Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canim ellerine saglik ne guzel hazirlamissin gben cim

Canım maşallah sana, tartıya çok takılma bence, sen yavaş kilo veriyo gibi görünsende sıkılaşarak oldukça yol katettin. İnşallah 3 ay sonra çok daha farklı olacak her şey. Emeğinin karşılığını biraz geç alıyosun ama napalım.

Cuma günleri İstanbullu Gelin dizisi favorim. Haftiçinden dört gözle bekliyorum Cuma gelsin diye. Harika bir dizi, oyuncuları çok başarılı.
Benim de yaa, haftasonu keyfim istanbullu gelinle tam oluyo :)

Neyi kast ettiğini şimdi sayfayı bilgisayardan açınca anladım Otomatik o şekilde kayıtlı olmuş proya geçince. Düzelttim şimdi olmuş mu

Olmuş olmuş, şükür anladın :)

Kızz cidden 5 saat Araştırma mı yaptın sen? İnanmıyorum sana hakkaten herşeyi dökmüşsün ortaya :)

Bi dönem (benim geldiğim dönemde de) gerçekten 5. Takım birinciliğe, yarışmalara vs oynayan bir takımdı. Bende izne ayrılıp dönemedim ki mümkünatı da Yok izin kiloma dönmeme şu an :)

Bu arada proluğun hayırlı olsun, imzanı göremedim ama.

Bence senden güzel kaptan yardımcısı da olur sanki :)

Ifsaaa :)
Cok iyi yapmışsın vallahi ellerine sağlık. Ben bu kadar detaylı hazirlayamadim ama hep ilk 3'e zorlayan bir takımdık derken neyi kastettigim verilerle desteklenmiş
Haydi bakalım herkese motivasyon olsun bu :)
İmzam da tamam
Uyuyorum artık, inşaallah oğlan 7de uyanmaz
Kaçta uyandı?

Ellerine saglik tatlim cok guzel hazirlamissin.. Enerjin super..
Insallah en kisa zamanda saglikli bir sekilde hedefine ulasirsin.

Yaptım yine görmüyorum. Pro değilim diye mi

nutkum tutuldu şuannnn 5 saat sürmüştür tabi ama valla helalll

az önce geri çevirdiğim şeye ben bile inanamıyorum ki çok sevdiğim ve gördüğüm zaman dayanamadığım afyonun kaymaklı lokumu. Bizim mimar arkadaş Afyonlu. Gelirken taze taze manda kaymağından yumuşacık kaymaklı lokum almış bizlere. Herkes yedi ve övgü üstüne övgü yağdırdı. Beni imrendirmek için değil tabiki de... En son kovaladım. "siz gitmezseniz ben peşinizden geleceğim" diye

ay yeme ya bende dün kurabiye yaptım dedim ya yedim ama bildiğin tiksindim yaa geçen hafta şeker tüketmedim mi ağzım çamur gibi oldu resmen yok ya hazır böyleyken şekeri komple çıkarmam lazım hayatımdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…