Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Arkadaşlar merhaba,
Bugün eski Endokrinoloji uzmanıma kontrole gittim. Kendisi insülin direncimin ve tiroid sorunlarımın başladığı dönemde benim ilk teşhisimi yapan doktorum.
O dönem insülin direncim vardı. Kilo verebilmem için şeker ilacı vermesi lazımdı; fakat ishal durumu olunca şeker ilacını kesmek zorunda kalmıştı. Bu şeker ilacı dokunmasaydı diyet ve yürüyüşle normal metabolizmaya sahip biri gibi ayda 4 kg verebilecektim. Mümkün olmadı.
Kendisi eskiden çalıştığı ve bir dönem ayrıldığı eski hastanesinde tekrar görev yapmaya başlamış. Yıllardır kendisine muayene olmamıştım. Yeniden kan tahlili ve tiroid ultrasonu istedi.
Bugün 8 ayda 18 kg verdiğimi öğrenince bunun büyük bir başarı olduğunu söyledi. "Şeker ilacı kullanmamanıza rağmen, sadece diyet ve yürüyüşle kilo verebilmeniz bir başarıdır." dedi. "Yavaş kilo veriyorum diye düşünmeyin, 2 senede fazla kilolarınızı verin, yeter ki kilo verebilin." diyor.
Söylediklerini özellikle yazmak istedim.
Yavaş kilo verirsem bana iyi davranın, metabolizma hızım aynı kaplumbağa çünkü.
Siz beni üniversitedeyken görecektiniz, tiroidim normalken, aaaah ahh, 18 kiloyu 5 ayda vermiştim. Vallahi. Annem şahittir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kilolar gittikçe herşey normale dönecektir inşALLAH :)

Tamam affımıza sığınmışsın biz de merhametli oluruz
Şaka bir yana az az da olsa eksi görmek iyi bir durum :)
Cuma günleri İstanbullu Gelin dizisi favorim. Haftiçinden dört gözle bekliyorum Cuma gelsin diye. Harika bir dizi, oyuncuları çok başarılı.
Benim de en sevdiğim 2. dizi bu sezon. Ilki tabi ki ufak tefek cinayetler

Demek benimle iddiaya girilmiş prensesss016 sen benim eksi halime denk gelsen hiç şansın yoktu ama bakalım neler olacak pazartesi tartıya ters çıkacağım ama bir sonraki hafta güzel bir sonuç alacağım bence :)
lydznp kafamda deli sorular ip atlamam ama Leslie yapabilir miyim acaba? Bir tarafım yap diyor diğer tarafım şüpheli. Bilemedim :)

Canım kilo azaldıkça direnç azalabilir. Zaten çözülürse tek yol diyet ilaç spor. Sende ilaç eksik gidiyor ama diğerlerinde gayet iyisin bence

Neyi kast ettiğini şimdi sayfayı bilgisayardan açınca anladım Otomatik o şekilde kayıtlı olmuş proya geçince. Düzelttim şimdi olmuş mu
Bence olmuş, öncesini bilmiyorum ama herşey gayet güzel okunuyor vvaaayy seni pro seniii. Sırf imza için yaptım deme düşer bayılırım şuracıkta

Bence olmuş, öncesini bilmiyorum ama herşey gayet güzel okunuyor vvaaayy seni pro seniii. Sırf imza için yaptım deme düşer bayılırım şuracıkta

Bende almayı düşünüyordum şaka bir yana ama bir türlü avantajlarını okumaya fırsatım olmadı.

Sırf imza için yaptım her seferinde tek tek çok zor oluyordu. Hem sizi başka neyle tehdit edecektim, uygun bir ifşa yöntemi oldu elimizde bak negzel

Bu saate kadar ben ne yaptım?
Takımın eski defterlerini karıştırdım, 5. takımın iki yıllık mazisini gözler önüne seriyorum.

İzne gidip gidip verdiğiniz güzelim kiloları geri alıp alıp gelmişsiniz O kadar kişi içinde geri gelip listeye girebilen bir caanım @lydznp var
İzne gitmeyi yasaklasın bize kaptan
Ya mezun oluncak ya mezun oluncak.

