Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Menüm;

07:30
1 kücük krep
Peynir + 6 zeytin

10:00
Siyah kuru uzum ve t.kahvesi

13:15
Bol maydnoz ve naneli 1 h.yumurta
1 parca peynir + 6 zeytin

17:30
1 tabak pırasa
4 yk yogurt
1 d. tb ekmegi
3 kucuk acı biber

1 form cay

1 5&1 bitki cayi
2 L su

Spor; Sadece 100 ip atladim. Mutfakta etrafa takilinca devam edemedim. Baska biseyde yapasim gelmedi..

Ben de amigo olayım bu haftaki karşılaşmada. Hem bana da egzersiz olur.

Sevgilerimle.

insallah canim bende u hafta herkesten cok umutluyum

Rakipler birbirini bulmuss . Kenarda durup sizi izleyecegimiz saniyorsaniz yaniliyorsunuz. Hepimiz hak ediyoruz birinciligi haydi gorelim kupa kime gidecekk

-takimin bu hafta en cok gram vereni-
yok canim ne kenarda oturmasi oturmak durmak falan yok once kendi icimizde sonra topluca tüm takimlarla uarisiyoruz biz ama onumuzdeki hafta beni gecebileceginizi zannetmiyorum
neee 1 saat ip atlamakmı
Sen iki saat atla ortim

Aaa tirsmak hic sana yakismiyor yavrum guzel bir spor plani diyet plani hoop bitti gittii

Eeee bende Guldene eslik edeyim yalniz kalmasin[/QUOTE] tabi dun aksam yarim saatte 1.000 atladim 2 saatte 4.000 sonra devlet hastanesi acil

Ben de amigo olayım bu haftaki karşılaşmada. Hem bana da egzersiz olur.

Sevgilerimle.

insallah canim bende u hafta herkesten cok umutluyum

Rakipler birbirini bulmuss . Kenarda durup sizi izleyecegimiz saniyorsaniz yaniliyorsunuz. Hepimiz hak ediyoruz birinciligi haydi gorelim kupa kime gidecekk

-takimin bu hafta en cok gram vereni-
yok canim ne kenarda oturmasi oturmak durmak falan yok once kendi icimizde sonra topluca tüm takimlarla uarisiyoruz biz ama onumuzdeki hafta beni gecebileceginizi zannetmiyorum
neee 1 saat ip atlamakmı
Sen iki saat atla ortim

Aaa tirsmak hic sana yakismiyor yavrum guzel bir spor plani diyet plani hoop bitti gittii

Eeee bende Guldene eslik edeyim yalniz kalmasin[/QUOTE] tabi dun aksam yarim saatte 1.000 atladim 2 saatte 4.000 sonra devlet hastanesi acil

Cok iyi canim ozellikle saatleri super olmus. Beni en cok etkileyen aksam yemegi saati cunku en erken 8.30 yiyebiliyorum.

Benim akşam yemeklerin de 8-8.30 gibi. Öğleden sonra 2 ara yapıyordum. Akşam ara öğünün yoktu. Normal beslenme duzenime 1 hafta sonra döneceğim.
Canim biz calisanlarin kaderi malesef bak daha ben yoldayim eve gidicemde yemek hazirlicamda sende gec gidiyosun anlasilan

Buarada ölücem simdi acliktan oglen 2
1.30 da yedim kahvalti gibi ve bidaha kahve bitki cayi su çünkü yanimda hic ara ogune uygun bisey yoktu. Cantamda cikolatali gofret ve 1 cokomel ogluma götürüyorum resmen zayiflama yolunda iskence cekiyorum eve gideyim bi koca kase salata yicem kimze tutamaz beni nasil gaz ama sanki iskender yicem

spor yapmaman etkiliyordur belki bir spor mu bulsan

vay caninaaa bir dönmüs pir dönmüs denizz

Bende iceyim ya bari bir kerecik yapip merak ettim. Canini sikma yarin daha az cikarsin insaaallah[/QUOTE]

Umarım sabaha kadar ödem falan kalmaz ama cidden canımı sıktı. Görenler zayıflamışsın diyor herhalde yağ ve kas oranım değişti ama tartıya gelince + çıktım çok ilginç...

Spor yapacağım da şu talınma yerleşme işini de bir atlatayım Şubat sonunu bulacağım herhalde artık.

Birde şu eliptik olayı nedir? Ne olduğunu bilmiyorum ona bakacağım birazdan. İşe yarıyor mu ki?

Özlem sen kaç kiloydun ve hedefin ne? Kaçımılım sanırım. :)

Bugün Yediklerim:

Sabah;
-2 dilim ananas
-otlu omlet

Ara;
-2 bardak Dukan bira

Öğle-İkindi birleşimi; 15.30’da;
-Tavuk sote
-2 yk pirinç pilavı
-3yk patates salatası

Akşam 19.30;
-1 küçük adet haşlanmış zeytinyağlı-limonlu enginar
-2 yk ıspanak (susuz)
-4-5 yk kıymalı yemek

Yok bu da olmadı. Ben bu dediğini artık gece boyu yapıyorum. Yani 8:30'da uyudu örneğin, ben uyuyana kadar uyanırsa emzirmeye gidiyorum yanına. Ben de diyelim ki 11.30-12'de yattım. Sonraki uyanmasından sonra hep yanında yatıyorum sabaha kadar. Uyandığı zaman ağzına memeyi dayıyorum gene de erken kalkıyor ama en azından benim uykum bolunmemis oluyor
Ay bizim bu takimda onceden bi muska varmis hikayesini okudum simdi 13 ayda 54 kilo vermis massallah yaaa ben resmen 2 aydir 7 kiloyu veremedim yuh bana ne iradeler var
Evet muskamiz canımız bircok kisiye de ilham olmuştur
13. Takimla 7. Takim bu hafta tırt hepsi arti çıkıyormuş tartida ona göre 2 grubu eledim
7. takım artı mı geliyormuş?
Yanlıştır o canım, öyle olsa bile yarın ne yapar eder eksi gelir onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…