- 20 Eylül 2009
- 5.996
- 13.512
- 448
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.101
Ben de amigo olayım bu haftaki karşılaşmada. Hem bana da egzersiz olur.
Sevgilerimle.
insallah canim bende u hafta herkesten cok umutluyumSakin kalabilmek. Ogrenmesi zor oldu ama cok isime yaradi :) 5 yasina kadar kendileri sakinlesemezmis bebekler, onlara bakan kisinin sakinlestirebilmesi gerekliymis. O kudursa da sakince ninni soyluyorum denk getirebilirsem basini seviyorum gevsiyor. Hala olmadiysa odadan cikarip nen nen deyip evi tur attirip yine yatiriyorum pes etmiyorim ama uyumadigi icin gerilmeden. O da uyumak istiyor ama basaramiyor diyorum kendimi gazliyorum
Hepimizin verdigini toplasak anca diger takimlarin ortalamasi ediyoe daha bolme islemi yapmadanBazi takimlar ciddi hirsli zaten sok oldum okurken iste sonra bana bulasti. Hepsini gecelim
Hepimizin grami hepimizin kilosu icinBu hafta verecegizzz
yok canim ne kenarda oturmasi oturmak durmak falan yok once kendi icimizde sonra topluca tüm takimlarla uarisiyoruz biz ama onumuzdeki hafta beni gecebileceginizi zannetmiyorum
Rakipler birbirini bulmuss . Kenarda durup sizi izleyecegimiz saniyorsaniz yaniliyorsunuz. Hepimiz hak ediyoruz birinciligi haydi gorelim kupa kime gidecekk
-takimin bu hafta en cok gram vereni-
Sen iki saat atla ortimneee 1 saat ip atlamakmı
Ben de amigo olayım bu haftaki karşılaşmada. Hem bana da egzersiz olur.
Sevgilerimle.
insallah canim bende u hafta herkesten cok umutluyumSakin kalabilmek. Ogrenmesi zor oldu ama cok isime yaradi :) 5 yasina kadar kendileri sakinlesemezmis bebekler, onlara bakan kisinin sakinlestirebilmesi gerekliymis. O kudursa da sakince ninni soyluyorum denk getirebilirsem basini seviyorum gevsiyor. Hala olmadiysa odadan cikarip nen nen deyip evi tur attirip yine yatiriyorum pes etmiyorim ama uyumadigi icin gerilmeden. O da uyumak istiyor ama basaramiyor diyorum kendimi gazliyorum
Hepimizin verdigini toplasak anca diger takimlarin ortalamasi ediyoe daha bolme islemi yapmadanBazi takimlar ciddi hirsli zaten sok oldum okurken iste sonra bana bulasti. Hepsini gecelim
Hepimizin grami hepimizin kilosu icinBu hafta verecegizzz
yok canim ne kenarda oturmasi oturmak durmak falan yok once kendi icimizde sonra topluca tüm takimlarla uarisiyoruz biz ama onumuzdeki hafta beni gecebileceginizi zannetmiyorum
Rakipler birbirini bulmuss . Kenarda durup sizi izleyecegimiz saniyorsaniz yaniliyorsunuz. Hepimiz hak ediyoruz birinciligi haydi gorelim kupa kime gidecekk
Sen iki saat atla ortimneee 1 saat ip atlamakmı
Cok iyi canim ozellikle saatleri super olmus. Beni en cok etkileyen aksam yemegi saati cunku en erken 8.30 yiyebiliyorum.Menüm;
07:30
1 kücük krep
Peynir + 6 zeytin
10:00
Siyah kuru uzum ve t.kahvesi
13:15
Bol maydnoz ve naneli 1 h.yumurta
1 parca peynir + 6 zeytin
17:30
1 tabak pırasa
4 yk yogurt
1 d. tb ekmegi
3 kucuk acı biber
1 form cay
1 5&1 bitki cayi
2 L su
Spor; Sadece 100 ip atladim. Mutfakta etrafa takilinca devam edemedim. Baska biseyde yapasim gelmedi..
