- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.041
İllaki dukan yapmak zorunda degilsin saglikli beslen karbonhidrati azalt protein ve sebzeyi artir
Mideyi yeterince doldurmadik mi biraz da bosluk kalsin olmaz mi
Yeni sloganimizi buldum mideyi degil ruhunu besle
Aleyküm selâm Banu.
Ailemsiniz kız siz tiyatro sahnesi izler gibi okuyorum senin yazılarını
Evde mate ile ananas im yok yarin alip bende yapayim canim favorilere de ekledim hemen allah razi olsun banucum
Ayşecim tüm aktar ürünlerinin 1 yıl ömrü var sonrasında etki etmiyor,bozuk da olabilir bilemedimKızlar bu mısır püskülü bozuk mantar gibi mi kokuyor yoksa benim mısır püskülü mü bozuk
Senin enerjinden korkup kaçmıştır AyşemKaptanım yaptım ama etki etmedi sanırım ya da ben beceremedim bilmiyorum.
Tarif şöyle :
bir bardağa,1/3 tuz,1/3 beyaz sirke ve kalanını su ilave edip 24 saat kıpırdatmadan kötü enerji olduğunu düşündüğün kapalı bi alanda bekletiyorsun.suyun rengi değişiyormuş ,renk değiştikçe tekrarlanacakmış.
bende renk değişmedi, döktüm yapmadım bir daha da.
Kaptanım yaptım ama etki etmedi sanırım ya da ben beceremedim bilmiyorum.
Tarif şöyle :
bir bardağa,1/3 tuz,1/3 beyaz sirke ve kalanını su ilave edip 24 saat kıpırdatmadan kötü enerji olduğunu düşündüğün kapalı bi alanda bekletiyorsun.suyun rengi değişiyormuş ,renk değiştikçe tekrarlanacakmış.
Kızlar bu mısır püskülü bozuk mantar gibi mi kokuyor yoksa benim mısır püskülü mü bozuk
Belki gorunmezdiniz niye kendinizi ifsa ediyorsunuzAy ne gerek var canım etiketlemene, adımız da yazmıyor zatennnn
Yok yavrucum ya ben mezun olamıyorum, son 3 kilom yapıştı kaldı
Super misinnnnBende menümü yazayım;
Sabah; 1/1,5 yumurtalı pul biberli omlet, bir dilim tam buğday ekmeği (yulaf kepeği yemek istemediğimden ekmek yiyim demiştim, ekmek 4. Günmüş olan oldu artık), bolca tarçınlı demleme yeşil çay
Öğle; 2-3 yk soğanlı et sote, 2-3 yk yoğurt (tepeleme)
Ara; Türk kahvesi, 1 bardak çay
Akşam; fırın tavuk (yağsız, derisiz göğüs kısmından) birazcık acı sos
Su; 1 lt soğuk 1 lt ılık su
Spor; 20 dk tempolu yürüyüş, 1 mile Leslie express
morordek @medusa38
Amanın benim yıllardan beri duran baharatlarım varAyşecim tüm aktar ürünlerinin 1 yıl ömrü var sonrasında etki etmiyor,bozuk da olabilir bilemedimaktar ürünlerini işlek yerlerden az az almak gerekiyor.
Bende burada merkezi bir yerden aldim ama kapalıydı belkide tam kurumadan paketlerdi mantar oldu içindeAyşecim tüm aktar ürünlerinin 1 yıl ömrü var sonrasında etki etmiyor,bozuk da olabilir bilemedimaktar ürünlerini işlek yerlerden az az almak gerekiyor.
Ben kokuyu hiç tarif etmeyeyim. 1 kere burnunu tıkayarak içtim ama ardı gelmediAaaa bunu bende denemem lazım ilk fırsattasanırım beyaz sirke olmasının sebebi reng değişimini görebilmek için mi acaba Eminim benim özellikle yatak odasında kap kara olur malum geçmişte birileri benim yatak odasına birileri birşeyler yapmaya çalışmıştı ara ara yine yokluyor gibime geliyor
Benimki hiç kötü kokmuyor heee tabiki ot kokusu var kuru
Ben kokuyu hiç tarif etmeyeyim. 1 kere burnunu tıkayarak içtim ama ardı gelmedi
Banuş sen iyice araştır netten yazınca çıkıyo zaten.ben karıştırmadım belki karıştırılıyordur tuzAaaa bunu bende denemem lazım ilk fırsattasanırım beyaz sirke olmasının sebebi reng değişimini görebilmek için mi acaba Eminim benim özellikle yatak odasında kap kara olur malum geçmişte birileri benim yatak odasına birşeyler yapmaya çalışmıştı ara ara yine yokluyor gibime geliyor
Benimki hiç kötü kokmuyor heee tabiki ot kokusu var kuru
Canim ben listedeki kiloma gelsemde listeye girmeyecem alttan devam edip en son mezuniyeti isteyecem seni yalniz birakmam merak etme
Canim demekki sende kotu enerji yok ne guzelKaptanım yaptım ama etki etmedi sanırım ya da ben beceremedim bilmiyorum.
Tarif şöyle :
Banuş sen iyice araştır netten yazınca çıkıyo zaten.ben karıştırmadım belki karıştırılıyordur tuz
Canim ben listedeki kiloma gelsemde listeye girmeyecem alttan devam edip en son mezuniyeti isteyecem seni yalniz birakmam merak etme
Canim demekki sende kotu enerji yok ne guzel
Beyaz sirkem yok alip bende yapayim ise yarar umarim yaz ortasinda tanidik bir teyze kursun dokmustu de kadin korkmustu kizim ne nazar ne kotu goz boyle sen nasil ayakta duruyon diye
Ahahah inanır mısın az önce seni etiketleyecektim koş gel diyeSabah ciktim aksam bi geldim herkes listeye girmis
Aaa nasil ya aaaa aaaaaaaa diye diye okudum geldim son sayfaya. Az daha girmesem kesinAhahah inanır mısın az önce seni etiketleyecektim koş gel diye
Bizdede var o kötü gözlerden o yüzden beceremediğimi düşündüm,bir şeyi yanlış yaptım sanırım.Canim ben listedeki kiloma gelsemde listeye girmeyecem alttan devam edip en son mezuniyeti isteyecem seni yalniz birakmam merak etme
Canim demekki sende kotu enerji yok ne guzel
Beyaz sirkem yok alip bende yapayim ise yarar umarim yaz ortasinda tanidik bir teyze kursun dokmustu de kadin korkmustu kizim ne nazar ne kotu goz boyle sen nasil ayakta duruyon diye
Doğrusunu bulup bana da öğretDur bakalım belki bulurumbir denemekten bir şey kaybetmem sonuçta
Kız geçen bir arkadaş bana dedi bir kurşun döktürsene diyevalla yok ki bu civarda benim bildiğim dedim hatta bir sor belki köyde vardır falan dedi de kimseden ses çıkmadı gerçi uzaktan dökülürmü bilmiyorum gitmek mi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?