- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #269.981
Banuşum gelmiş hoşgelmiş
senin kızlar alem zaten hele o ufak kuzuiyi olmuş çıkmışlar sen de az kafanı dinle
ay evet ya kış çayı yapayım kendime yarın
sorma geçen hafta evin tüm odalarına tuz ,sirke karışımı koymuştum, bide ada çayı tütseledim kötü enerjileri alsın diye(facebookun yalancısıyım) adım büyücüye çıktı
kış çayını da kaynatayım tam olsun
aa iyi hatırlattın şu Sibel'ciminsana ödem için verdiği karışımı paylaşsak, lydznp adaşımın da ödemi var ona da çare olur belki
geç kaldın şekercim
bende siyah beyaz aşk izlicem
kimsecikler yokken bi silip süpüreyimdiğer takımlardan özendim kötü enerjileri atarız hem
bide adaçayı tütseleyim
ohh misss
eklemezmiyim kız ekledim ekledimAz sirke ekleseydin büyü falan yapan olduysa bozulsun
Bakmasam hic aklima bile gelmeyecek 6 ayı gecmisss. Cok sasirdim. Zaman ne cabuk gecmis..
--
Dusunseydik gecen Cuma girerdik listeye bu Cuma'da guzel sonuclarimiz olurdu wendiyle..wendy
Ne desen haklisin..
varsa öyle birşey alın beni listeye yoksa adapte olamıyorum ama listede sorumluluk oluyor kaptanım al benideeeeee
sana zahmet BanuşumNe demek hemen paylaşıyorum canım
Ne demişler kimin parası kimin duası
Şaka bir yana ama bir kişiye bile faydam olursa ne mutlu bana
Ohhhh mis
Onun dukana alerjisi var baska bir sey yapar belkiHayırlısı kuzum, çok vermemeye çalış sende :)
Diyet yapıp yola gelmeye karar verdin mi sen?
listeye alırsanız yapacağım yoksa böyle saldım çayıra mevlam kayıra modundan çıkamıyorumHayırlısı kuzum, çok vermemeye çalış sende :)
Diyet yapıp yola gelmeye karar verdin mi sen?
bencede canım alın biziiiiKesinlikle liste ayrı bir sorumluluk. Herkese çok iyi gelecek.
Kahve serbest mi hocamBu arada 9 dan sonra yesilcay icmeyin
Ara ogununuz olaçaksa erken saatte olsun
Su icmeyi unutmayin
Aksam melisa veya papatya cayi icebilirsiniz
Olabildigince kendinize zaman ayirin
Kuafore gidin
Sinemaya gidin
Hic biri olmazsa 10 dakika kitap okuyun
Biraz da midemizi birakip beynimizi dusunelim olmazmi
Evet kahvaltı olur, açık çay yada sade kahve olur. Hiçbiri olmazsa 1 bardak su olur. Manzara olsun da yanında güzel sohbet ilehangi manzaraydı kız o ,terasdan kahvaltılı mı
gidelim şekerim
79 geliyor bence. InşALLAHEki Görüntüle 2098695 Eki Görüntüle 2098696 Eki Görüntüle 2098697
İzinde olduğun süredeki cuma tartı fotolarımı da atayım şurada dursunbakalım bu cuma kilom ne çıkacak
Serbest canim sut hakkini kullanmadiysan sutlu tarcinli formulu yapabilirsinKahve serbest mi hocamnoolur serbest de yeşil çayım bitti neyseki. Akşam yemeğim 19:30 da bitti. Otlu hindi biftek, yağsız pişti. Üzerindeki hardal. Tabak pasta tabağı bu arada, kocaman tabak kirletmeyeyim dedim.
Eki Görüntüle 2098751
Ayseler kusatma altina aldi takimi79 geliyor bence. InşALLAH
Ay çok duygulandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?