Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Senin enerjinden korkup kaçmıştır Ayşem

Aaaa bunu bende denemem lazım ilk fırsatta sanırım beyaz sirke olmasının sebebi reng değişimini görebilmek için mi acaba Eminim benim özellikle yatak odasında kap kara olur malum geçmişte birileri benim yatak odasına birşeyler yapmaya çalışmıştı ara ara yine yokluyor gibime geliyor

Kızlar bu mısır püskülü bozuk mantar gibi mi kokuyor yoksa benim mısır püskülü mü bozuk

Benimki hiç kötü kokmuyor heee tabiki ot kokusu var kuru

Ay ne gerek var canım etiketlemene, adımız da yazmıyor zatennnn
Belki gorunmezdiniz niye kendinizi ifsa ediyorsunuz
morordek her an mezun, kaptanımız desem toplight o da benden önce listede.

Ayyy çok yalnız hissettim kendimiiii
Yok yavrucum ya ben mezun olamıyorum, son 3 kilom yapıştı kaldı
Seni yalnız bırakmam ben
Super misinnnn
Ayşecim tüm aktar ürünlerinin 1 yıl ömrü var sonrasında etki etmiyor,bozuk da olabilir bilemedim aktar ürünlerini işlek yerlerden az az almak gerekiyor.
Amanın benim yıllardan beri duran baharatlarım var atayım bari çöpe hepsini

Ben kokuyu hiç tarif etmeyeyim. 1 kere burnunu tıkayarak içtim ama ardı gelmedi

Banuş sen iyice araştır netten yazınca çıkıyo zaten.ben karıştırmadım belki karıştırılıyordur tuz

morordek her an mezun, kaptanımız desem toplight o da benden önce listede.

Ayyy çok yalnız hissettim kendimiiii
Canim ben listedeki kiloma gelsemde listeye girmeyecem alttan devam edip en son mezuniyeti isteyecem seni yalniz birakmam merak etme
Canim demekki sende kotu enerji yok ne guzel
Beyaz sirkem yok alip bende yapayim ise yarar umarim yaz ortasinda tanidik bir teyze kursun dokmustu de kadin korkmustu kizim ne nazar ne kotu goz boyle sen nasil ayakta duruyon diye

Banuş sen iyice araştır netten yazınca çıkıyo zaten.ben karıştırmadım belki karıştırılıyordur tuz

Dur bakalım belki bulurum bir denemekten bir şey kaybetmem sonuçta

Kız geçen bir arkadaş bana dedi bir kurşun döktürsene diye valla yok ki bu civarda benim bildiğim dedim hatta bir sor belki köyde vardır falan dedi de kimseden ses çıkmadı gerçi uzaktan dökülürmü bilmiyorum gitmek mi lazım

Bizdede var o kötü gözlerden o yüzden beceremediğimi düşündüm,bir şeyi yanlış yaptım sanırım.

Doğrusunu bulup bana da öğret

Bugunku menum:
Kahvalti: 2 haslanmis yumurta
Oglen: 2 tavuk but, 2 yk patates sogan, 4 yk yogurt, 1 dilim ekmek
Ara: 1 dilim gullac
Aksam: 1 kase kurufasulye, 5 yk yogurt, 1 dilim ekmek, kurusogan
Belki portakal yeirm birazdan veya muz.
Yuruyus 1 saat, su 3 u gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…