- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.001
inşALLAH canımAy çok duygulandım.
Benim encok takılıp 1 ay sonrasında izne çıkıp kısır döngüye girdigim ve kilo aldığım zamanlardan önce zor ve uzun oldu ama artık 83 bana uzak. InşALLAH bir daha görmem o kiloları
İllaki dukan yapmak zorunda degilsin saglikli beslen karbonhidrati azalt protein ve sebzeyi artirhepiniz mi dukancı oldunuz yaaa
Ben de hic süt icmedim.. Ne kadar yiyip icmeliyiz kısıtlama yok sanırım..Serbest canim sut hakkini kullanmadiysan sutlu tarcinli formulu yapabilirsin
Sabahki kahveme koymuştum biraz yarım bardak etmez. Aynı oranda kullanabilirim sanırım.Serbest canim sut hakkini kullanmadiysan sutlu tarcinli formulu yapabilirsin
Gecmis olsun bende ayni durumdayim evde de adacayi yok zencefilli ihlamur iciyom bendeSporları takip eden var mıydı
pazar:45 dk yürüyüş
yağmura rağmen yemekten sonra yürüyecektim ama şu an boğazım şişmiş yutkunamıyorum,bir anda nasıl şişer ki bu
bal,ada çayı falan içeyim bari of of
Kiz kk ya bakmadim surekli basinda duramiyom ki girersin tabi ki ama artik gelmek yok ona gore bebelere yaptigin pasta borekte yokvarsa öyle birşey alın beni listeye yoksa adapte olamıyorum ama listede sorumluluk oluyor kaptanım al benideeeeee
Heee, olduk valla.hepiniz mi dukancı oldunuz yaaa
toplam sut urunleri 1 lt yani buna peynir yogurt sut dahilBen de hic süt icmedim.. Ne kadar yiyip icmeliyiz kısıtlama yok sanırım..
Kiz moni nedir bu kotu enerji seysi bende yapam bi tarif verBanuşum gelmiş hoşgelmiş
senin kızlar alem zaten hele o ufak kuzuiyi olmuş çıkmışlar sen de az kafanı dinle
ay evet ya kış çayı yapayım kendime yarın
sorma geçen hafta evin tüm odalarına tuz ,sirke karışımı koymuştum, bide ada çayı tütseledim kötü enerjileri alsın diye(facebookun yalancısıyım) adım büyücüye çıktı
kış çayını da kaynatayım tam olsun
aa iyi hatırlattın şu Sibel'ciminsana ödem için verdiği karışımı paylaşsak, lydznp adaşımın da ödemi var ona da çare olur belki
Aleyküm selâm Banu.Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrr
Herkese hayırlı akşamlar
Kaç gündür hep sadece okuyordum sizin takımıtekrar kadronun tamamlanmasına ve motivasyonun artmasına çok sevindim
Belki haberiniz vardır bende bir aksilikler zinciriydi gitti yaklaşık bir 10 gündürÇok şükür herşeye rağmen yağdan da kilo vermeye devam etmişim ki bir kaç kere saçma sapan beslendiğim de oldu
FIrsat buldukça başka takımlara destek olmaya çalışıyorum bazende gidip başka takımlardan enerji emikliyorum
Kendimi bir an sivri sinek gibi hissettim emikliyorum diyince
Bugün hesapta şu meşhur bozulan kombim değişecektiama adamlar dün eşime ulaşamayınca bugün için başka işi bitirelim öyle başlarız diye salıya ertelemişler Allahın izniyle yarın yine tadilat var ama Allahtan adamlar fazla pislik yapmayacaklarmış ( adam korkma yenge iki üç yerde ufak delik açılacak okadar dedi )
Kızlar şimdiden tatil bıkkınlığı yaşamaya başladılarcan sıkıntısından bütün gün kapıştılar en son ben cırlayınca hemen barışıp bir oldular ne bağırıyorsun biz oyun oynuyoruz dediler
Akşam üzere büyük kız arkadaşlarıyla AVMye gidecekti nerden estiyse kardeşimi de alayım yanıma dedişaşırdım açıkçası çünkü genelde ufaklık yalvarır geleyim bende diye oda inatla götürmez bugün kendi teklif etti
Abla kardeş süslenip gittiler eşimde yolda telefon açıp hadi birde benden yemek yiyin demişgerçi hesapta yemek yiyip çıktılar