Benim akşam yemeklerin de 8-8.30 gibi. Öğleden sonra 2 ara yapıyordum. Akşam ara öğünün yoktu. Normal beslenme duzenime 1 hafta sonra döneceğim.Cok iyi canim ozellikle saatleri super olmus. Beni en cok etkileyen aksam yemegi saati cunku en erken 8.30 yiyebiliyorum.
Canim biz calisanlarin kaderi malesef bak daha ben yoldayim eve gidicemde yemek hazirlicamda sende gec gidiyosun anlasilanBenim akşam yemeklerin de 8-8.30 gibi. Öğleden sonra 2 ara yapıyordum. Akşam ara öğünün yoktu. Normal beslenme duzenime 1 hafta sonra döneceğim.
en çok otlu omleti beğendim :) otum bitmiş gideyim de alayım :)
spor yapmaman etkiliyordur belki bir spor mu bulsanCanim merak ettim mistik cayi aliyim bende. Maasallah cok guzel icmissin
Ben kullanmadim folik asit, belki uslu olur
Yaaa canim neden oyle oldu acabaBen se cok uzuldim. Sonraki hafta birden verirsin belki. Dur bakalim yarin ne cikacak.
Bu nasıl oluyor? Yahu gram vermeyi bırak sadece 1 akşamlık kaçamak ve resmen gecelerr aç yatmama rağmen bugün yarım kilo fazla çıktım tartıda. Nasıl ve nedennnn... offff... bunalıma giriyorum böyle olunca. Buna ne sebep olabilir ki...
Menüm;
07:30
1 kücük krep
Peynir + 6 zeytin
10:00
Siyah kuru uzum ve t.kahvesi
13:15
Bol maydnoz ve naneli 1 h.yumurta
1 parca peynir + 6 zeytin
17:30
1 tabak pırasa
4 yk yogurt
1 d. tb ekmegi
3 kucuk acı biber
1 form cay
1 5&1 bitki cayi
2 L su
Spor; Sadece 100 ip atladim. Mutfakta etrafa takilinca devam edemedim. Baska biseyde yapasim gelmedi..
Canım şu an 78 kiloyum.. Defalarca 73'e indim ama bir yerde patlak veriyor ve silbastan yapiyorum herseyi.Özlem sen kaç kiloydun ve hedefin ne? Kaçımılım sanırım. :)
Su imzada bır farklılık var sankıSirrimi ogrenmek ister misiniz?
NeeeeeeeeeGelecek haftanın en çok kilo vereni ben olacağım kim iddiaya girmek ister. Bundan bir ay önce üstümden düşen pantolon şu an beni sıkıyor. Acil önlem zamanı :) pazartesi diyetisyendeyim :)
Yok bu da olmadı. Ben bu dediğini artık gece boyu yapıyorum. Yani 8:30'da uyudu örneğin, ben uyuyana kadar uyanırsa emzirmeye gidiyorum yanına. Ben de diyelim ki 11.30-12'de yattım. Sonraki uyanmasından sonra hep yanında yatıyorum sabaha kadar. Uyandığı zaman ağzına memeyi dayıyorumEvet eksik olmus di miGeceleri tekrar uyanmasini engellemek adina ilk uyanmasini karsilamak icin yanindan hic kalkmiyordum oyle alisti benim oglum. Yani diyelim 8de emerek uyudu, ben yaninda yatmaya devam ediyorum 9da uyanip kimildayinca direk emiyor, gozunu acmadan uykuya devam ediyordu. Gunduz uyku atlarsa belki bu yapilabilir.
Bebekler zor ya
Evet muskamiz canımız bircok kisiye de ilham olmuşturAy bizim bu takimda onceden bi muska varmis hikayesini okudum simdi 13 ayda 54 kilo vermis massallah yaaa ben resmen 2 aydir 7 kiloyu veremedim yuh bana ne iradeler var
7. takım artı mı geliyormuş?13. Takimla 7. Takim bu hafta tırt hepsi arti çıkıyormuş tartida ona göre2 grubu eledim
Baktim verdigim kilo olmamis gram diye duzelttim 600gr idi yaSu imzada bır farklılık var sankı
Algımızı mı yonetıyorsun sen bakalım
Kg degıl mıydı o
Öğrenelım bakalım sırrını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?