Hedeflerinizi bilmediğim için pek anlam ifade etmiyor bakınca ama en azından takım sahipliğini sağlayabilmek adına geçmişi bilmek iyi olur dedim. Nerden geldiğimizi bilelim ki nereye gideceğimiz net olsun

Nisan 2016 analizinde takımımız birinci olmuş, 17 haftada 4 kere birincilik, 2 kere ikincilik ve 1 defa üçüncülük almış. Sevgili morordek ve nilsub yarışmaya başlamış, aynı analiz dönemi içinde morordeki mezun etmiş
Eylül 2016 analizinde takım beşinci olmuş, 18 haftada 1 kere ikincilik, 5 kere üçüncülük almış Sevgili nilsub yarışmaya devam etmekteymiş.
Ocak 2017 analizinde takımımız üçüncü olmuş, 21 haftada 2 kere birincilik, 5 kere ikincilik ve 4 kere üçüncülük almış. Medusa38 ve wendigo yarışmaya kayıt yaptırmışlar. Toplight mezuniyet sonrası kaydı yaptırmış. Servey izinden dönmüş, nilsub izne ayrılmış. Bireyselde sevgili @medusa38 (sıkı durun) %38.91 kilo vererek birinci olmuş. Tam olarak 34.4 kilo
Nisan 2017 analizinde takımımız yine beşinciliğe gerilemiş, 17 haftada birer kez birinci ikinci ve üçüncü olmuş Sevgili medusa38 mezun olmuş, lydznp ve fancynancy yarışmaya kaydolmuş, servey devam ediyormuş. 0zlem izinden dönmüş, toplight izne ayrılmış.
Eylül 2017de takım dokuzunculuğa kadar gerilemiş, 18 haftada sadece 1 defa birinci olabilmiş bir kere de sonuncu Servey, lydznp, fancynancy, 0zlem bu donem yarışmaya devam etmişler.
Ocak 2018 henüz yayınlanmamış, umarım son durumdan parlaktır.
Nisan 2018 raporu bu şekilde olmamalı, bizi yansıtmalı.

Cannlarım kanlarım @bluedolphin , lydznp , prensesss016 , besbb9 , @esd_04 şimdilik olay bizde. Sevgili 0zlem , fancynancy , servey , nilsub , @morordek ve kaptanımız @toplight bizi dışarıdan desteklemeye devam edecekler. Umuyorum @balpamuk ortim, kkelebeketkisi , @sergerdan ve @zamena en kısa zamanda aramıza katılıp bu yolculuğumuzda yanımızda yürürler

Meşazımı aldıysanız evet diyorsanız 500 gr eksileri görelim haftaya cumaa
Listedışı arkadaşlar siz de dahil Vermeyenin bireyseldeki başarılarını ortaya dökücem sevgili arkadaşlar bu saate kadar boşuna uyanık kalmadım ben, kirli çamaşır çok
Ocak 2018 yayınlanmamış iyi ki yoksa benimkiler de ortalıkta olurdu şu an

Not: Bu yazıyı toplamda 5 saatte yazmış olmam

Bence leslie de sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama abartmadan yani kalıp da 5mil yapma. Birde onun temposunu yakalamaya çalışmadan yavaş yavaş başlayabilirsin. Düz yolda yürümekten biraz farklı.
Aman gözünü seveyim abartmadan ipin ucunu kaçırmadan yap lütfen.
Kızlar tebrik ederim derece olamamış nota silinememiş ama bu hafta 4. Olan haftaya derece yapar
InşALLAH bakalım :)

Deli meli ama akıllı işler yapıyorsun. Tebrik ederim. Bu arada buna benzer bir çalışma da ben yapmıştım. Kim kac ayda kaç kilo vermiş gibi bir listeydi. Başkasını adına birşey diyemem ama beni iyi motive etmişti. Herseyden once amaç kilo vermek. Tamam takım yada bireysel 1.2.3.lüklerimiz de olsun ama hepimiz 100gr almak yerine 100gr verelim. Çokmu zor diye sorarsak kendimize aslında değil. Biraz kendimizi takip edersek bize neyin iyi gelmediğini anlarız. Iyi gelmeyen şeyi de hayatımızdan çıkarırız. Başlangıçta un şeker yeterli.
Emeğine sağlık @gben

Günaydınlar. Mutlu h.sonlari size. Benim de son iş günüm. Bende mutluyum. 1 hafta sonunu daha göreceğim inşALLAH
Sabah saati 5e kurdum kalkıp jillian yapacağım diye ama uyku ağır basmış. 5dk diye yattım 2. Kalk alarmına kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…