- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.281
Oooo.... büyük hissediyorum diyorsun.Hahahah morordek acımızı derinleştirme lütfen.Öldüm öldüm... Bu hafta ben 1.500 veririm diye düşünüyordum.
Oooo.... büyük hissediyorum diyorsun.Haftaya 1.500den 1gr az gelirsen bu deli gben seni ağzına sakız yapar demedi deme
yok canım yemem zaten de küççüğü elime pek bi küçük pek bi düşük kalorili gelmiştiYemen gereken %70 üzeri bitter çaklıt. Tabiki de tadelle gofret değil
çok teşekkürlerrrGirdin şekerim girdin hadi hayırlı olsun
vallahi görmedim canım yaa geriye dönük de baktım ama tee tum grupların yayınlandığı listede varım ama kontrol ettimAaaaa.... görmedin mi? Girdin girdin
Onun emzirme faktörü de var.Valla korkunun ecele faydası yok ancak bu olayın motivasyonumu arttıracağı kesin. Bu nedir yahu 2 haftadır tık yok bende ve neden sürekli gben oluyor da biz olamıyoruz bunu da düşünmek lazım.
2 hafta üst üste gben.gben cim listelerini yakın markaja alıyorum lütfen yediklerini düzenli paylaşmayı unutma olur mu? Rol modelimsin artık bebeğim.
Onun emzirme faktörü de var.
yok canim unutma zaten sen bide beni diline dola haftaya tam olsunBizde zayiflayip citir oldukca arkandan konusuruz ayhh bi zamanlar lydznp vardi kacip gitmisti 200 grcik fazladan korkup deriz
Gec tabii yoksa @dennisgo ile olan iddian patlayabilir. Unuttuk mu sandin
Beni bu hale takim getirdi
Tutturmussun bir "mitivi ilimiyirim, mitivisyin lizimm" al bak kizlarin da basi yaniyor
Mördak da arkamdaymis ahaBiz bu kupayi alirizzz
al bendende o kadar elli kere okudum yazdiklarini
yazını da okuyamıyom bu arada, el yazısını unutmuşum yaw.
Sorma ya yeni üyelerin ruhunu kavrayamamisim ben. Eskiden ceza diyince millet korkardı ama şimdi sallayan yokYok morordegim ben anladım pyle kizmakla ceza vermekle yola gelmezmisiz bizgben gibi dalga gecmek lazimmis bizimle nasil grup hizaya geldi ama haftaya düşünemiyorum
Ben Umut uyursa izlicem henüz geçemedim tv başınaİstanbullu gelin izleyen var mı?
Ben Umut uyursa izlicem henüz geçemedim tv başına
Sen de cansın ortim.çok teşekkür ederim ortimm cansınn
Geçen bölümdeydi di mi o? Ben de beğenmiştim :)Aslı Enver ne güzel söylemiş nasıl anlatsam şarkısını. Bayıldımmm.
Geçen bölümdeydi di mi o? Ben de beğenmiştim :)
Tutturmussun bir "mitivi ilimiyirim, mitivisyin lizimm" al bak kizlarin da basi yaniyor
Amaaannn bu çirkefe buluşmadan benim 1er kilo 1er kilo vermem lazım.
Insan yüzüne söylemez arkandan konuşurum diye. Tövbe tövbe yaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?