- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.101
Kalplerimiz bir gbencim.O cumleyi ben degil kizlardan biri kurmustu kim oldugunu animsamiyorum ama beni de etkiledi hep aklimda
Sen bizi birak ama merak etme biz seni birakmiyoriz
Belki gorunmezdiniz niye kendinizi ifsa ediyorsunuz
Yok yavrucum ya ben mezun olamıyorum, son 3 kilom yapıştı kaldı
Seni yalnız bırakmam ben
Super misinnnn
Amanın benim yıllardan beri duran baharatlarım varatayım bari çöpe hepsini
Nerde bulusuruz biraz istanbul biraz Ankara ortaya karisik baska sehirler
Sibel'in bols alata'sı mii? O da ne? Bu neyin sifresiYok yahu ne şifresi Sibel'in bols alata'sı gibi bir şey :)
Ay hadi inşallah faydasını görürsün.
Yalnız başlangıç tıpkı hamilelik testi yapacakmissin gibi geldi. Idrar, bardak, çubuk falan
Onu da al eksik kalma
Aa Ankara'daki yer neresiymis @toplight kaptanım toplaşıp gidelim
Bol aynasi olan bir yere gitmeyelim kendimizi suzmekten sohbet edemeyiz maazallahhEşin de soruyor takım arkadaşların be durumdaymış diye hahahahaha
Sürekli elimde telefon o da artık bunları soruyor.Siz yakında buluşursunuz diyor bana. Hele bi zayıflayalım da yaza doğru hepimiz birer top model edasıyla yürüyeceğimiz zaman buluşuruz elbet
Niye girmiyorsun kaptanım?Canim ben listedeki kiloma gelsemde listeye girmeyecem alttan devam edip en son mezuniyeti isteyecem seni yalniz birakmam merak etme
Canim demekki sende kotu enerji yok ne guzel
Beyaz sirkem yok alip bende yapayim ise yarar umarim yaz ortasinda tanidik bir teyze kursun dokmustu de kadin korkmustu kizim ne nazar ne kotu goz boyle sen nasil ayakta duruyon diye
Biz en iyisi fethiyede falan bulusalim yazin gitmisken kamp yapariz gece oturup ates yakar sarkilar soylerizBen Ankara’ya da gelirim farketmez alışıpım Ankara su yolu bana. Herkese uyabilecek yer belirleyelim ben uyarım hepsine.
Yok be kuzuuumm benim süre uzun, o kadar bakmadan dayanamazsın senAaa nasil ya aaaa aaaaaaaa diye diye okudum geldim son sayfaya. Az daha girmesem kesinfancynancy de listeye girmis olacakmis
İyi geceler sabah tartisini unutmaArkadaşlar öpüyorum hepinizi. Ben yatar... iyi geceler. Sabaha arınmış olarak kalkmak ümidiyle. İyi geceler herkese.
Ahahah takımın tam özeti olmuş şekerimHuhubalpamuk nerelerdesin herkes menu paylasti sporunu yapti aranan kanlar bulindu izindekiler listeye girdi mezunlar etrafi kusatti birde Ayseler hu hu
Sen gececimisin yine benimkide yanimda simdiYok be kuzuuumm benim süre uzun, o kadar bakmadan dayanamazsın sen
Biraz oyle oldu sanki bir suru cene calip kisacik ozet yapmakta marifetAhahah takımın tam özeti olmuş şekerim
Tamam seni mi kıracağım rakamsal olarak yarışalım o zaman :)Ahahaaa tamam yarışalım ama yüzdeye de vursan senin kilo az bana göre. Az da versen daha çok yüzden olur kiiii
İlginçmiş valla. İyice bir değerlendir bakalım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın.Arkadaşlaaaarrr.... @wendigo @prensesss016medusa38 gben @morordek fancynancy @bluedolphin @lydznp ve daha etiketleyemeklerim..... Bugün biyorezonansa gittim. Gelin size neler olduğunu anlatayım.
