- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.161
hadi yaa bu kadar iddeali yani 7.takim daha cok merak ettim simdi biraz daha okuyayimYok bu da olmadı. Ben bu dediğini artık gece boyu yapıyorum. Yani 8:30'da uyudu örneğin, ben uyuyana kadar uyanırsa emzirmeye gidiyorum yanına. Ben de diyelim ki 11.30-12'de yattım. Sonraki uyanmasından sonra hep yanında yatıyorum sabaha kadar. Uyandığı zaman ağzına memeyi dayıyorumgene de erken kalkıyor ama en azından benim uykum bolunmemis oluyor
Evet muskamiz canımız bircok kisiye de ilham olmuştur
7. takım artı mı geliyormuş?
Yanlıştır o canım, öyle olsa bile yarın ne yapar eder eksi gelir onlar
insallah canim hadi bakalımBugunku menum:
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta, 4 marul
Oglen: domates kurusu, zeytin, beyaz peynir, dereotu, yumurta, tambugday unu ile pismis guya pizza ama degil omlet gibi bisey, ondan 1 dilim
Aksam: 5 kofte, karisik sebze izgara, salata
Ara: 1 portakal, 3 ceviz
Guzel bir eksi beni bekliyo insaaallahhhh
beni bu karne kisminin sadece 15 gün odev olmama kismi ilgilendiriyor. Resmen gunduz çalışıp akşam acikogretim sinavlarina çalışir gibiyim hem okuyup hep calisir gibi. Cok şükür 15 gün araGüzel anneler yarın karne günü, evdeki sessizlik 15 günlüğüne iptal
Allah sabır versin hepimize
canim iste bu noktada oyle bi irade takinki sen zayifladikca o kıskansın amacina ulastirma onu hatta kendininkileride ona ikram et canim hic istemiyo de ayni psikolojik baskiyla yuklen onaBu arada kocam 2 tane magnumu karşımda yedi. Su istesem getirmez sağolsun, getirirde söylene söylene getirir, günahını almayayım şimdigetiriyim mi dondurma yiycen mi dedi. Yok dedim yemiycem. Amaaaann, bu hafta da bitti zaten pazartesi ben rejime başlıycam, sende pazartesi başlarsın işte noolcek ki, yi yavrum yi dedi. Saol ama yemiycem, ben bugünden başliyim dedim. Heeee tabi tabi Ağustos’ta tatilden döndüğümüzden beri sen diyete başlıycan zaten, bi türlü başlayamadın diyerek bana çikolatalı dondurma (kendisinin emojisi WhatsApp ta mevcut ki anlayan arkadaşlarıma selamlar ) tadında bir ruh hali bıraktı ve gitti uyumaya. Bi kere Eylül’de döndük B12 yoksunu kocişim diyecektim de sustum. Çok pis giydirdi bana, ööööyle düşüncelere dalıp gittim
Aaahhh ahhh sen pazartesi başlama göreyim ben seni.Kendisi de her Pazartesi diyete başlar bu arada. Hiç kendine bakmıyor benle uğraşıyor. Ohhh anlattım huzura erdim BDV ye mi yazsaydım yaaaa, kocam diyet yapmamı istemiyor ama kilo vermemi istiyor, çok üzgünüm diye bir konu açıp. Tööövbeeee. Bir haller geldi üstüme. Gidip azıcık spor yapayım da kafam yerine gelsin di mi
aksamdan apmak cok iyi oluyoda en onu i uzene koyamadım. Bu seferde eve elince hemen yemek hazir olsun diye manti falan demeden yapip yiyoruz. Nu seferde gelsin kilolarMaalesef. Hele birde cuma trafiği yada kaza olduğunda gör. Saat 8de eve girersem ne mutlu bana
Akşam yemeği geç saate kalmasın diye yemekten sonra hazırlıyorum. Gelince yemekler ısınırken salata da hazır oluyor. Başka türlü 9dan önce yemek yenmez. Zaten onun için almadım mı kiloları
evet canim haklisin bulundurmak gerek dun aksam resmen öldüm acliktan tembellik ediyorum. Bi tam girsem diyet moduna yazdigin ilgiler cok dogru kilom az hafife aliyorum 1 aylik isi var aslinda ama pi gevsetince basa sarıyorum inanin bu gramlarida pazartesiden sonra eriyorum. Hafta basi hep artidayim aslında. Biri boyle yerlere bi gomse beniÇantanda çiğ badem, ceviz yada kuru kayısı olan bir acil durum paketi bulundur. Arada atarsın ağzına. Çok uzun süre açlık kontrolu kaybetmene neden olur.
Çoktan çok, azdan az gidermiş. Üzülme. Başaracaksın.
Dün bir yazı okudum inatçı son 5 kilo diye. Diyorki; son 5 kilo inatçı değil. Sizin arada yapmış olduğunuz minik kaçamaklar geciktiriyor. Çok kilosu olup azimle hiç kaçamak yapmayan biri gibi olmanız gerek. Birde egzersiz tabiki. Iyi bir interval egzersiz spordan sonra da yağ yakımına devam eder.