Eşimde arkadaşına gidince ben kaldım tek başına ve nedense sırıtarak bilgisayar başında oturuyorum
Beslenme şükür çok güzel gidiyor iki gündür hatta cumaya göre çok çok az artıdayım oda normal maşallah cumartesi 13 kişilik misafir ağırladım ve herşeyden yedim hatta bir ara abartmış bile olabilirimonu göz önünde bulundurunca çok güzel göründü rakam gözüme
İnşallah cumaya kadar çok daha güzel rakamlar görürüm
Süpersin Ayşeciğim
Ya şu senin bir ara yaptığın elmalı limonlu zencefili çay vardı ya ondan yapsana hani Sİbele sormuştum geçen cuma kış çayı metabolizmayıda hızlandırıyor
Bende cuma dönüşte aldım eksiklerimi ( gerçi halde bir dükkanda hepsi vardı adamda yarım kilodan az vermeyince 1 yıllık malzeme almış oldum ister istemez)
İki gündür içiyorum ve gayet güzel içimiinşallah faydasını da görürüm fazlasıyla
Hatta birazdan yarın için olanı da yapıp şişeleyeceğim
Gerçi geçen gün eşim benim şişeme salça olunca farkında olmadan ondan içti adamın suratını görmeniz lazımdıiğrenç bu yaaa dedi suratını buruşturarak büyük kızda içme içme anam büyü mü yaptı ne mutfakta abuk subuk şeyler ekledi kaynattı durdu diye dedim bir daha benim şişemi ellermisin tövbe diyor
Kuzum senin hikayen de harika. Kilo vermeni geçtim sağlıklı beslenmeyi bir ömür boyu yapacak şekilde hayatına soktun. Bu herşeyden önemli bence
Evde mate ile ananas im yok yarin alip bende yapayim canim favorilere de ekledim hemen allah razi olsun banucumEvet Hanımlarrrrr Sibelin bana bu hafta önerdiği Ödem atıcı yağ yakıcı çay tarifi geliyor ;
1 tutam Mate yaprağı
1 tutam Mısır Püskülü
10 kiraz sapı
3 - 4 adet acı cehre
2 ufak parça zencefil
2 ufak parça Ananasın ortadaki şu sert kısmından ( genelde atıyorlar onu marketten soyulmuş alınca ama ben bu hafta baktım atacaktı adamdan istedimhatta ne yapacaksın diye sorunca dedim çay )
Bunların hepsini 1.5 litre kaynayan suya atıyoruz ve 15 dakika kadar daha kaynatıp altını kapatıyoruz10 dakika kapağı kapalı demleniyor sonra şişeleyip gün içinde 1.5 litre bunu içiyoruz 1.5 litrede su içiyoruz ve ödemlere kalıcı olarak bay bay diyoruz Yağ yakımına da yardımcı
Evet bugün karar defterinde bulup paylaştım maddeyicanım eski kilomuza donmeden girebiliyormuyuz listeye
Hemen bekliyorum öyleyseBanuşum gelmiş hoşgelmiş
senin kızlar alem zaten hele o ufak kuzuiyi olmuş çıkmışlar sen de az kafanı dinle
ay evet ya kış çayı yapayım kendime yarın
sorma geçen hafta evin tüm odalarına tuz ,sirke karışımı koymuştum, bide ada çayı tütseledim kötü enerjileri alsın diye(facebookun yalancısıyım) adım büyücüye çıktı
kış çayını da kaynatayım tam olsun
aa iyi hatırlattın şu Sibel'ciminsana ödem için verdiği karışımı paylaşsak, lydznp adaşımın da ödemi var ona da çare olur belki
Kahvaltı
Peynirli omlet
Çay
Ara
Sütlü filtre kahve
Öğle
Et sote
Zero
Akşam
Hindi biftek
Ara
Sütlü filtre kahve
Su: 1,5 lt bitti yarım litre daha içerim. Ayrıca 1 lt dukan bira bitti.
Spor: 1500 ip atlandı. Eliptik yapacağım, bittiğinde yazarım.
ya kaptanım ben listedeyken hiç artı gelmedim kiGecmis olsun bende ayni durumdayim evde de adacayi yok zencefilli ihlamur iciyom bende
Kiz kk ya bakmadim surekli basinda duramiyom ki girersin tabi ki ama artik gelmek yok ona gore bebelere yaptigin pasta borekte yok
Yazdi canim formuluHemen bekliyorum öyleyse
Aaaa supermissss..toplam sut urunleri 1 lt yani buna peynir yogurt sut dahil
En az sut kullanin yani bir bardak nedeniyse sut sekeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?