Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ne demek hemen paylaşıyorum canım
Ne demişler kimin parası kimin duası

Şaka bir yana ama bir kişiye bile faydam olursa ne mutlu bana

geç kaldın şekercim
bende siyah beyaz aşk izlicem
kimsecikler yokken bi silip süpüreyim diğer takımlardan özendimkötü enerjileri atarız hem
bide adaçayı tütseleyim

ohh misss

Az sirke ekleseydin büyü falan yapan olduysa bozulsun

Bakmasam hic aklima bile gelmeyecek 6 ayı gecmisss. Cok sasirdim. Zaman ne cabuk gecmis..
--
Dusunseydik gecen Cuma girerdik listeye bu Cuma'da guzel sonuclarimiz olurdu wendiyle.. wendy

Ne desen haklisin..

Hayırlısı kuzum, çok vermemeye çalış sende :)

varsa öyle birşey alın beni listeye yoksa adapte olamıyorum ama listede sorumluluk oluyor kaptanım al benideeeeee

Diyet yapıp yola gelmeye karar verdin mi sen?

Evet Hanımlarrrrr Sibelin bana bu hafta önerdiği Ödem atıcı yağ yakıcı çay tarifi geliyor ;

1 tutam Mate yaprağı
1 tutam Mısır Püskülü
10 kiraz sapı
3 - 4 adet acı cehre
2 ufak parça zencefil
2 ufak parça Ananasın ortadaki şu sert kısmından ( genelde atıyorlar onu marketten soyulmuş alınca ama ben bu hafta baktım atacaktı adamdan istedim hatta ne yapacaksın diye sorunca dedim çay )

Bunların hepsini 1.5 litre kaynayan suya atıyoruz ve 15 dakika kadar daha kaynatıp altını kapatıyoruz 10 dakika kapağı kapalı demleniyor sonra şişeleyip gün içinde 1.5 litre bunu içiyoruz 1.5 litrede su içiyoruz ve ödemlere kalıcı olarak bay bay diyoruz Yağ yakımına da yardımcı

Kahve serbest mi hocam noolur serbest de yeşil çayım bitti neyseki. Akşam yemeğim 19:30 da bitti. Otlu hindi biftek, yağsız pişti. Üzerindeki hardal. Tabak pasta tabağı bu arada, kocaman tabak kirletmeyeyim dedim.

Serbest canim sut hakkini kullanmadiysan sutlu tarcinli formulu yapabilirsin

Şu listeye bakıp gurur duyun @servey moni lydznp

Tabi bazı arkadaşlar da utanabilir onları etiketlemeyeyim :)
Ay çok duygulandım.
Benim encok takılıp 1 ay sonrasında izne çıkıp kısır döngüye girdigim ve kilo aldığım zamanlardan önce zor ve uzun oldu ama artık 83 bana uzak. InşALLAH bir daha görmem o kiloları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…