Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gecmis olsun bende ayni durumdayim evde de adacayi yok zencefilli ihlamur iciyom bende
varsa öyle birşey alın beni listeye yoksa adapte olamıyorum ama listede sorumluluk oluyor kaptanım al benideeeeee
Kiz kk ya bakmadim surekli basinda duramiyom ki girersin tabi ki ama artik gelmek yok ona gore bebelere yaptigin pasta borekte yok

Kiz moni nedir bu kotu enerji seysi bende yapam bi tarif ver

Aleyküm selâm Banu.
Ailemsiniz kız siz tiyatro sahnesi izler gibi okuyorum senin yazılarını

Evde mate ile ananas im yok yarin alip bende yapayim canim favorilere de ekledim hemen allah razi olsun banucum

Hemen bekliyorum öyleyse

Gecmis olsun bende ayni durumdayim evde de adacayi yok zencefilli ihlamur iciyom bende

Kiz kk ya bakmadim surekli basinda duramiyom ki girersin tabi ki ama artik gelmek yok ona gore bebelere yaptigin pasta borekte yok
ya kaptanım ben listedeyken hiç artı gelmedim ki eski kiloya donmek zorunluluğu kalktımı ben orasını anlamadım

toplam sut urunleri 1 lt yani buna peynir yogurt sut dahil
En az sut kullanin yani bir bardak nedeniyse sut sekeri
Aaaa supermissss..
Ben normalde oglen ve aksam yemeklerinde birer kase yogurt yerdim. Bazen bitinde kaseye biraz daha ekler yerdim.Ara ogunlerde de yerdim.
Ama bakiyorum çogu diyetisyenlere gore 4-5 kasik yogurt yenmeliymiso yuzden azalttim. 5 kasik falan koyuyorum yarim kase ya geliyor ya gelmiyor.
Bugunde boyle 5 yk yedim. Bilseydim 1 kaseyi doldururdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…