Seanstan önce neler yapılacağıyla ilgili genel bilgi verildi. İlk iş olarak idrarımı aldılar. Bence işin en ilginç kısmı buydu. Bir bardak, bir damlalık, birde küçük parfüm şişesi gibi kapaklı bir şişe veriyorlar. Öncelikle idrarını bardağa yapıp (bu kadar detaylı anlattığım için özür ama çok ilginç geldi onun için paylaşıyorum.) damlalıkla o minik şişeyi idrar dolduruyorsun. Kapağını kapatıp veriyorsun ve seni bir odaya alıyorlar. O parfüm şişesi gibi duran idrarı makineye koyuyorlar şişesiyle beraber ağzı kapalı şekilde. Verilen dalgaların kişiyle etkileşime girmesi için idrarının oraya konması önemliymiş. Makinenin diğer kısmına da nelerden, yani hangi gıdalardan arınmak istiyorsan onları içeren yine parfüm şilesi gibi minik minik şişeleri koymuşlardı topluca. Benim için koyduklarında inek sütü, şeker, makarna, pilav, abur cuburlar...vs gibi maddeler vardı ama bu işi alerji tedavisinde de kullandıkları için polen fln da koyabiliyorlar kişinin durumuna göre. Hatta özellikle de sigara bırakmak için sıkça kullanılan bir yöntem.
Elime makineye bağlı olan 2 adet metal çubuk verip alnıma bant gibi birşey taktılar. O bant dalgaları yayıyor yani beyine sinyal yolluyor. Bu maddeleri ters frekans olarak yükleyip bir daha asla canının istememesini sağlıyorlarmış. Gördüğünde, koku duyduğunda veya bir pastanenin önünden geçtiğinde artık canın aslaaa böyle şeyler istemiyormuş! Ay hadi inşallaaahhhh!
Bugün bitki çayları içmemi, sıcak duş alarak gözenekleri açıp toksinleri vücuttan atmamı istediler. Uyku hali, içsel titreme olabilirdedi ki şu an dayak yemiş gibiyim. Yatsam kalkamam, inanılmaz halsizim. Tabii seanstan çıktıktan sonra hem sıcak duş hem lavanta-hibisküs çayı içtim. Ve bol su tabii... Yarın da bu tempoda olacağım muhtemelen.
Cumartesi de 2. Seansı yapacaklar. Zaten 2 seansta bitiyor.
Birley dikkatimi çekti. Bugün sadece sabah geç kahvaltı yapmıştım ve seans 2 de başladı eve geldiğimde saat 4’tü. Yemek hazırlamak zorundaydım bu yüzden uzun süre aç kaldkm. Dolanı açtım dukan da yapıyorum ya hani... O an bir parça peynir yiyeyim bari akşam yemeğine kadar idare edeyim dedim. Peynir kabını açtım midem bulandı sanki!yemedim geri koydum. Artık psikolojik mi nilmiyorum. Bunu ilerleyen günlerde göreceğiz... Ama bu iş tutarsa yaşadık kızlar!
işe yarasa bari azda değil2 seans yapılıyor, 2 seansı toplam 750 TL. Arkadaşım Kadıköy'de bir yerde 600 e yaptırdı 2 ay önce ama yılbaşından sonra zam gelmiş. Bir de açıkçası diyetisyenimin referans olduğu yere gitmek daha çok işime geldi. İnternetten çok araştırdım Ankara’da Çankaya’da bir yer var orası da çok iyiymiş. Birara Ankara’yagitsem mi diye düşündüm ama sonra vazgeçtim.Özellikle sigara bırakmak için yurdun her yerinden geliyorlarmış oraya.
Evet yaaa ana uyuyacak sankiSen gececimisin yine benimkide yanimda simdi
Yok yahu ne şifresi Sibel'in bols alata'sı gibi bir şey :)
Ay hadi inşallah faydasını görürsün.
Yalnız başlangıç tıpkı hamilelik testi yapacakmissin gibi geldi. Idrar, bardak, çubuk falan
Onu da al eksik kalma
Aa Ankara'daki yer neresiymis @toplight kaptanım toplaşıp gidelim
Aynen öyleBiraz oyle oldu sanki bir suru cene calip kisacik ozet yapmakta marifet
Tamam orticiiimmmTamam seni mi kıracağım rakamsal olarak yarışalım o zaman :)
O zaman elimizdeki cıs cos ları yavaşça yere bırakalım yarışa başlayalım orticim :)))Tamam orticiiimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?