Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay yeme ya bende dün kurabiye yaptım dedim ya yedim ama bildiğin tiksindim yaa geçen hafta şeker tüketmedim mi ağzım çamur gibi oldu resmen yok ya hazır böyleyken şekeri komple çıkarmam lazım hayatımdan
Yok ama mezun olduktan sonra böyle şeyleri tadımlık yerim. Şimdi zamanı değil.

Evet ben de Lösev bağışı kampanyasıyla almıştım, katkım olsun diye
Şimdi de alınıyormuş koş hemen

evet hatırladım lösev di konuşmuştuk hatta hazır almışken yardımım olsun demiştin 2 sene önce yaşlanmışım yavvvvv
Ben hiç rastlamadım nereden nasıl alınıyor. Hatta hiç karşılaşmadığım için herhalde bi mertebe gibi düşündüm. yeni üye, popüler üye, guru gibi...

Ben hiç rastlamadım nereden nasıl alınıyor. Hatta hiç karşılaşmadığım için herhalde bi mertebe gibi düşündüm. yeni üye, popüler üye, guru gibi...
yok canım onun alıyorsun siteden posta ile kart geliyor galiba gelen şifre gibi bişey yazıyorsun pro üye oluyorsun düşün satılıyor ve ben almamışım

Süpersin canım tebrik ederim
hemen alalım ben nasıl kaçırmışım bunu almayı yaaa
Kahkaha attım resmen :)
Ellerine sağlık canım 5 saat uğraşmak da büyük emek olmuş. Takımın motivasyon kaynağı bir çalışma yapmışsın.
Deli mi? Yok canım olsa olsa bu ultra mega deli
İşte ben de tam olarak ondan çekiniyorum. Spora başlayınca enteresan bir hırs gelişiyor. Ya hep ya hiç bende arası yok :)

dün wendigo ya twisterımın resmini attım hemide kimlikli

yok canım onun alıyorsun siteden posta ile kart geliyor galiba gelen şifre gibi bişey yazıyorsun pro üye oluyorsun düşün satılıyor ve ben almamışım
İyi de işte hiç karşıma çıkmadı bir yerden pro üye ol diye. 1 yıl olmuş.
Hem sende olmadığı için satılan bir şey değil galiba diye düşündüm.

ya kuşhana mı başlasam yarın bana çok iyi geliyor kuşhan
Kuşhan sana iyi geliyor gerçekten ve simitli diyet hem de :) ama hazırsan yap. Değilsen sadece dikkat et ve dengele bence. Ben de geldim babamın yanaklar tombik olmuş şimdi onu bir diyete sokmayı planlıyorum kendimle birlikte. Sanırım o nedenle bana sen almamışsın ki diyor :) buradan gittiğimden daha zayıfım ama işler fena gidiyor benim cephede. Tam zamanında geldim bence diyetisyene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…