- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.021
cuma günü listedeyim yani ay şükürEvet bugün karar defterinde bulup paylaştım maddeyi
Aaaa supermissss..
Ben normalde oglen ve aksam yemeklerinde birer kase yogurt yerdim. Bazen bitinde kaseye biraz daha ekler yerdim.Ara ogunlerde de yerdim.
Ama bakiyorum çogu diyetisyenlere gore 4-5 kasik yogurt yenmeliymiso yuzden azalttim. 5 kasik falan koyuyorum yarim kase ya geliyor ya gelmiyor.
Bugunde boyle 5 yk yedim. Bilseydim 1 kaseyi doldururdum.
Ay bir ben kalıyorum yapayalnız aşağıda desenize. Tek tabanca takılacam artıkcuma günü listedeyim yani ay şükür
yeşil çay demledim bendeGidip kahve yapiyim bariiiiii
Afiyet olsun şekerimmmmyeşil çay demledim bende
Kaptanım yaptım ama etki etmedi sanırım ya da ben beceremedim bilmiyorum.Kiz moni nedir bu kotu enerji seysi bende yapam bi tarif ver
Yok tatlım benim sürem daha dolmamış.sen girmeyecek misin listeye cuma günü
Aşk olsun ortim sana ben eşlik ederim. İp atlayamam seninle ama pekala kilo verebilirim :)Ay bir ben kalıyorum yapayalnız aşağıda desenize. Tek tabanca takılacam artık
sağol canım sanadaAfiyet olsun şekerimmmm
beyaz sirke elma sirkesimiKaptanım yaptım ama etki etmedi sanırım ya da ben beceremedim bilmiyorum.
Tarif şöyle :
bir bardağa,1/3 tuz,1/3 beyaz sirke ve kalanını su ilave edip 24 saat kıpırdatmadan kötü enerji olduğunu düşündüğün kapalı bi alanda bekletiyorsun.suyun rengi değişiyormuş ,renk değiştikçe tekrarlanacakmış.
bende renk değişmedi, döktüm yapmadım bir daha da.
Ayyyy orticimmmAşk olsun ortim sana ben eşlik ederim. İp atlayamam seninle ama pekala kilo verebilirim :)
Yarışalım mı? Oransal olarak :)Ayyyy orticimmmtamam o zaman
Kızlar bu mısır püskülü bozuk mantar gibi mi kokuyor yoksa benim mısır püskülü mü bozukEvet Hanımlarrrrr Sibelin bana bu hafta önerdiği Ödem atıcı yağ yakıcı çay tarifi geliyor ;
1 tutam Mate yaprağı
1 tutam Mısır Püskülü
10 kiraz sapı
3 - 4 adet acı cehre
2 ufak parça zencefil
2 ufak parça Ananasın ortadaki şu sert kısmından ( genelde atıyorlar onu marketten soyulmuş alınca ama ben bu hafta baktım atacaktı adamdan istedimhatta ne yapacaksın diye sorunca dedim çay )
Bunların hepsini 1.5 litre kaynayan suya atıyoruz ve 15 dakika kadar daha kaynatıp altını kapatıyoruz10 dakika kapağı kapalı demleniyor sonra şişeleyip gün içinde 1.5 litre bunu içiyoruz 1.5 litrede su içiyoruz ve ödemlere kalıcı olarak bay bay diyoruz Yağ yakımına da yardımcı
Sağol canım ellerine sağlıkGözden kaçmasın diye birde kırmızı yaptım
beyaz sirke diye geçiyor sebze meyve temizlik içinmiş.beyaz sirke elma sirkesimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?