulsan
vay caninaaa bir dönmüs pir dönmüs denizz
Bende iceyim ya bari bir kerecik yapip merak ettim. Canini sikma yarin daha az cikarsin insaaallah
Balpamukcum ben çok fazla menülere yorum yapma bilgisine sahip değilim ama öğle yemeğinde iki tehlikeliyi bir araya getirmişsin.Bugün Yediklerim:
Sabah;
-2 dilim ananas
-otlu omlet
Ara;
-2 bardak Dukan bira
Öğle-İkindi birleşimi; 15.30’da;
-Tavuk sote
-2 yk pirinç pilavı
-3yk patates salatası
Akşam 19.30;
-1 küçük adet haşlanmış zeytinyağlı-limonlu enginar
-2 yk ıspanak (susuz)
-4-5 yk kıymalı yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?