Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Utanmasam ben de gireceğim listeye

200 ip, 20 mekik

Hamlayan bünyem ancak bu kadarını kaldırabildi
Utanma nolur surda biz bizeyiz
Sabahtan beri biriken sayfaları okurken yazını görünce burada kesmeye karar verdim wendycim. Yoksa geceyi bulacağım bitmeyecek ve inanılmaz halsizim...

Dur yeni postta size olanları anlatayım hemen.
Aha meraklandirici spoilerli mesaj

Cabuk yaz nolmus
şimdi siz düşünün
Madem bu kadar iddialiydin bu zamana kadar nerelerdeydin
Aaa gecmis olsun
ayseler nazara geldii

Arkadaşlaaaarrr.... @wendigo prensesss016 medusa38 gben morordek fancynancy @bluedolphin lydznp ve daha etiketleyemeklerim..... Bugün biyorezonansa gittim. Gelin size neler olduğunu anlatayım.

Seanstan önce neler yapılacağıyla ilgili genel bilgi verildi. İlk iş olarak idrarımı aldılar. Bence işin en ilginç kısmı buydu. Bir bardak, bir damlalık, birde küçük parfüm şişesi gibi kapaklı bir şişe veriyorlar. Öncelikle idrarını bardağa yapıp (bu kadar detaylı anlattığım için özür ama çok ilginç geldi onun için paylaşıyorum.) damlalıkla o minik şişeyi idrar dolduruyorsun. Kapağını kapatıp veriyorsun ve seni bir odaya alıyorlar. O parfüm şişesi gibi duran idrarı makineye koyuyorlar şişesiyle beraber ağzı kapalı şekilde. Verilen dalgaların kişiyle etkileşime girmesi için idrarının oraya konması önemliymiş. Makinenin diğer kısmına da nelerden, yani hangi gıdalardan arınmak istiyorsan onları içeren yine parfüm şilesi gibi minik minik şişeleri koymuşlardı topluca. Benim için koyduklarında inek sütü, şeker, makarna, pilav, abur cuburlar...vs gibi maddeler vardı ama bu işi alerji tedavisinde de kullandıkları için polen fln da koyabiliyorlar kişinin durumuna göre. Hatta özellikle de sigara bırakmak için sıkça kullanılan bir yöntem.

Elime makineye bağlı olan 2 adet metal çubuk verip alnıma bant gibi birşey taktılar. O bant dalgaları yayıyor yani beyine sinyal yolluyor. Bu maddeleri ters frekans olarak yükleyip bir daha asla canının istememesini sağlıyorlarmış. Gördüğünde, koku duyduğunda veya bir pastanenin önünden geçtiğinde artık canın aslaaa böyle şeyler istemiyormuş! Ay hadi inşallaaahhhh!

Bugün bitki çayları içmemi, sıcak duş alarak gözenekleri açıp toksinleri vücuttan atmamı istediler. Uyku hali, içsel titreme olabilirdedi ki şu an dayak yemiş gibiyim. Yatsam kalkamam, inanılmaz halsizim. Tabii seanstan çıktıktan sonra hem sıcak duş hem lavanta-hibisküs çayı içtim. Ve bol su tabii... Yarın da bu tempoda olacağım muhtemelen.

Cumartesi de 2. Seansı yapacaklar. Zaten 2 seansta bitiyor.

Birley dikkatimi çekti. Bugün sadece sabah geç kahvaltı yapmıştım ve seans 2 de başladı eve geldiğimde saat 4’tü. Yemek hazırlamak zorundaydım bu yüzden uzun süre aç kaldkm. Dolanı açtım dukan da yapıyorum ya hani... O an bir parça peynir yiyeyim bari akşam yemeğine kadar idare edeyim dedim. Peynir kabını açtım midem bulandı sanki!yemedim geri koydum. Artık psikolojik mi nilmiyorum. Bunu ilerleyen günlerde göreceğiz... Ama bu iş tutarsa yaşadık kızlar!

geçen gün tv de görmüştüm metal çubukların hareketine göre falan birşeyler anlatıyorlardı ilginçmiş gerçekten işe yararsa takıma adresi ver topluca gidelim

Huhu balpamuk nerelerdesin herkes menu paylasti sporunu yapti aranan kanlar bulindu izindekiler listeye girdi mezunlar etrafi kusatti birde Ayseler hu hu

Hahahah medusum alemsin Ben bugün fenalardayım sabahlara kadar oturan ben şu an zor duruyorum ayakta. Biyorezonans çarptı beni. Bu meseleden dolayı baya uzun aç kaldım aslında dukanım ne kadar oldu bilmiyorum.

Sabah;
-Sade omlet
-2 dilim hindi füme
-2 ince dilim kaşar

Ara:
-Lavanta-Hibisküs Çayı

Akşam saat 18.30’da da;
-Mantarlı tavuk sote ama biraz kırmızı biber vardı içinde

Bugün yediklerim bu kadar arkadaşlar.