Bunun gibi şeyler işte.
Evet yaaa morordekte oyle dedi neymis bu 7. Takim ben biraz aha karistirayim onlarin sayfasi en iyisiListe dışı olanlardır onlar. Listedekiler olamaz
Iyi güldüm sabah sabah bunaSeni psikopata bağlayıp kaçmış ya koçişin
Benim koçiş diyetteymiş. Ben zayıfladıkça o kilo almaya başladı. Öndeki balkon teras olma yolunda ilerliyor
Diyette olduğu için ekmek yemiyor. Koca bir tabak yediği pilavı artık yemeğin yanında 4-5kasik yiyor. Akşam çay içmeyen adam çay içmeye başladı. Yanında artık o gün canı ne isterse onu yiyor. Diyet ara öğünü yatmadan önce. Kekler, çerezler neler neler
gunaydin canim hayirli cumalar bol eksili bir gün olsunGünaydın kızlar
Merhabalar***5. Takım 553. Etap***
lydznp (79/)
bluedolphin (92,9/)
prensesss016 (58,6/)
besbb9 (77/)
gben (70/)
5. Takım Ortalaması: %
***Deneme sürecindeki üyeler***
esd_04 (89,5/) yeni üye baş. kg: 92,6 hedef kg: 65 baş. tarihi: 27.12.2017
kkelebeketkisi (70,4/) 508. etapta kendi isteğiyle ayrılan üye geri döndü. Başlangıç kilosu: 70.7, hedef kilosu: 58 başlangıç tarihi: 07.01.2018
balpamuk (68,1/) yeni üye baş. kg: 68,1 hedef kg: 58 baş. tarihi: 07.01.2018
sergerdan (77,8/) yeni üye baş. kg: 77,8 hedef kg: 60 baş. tarihi: 11.01.2018
***Liste dışı üyeler***
toplight (71.5/)
morordek (63/)
servey (67,8/)
fancynancy (79,2/)
nilsub (82/)
0zlem (79,2/)
Listeyi de one cekeyim
gunaydin canim hayirli cumalar bol eksili bir gün olsun
Hadi bakalim adim adim mezuniyete gidiyorsun cnmGünaydın kizlar hayırlı cumalar hepimize
Gecen hafta kilom 58.6
Bu hafta 58.1
-500 hadi yokmu attiran
Gulden cim subatta 8 li rakamlari gor artik cok guzel gitmis bu haftaMerhabalartoplight morordek ,
19.01.2018,Cuma günü için kilo bildirimimi yapayım. Kilom 92,1 kg
Bu arada Ayşe'nin önerdiği şekilde Tefal tartımın ayaklarıyla oynadım, artık yerle tam temas ediyor ve doğru sonuçlar veriyor. Sağolasınlydznp
Geçen haftadan bu yana 0,8 kg vermişim.
Sevgiler.
Eki Görüntüle 2097013
Tüm gücümle yemedim zatenhadi yaa bu kadar iddeali yani 7.takim daha cok merak ettim simdi biraz daha okuyayim
insallah canim hadi bakalım
beni bu karne kisminin sadece 15 gün odev olmama kismi ilgilendiriyor. Resmen gunduz çalışıp akşam acikogretim sinavlarina çalışir gibiyim hem okuyup hep calisir gibi. Cok şükür 15 gün ara
canim iste bu noktada oyle bi irade takinki sen zayifladikca o kıskansın amacina ulastirma onu hatta kendininkileride ona ikram et canim hic istemiyo de ayni psikolojik baskiyla yuklen ona
aksamdan apmak cok iyi oluyoda en onu i uzene koyamadım. Bu seferde eve elince hemen yemek hazir olsun diye manti falan demeden yapip yiyoruz. Nu seferde gelsin kilolar
evet canim haklisin bulundurmak gerek dun aksam resmen öldüm acliktan tembellik ediyorum. Bi tam girsem diyet moduna yazdigin ilgiler cok dogru kilom az hafife aliyorum 1 aylik isi var aslinda ama pi gevsetince basa sarıyorum inanin bu gramlarida pazartesiden sonra eriyorum. Hafta basi hep artidayim aslında. Biri boyle yerlere bi gomse beni
Evet yaaa morordekte oyle dedi neymis bu 7. Takim ben biraz aha karistirayim onlarin sayfasi en iyisi
Iyi güldüm sabah sabah buna
gunaydin canim hayirli cumalar bol eksili bir gün olsun
Tebrikler canımGünaydın kizlar hayırlı cumalar hepimize
Gecen hafta kilom 58.6
Bu hafta 58.1
-500 hadi yokmu attiran
Gulden cim subatta 8 li rakamlari gor artik cok guzel gitmis bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?