- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.121
Ben bu sabah itibariyle ilişiğimi kestim arkadaşlarlaO zaman elimizdeki cıs cos ları yavaşça yere bırakalım yarışa başlayalım orticim :)))
2 seans yapılıyor, 2 seansı toplam 750 TL. Arkadaşım Kadıköy'de bir yerde 600 e yaptırdı 2 ay önce ama yılbaşından sonra zam gelmiş. Bir de açıkçası diyetisyenimin referans olduğu yere gitmek daha çok işime geldi. İnternetten çok araştırdım Ankara’da Çankaya’da bir yer var orası da çok iyiymiş. Birara Ankara’yagitsem mi diye düşündüm ama sonra vazgeçtim.Özellikle sigara bırakmak için yurdun her yerinden geliyorlarmış oraya.
Tam soracaktim ki okurken gordum bi arastiralim ordegim daha once ben sigarayi birakmistim 4 sene sonra tekrar basladimYok yahu ne şifresi Sibel'in bols alata'sı gibi bir şey :)
Ay hadi inşallah faydasını görürsün.
Yalnız başlangıç tıpkı hamilelik testi yapacakmissin gibi geldi. Idrar, bardak, çubuk falan
Onu da al eksik kalma
Aa Ankara'daki yer neresiymistoplight kaptanım toplaşıp gidelim
Cnm ben zaten mezun oldum listeyi doldurmaya gerek yok sizlere yer acayimNiye girmiyorsun kaptanım?
Ben halsizleştim bebeiim.. Yoksa 30 dakika da seninle yapardim.Hali hazırda Brüksel lahanam var dolapta, yapmazsam bozulacak artık. Çorba falan mı yapsam acaba onunla yoksa haşlayıp sarımsaklı yoğurtla falan mı yesem ki bilemedim. Ahahaha bundan 15 yıl önce bana Brüksel lahanasını nasıl yiyeceğimi düşüneceğimi söyleseniz gerisini biliyorsunuz. Ahhhh ahhh hayat nelere kadiirrr
Bebem uyudu, ben eliptiğe geçiyorum kızlaaarrr? Var mı eşlik edecek spora?
Daha once denedinmi sisiriyor mu seni lahana turu ya o yuzden sordum baska sebzen yokmuHali hazırda Brüksel lahanam var dolapta, yapmazsam bozulacak artık. Çorba falan mı yapsam acaba onunla yoksa haşlayıp sarımsaklı yoğurtla falan mı yesem ki bilemedim. Ahahaha bundan 15 yıl önce bana Brüksel lahanasını nasıl yiyeceğimi düşüneceğimi söyleseniz gerisini biliyorsunuz. Ahhhh ahhh hayat nelere kadiirrr
Listeme birebir uydum ondancok az geldi gozume acaba niyeki
Çok secretŞifreli mi? Çörke ne? Yine ne işler dönüyor
Sibel benim diyetisyenimSibel'in bols alata'sı mii? O da ne? Bu neyin sifresi
Ahahhaha kilolari dogurarak veriyormusuz biyorezonans sonunda kitle halinde
Bol aynasi olan bir yere gitmeyelim kendimizi suzmekten sohbet edemeyiz maazallahh
Hımmm oke kaptanım alt listede bir yoldaşım daha var o zamanTam soracaktim ki okurken gordum bi arastiralim ordegim daha once ben sigarayi birakmistim 4 sene sonra tekrar basladim
Cnm ben zaten mezun oldum listeyi doldurmaya gerek yok sizlere yer acayim
Senin spor yeter abartmayalim lutfen sen en iyisi uyuyup yag yakmaya baslaBen halsizleştim bebeiim.. Yoksa 30 dakika da seninle yapardim.Sana kolay gelsinn..
Yok bebeyim sen yapmışsın zaten, dinlen artıkBen halsizleştim bebeiim.. Yoksa 30 dakika da seninle yapardim.Sana kolay gelsinn..
Yok denemedim yaaDaha once denedinmi sisiriyor mu seni lahana turu ya o yuzden sordum baska sebzen yokmu
Biraz detoks gibi geldi kan grubun nrydi merak ettim takimda 0 enflasyonu var daListeme birebir uydum ondan3 aydır 80 lerden kurtulamadım diye böyle listeler veriyor bir kaç haftadır.
Çok secret
Sibel benim diyetisyenimbols alata da ,bol salata
Ben yemeğini yapıyordum ama haşlama daha hafif ya da dediğin gibi çorba.. severim de kendilerini canım çekti resmen, ben de alayım da yapayım.Hali hazırda Brüksel lahanam var dolapta, yapmazsam bozulacak artık. Çorba falan mı yapsam acaba onunla yoksa haşlayıp sarımsaklı yoğurtla falan mı yesem ki bilemedim. Ahahaha bundan 15 yıl önce bana Brüksel lahanasını nasıl yiyeceğimi düşüneceğimi söyleseniz gerisini biliyorsunuz. Ahhhh ahhh hayat nelere kadiirrr
Of salatadan o kadar sıkıldım ki elime bir hıyar alıp kemirmek istiyorum al sana salata diye :)Listeme birebir uydum ondan3 aydır 80 lerden kurtulamadım diye böyle listeler veriyor bir kaç haftadır.
Çok secret
Sibel benim diyetisyenimbols alata da ,bol salata
Bence onun denemesini sonra yaparsin onun yerine pirasa kereviz alabilirsin sevmiyorsan ispanakta olur hatta seversen yogurtla kirmizi pancarda olurYok denemedim yaabaşka da yok canım ama alırım ne yapalım. Çocuklara göre sebze çorbası yaparım o zaman onunla.
Ahahahaaa, canımız hep böyle şeyler istesin inşallahBen yemeğini yapıyordum ama haşlama daha hafif ya da dediğin gibi çorba.. severim de kendilerini canım çekti resmen, ben de alayım da yapayım.
Ben sabah kan vereceğim için şu an istesem de yiyemem.. yarından itibaren de seni yenmek için ben de vedalaşacağım :)Ben bu sabah itibariyle ilişiğimi kestim arkadaşlarla
Ispanağım içinde pirinç olur mu? Hazırda varda buzluktaBence onun denemesini sonra yaparsin onun yerine pirasa kereviz alabilirsin sevmiyorsan ispanakta olur hatta seversen yogurtla kirmizi pancarda olur
Ben napıyorum gerçekten ya? Sen söyleyince fark ettim. Canım gerçekten Brüksel lahanası mı çekti. Ay ben şok :)Ahahahaaa, canımız hep böyle şeyler istesin inşallah
Oyyy geçmiş olsun Moniş.Off fena uykum var,bitemedi dizi yatayım
Boğazım da ne fenaada çayı içicem şimdi,yatarkende biraz bal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?