Sizinle detayları daha da paylaşacağım ama inanılmaz bitti pillerim yahu. Resmen duramıyorum...

geçen gün tv de görmüştüm metal çubukların hareketine göre falan birşeyler anlatıyorlardı ilginçmiş gerçekten işe yararsa takıma adresi ver topluca gidelim

Bana da diyetisyenim tavsiye etmişti nilsub . Diyetisyenimin ablası da sürekli 2 haftada bir kaçamak yapıp diyet bozuyormuş buraya yönlendirdim ablamı hatta sonra da kardeşim girti işe yarayınca, istersen sen de gidenilirsin demişti. Aradan yıl geçti. Baktım ben hala 2 ileri 1 geri devam ediyorum. Aradım diyetisyeni Allah aşkına ver şuranın telefonunu, karar versim gideceğim dedim. Olay bu şekilde gelişti. Diyetisyenimle de kanka olduk artık. Doğum yaptığımdan beri 1 ay gidip 3 ay bırakıyorum bozup demoralize olduğum için. Valla bıktı benden artık.

Umarım artık biyorezonans işe yarar da çözerim bu meseleyi. Kilo vermeyi geçtim egzamam için de çok önemli bu beslenme düzeni.

Ortim insaallah faydasini gorursun ne kadar guzel ayrintili anlatmissin emegine saglikk
Takim indirimi yapiyorlar mi ilk giden ogrensin
Sen yat dinlen enerjini somurmusler sanki ortim yarina zimba gibi basliyoruz yine Cumaya son 3 gunn

Sen dinlen sonra paylasirsin ac kalmisin ama diyetinde olmus az yemisin yarin sebzelerle canlanirsin telafi edersin

fiyatları nasıl peki çok mu uçuk

isine geliyordur ona hep boyle hasta olsun daha ne ister
Diyetisyenin bi daha kiloi alisini goremeyecek sok olacak cunku verince 5.takim olarak korumaya da devam edicezz

isine geliyordur ona hep boyle hasta olsun daha ne ister
Diyetisyenin bi daha kiloi alisini goremeyecek sok olacak cunku verince 5.takim olarak korumaya da devam edicezz

Vallahi bana diyetisyenden daha iyi geldiğiniz kesin.Şimdiye kadar ki en iyi performansım olduğunu düşünüyorum. Hele sen iyi gaz veriyorsun valla birşey yiyeceğim zaman “ah şimdi kızlar açtır, yok bunu yapamam!” diyorum.

2 seans yapılıyor, 2 seansı toplam 750 TL. Arkadaşım Kadıköy'de bir yerde 600 e yaptırdı 2 ay önce ama yılbaşından sonra zam gelmiş. Bir de açıkçası diyetisyenimin referans olduğu yere gitmek daha çok işime geldi. İnternetten çok araştırdım Ankara’da Çankaya’da bir yer var orası da çok iyiymiş. Birara Ankara’yagitsem mi diye düşündüm ama sonra vazgeçtim. Özellikle sigara bırakmak için yurdun her yerinden geliyorlarmış oraya.

Ortim insaallah faydasini gorursun ne kadar guzel ayrintili anlatmissin emegine saglikk

Takim indirimi yapiyorlar mi ilk giden ogrensin

Sen yat dinlen enerjini somurmusler sanki ortim yarina zimba gibi basliyoruz yine Cumaya son 3 gunn

Hahah takım indirimi çok iyi fikirmiş. Bunu yapabilirim sizin için bence.Sizi de bırakamıyorum ama yatacağım galiba. Az kaldı Cuma’ya sabır.

Şifreli mi? Çörke ne? Yine ne işler dönüyor
Yok yahu ne şifresi Sibel'in bols alata'sı gibi bir şey :)
Ay hadi inşallah faydasını görürsün.
Yalnız başlangıç tıpkı hamilelik testi yapacakmissin gibi geldi. Idrar, bardak, çubuk falan
Onu da al eksik kalma
Aa Ankara'daki yer neresiymis toplight kaptanım toplaşıp gidelim

O cumleyi ben degil kizlardan biri kurmustu kim oldugunu animsamiyorum ama beni de etkiledi hep aklimda
Hahah takım indirimi çok iyi fikirmiş. Bunu yapabilirim sizin için bence.Sizi de bırakamıyorum ama yatacağım galiba. Az kaldı Cuma’ya sabır.
Sen bizi birak ama merak etme biz seni birakmiyoriz

Ankara’da Çankaya Biyoreezonans olması lazım. Yaz mübarek google a hemen çıkıyor.

Nerde bulusuruz biraz istanbul biraz Ankara ortaya karisik baska sehirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…