Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hali hazırda Brüksel lahanam var dolapta, yapmazsam bozulacak artık. Çorba falan mı yapsam acaba onunla yoksa haşlayıp sarımsaklı yoğurtla falan mı yesem ki bilemedim. Ahahaha bundan 15 yıl önce bana Brüksel lahanasını nasıl yiyeceğimi düşüneceğimi söyleseniz gerisini biliyorsunuz. Ahhhh ahhh hayat nelere kadiirrr
Bebem uyudu, ben eliptiğe geçiyorum kızlaaarrr? Var mı eşlik edecek spora?

Tam soracaktim ki okurken gordum bi arastiralim ordegim daha once ben sigarayi birakmistim 4 sene sonra tekrar basladim
Niye girmiyorsun kaptanım?
Cnm ben zaten mezun oldum listeyi doldurmaya gerek yok sizlere yer acayim

Ben halsizleştim bebeiim.. Yoksa 30 dakika da seninle yapardim. Sana kolay gelsinn..

Daha once denedinmi sisiriyor mu seni lahana turu ya o yuzden sordum baska sebzen yokmu

cok az geldi gozume acaba niyeki
Listeme birebir uydum ondan3 aydır 80 lerden kurtulamadım diye böyle listeler veriyor bir kaç haftadır.
Şifreli mi? Çörke ne? Yine ne işler dönüyor
Çok secret

Sibel'in bols alata'sı mii? O da ne? Bu neyin sifresi
Ahahhaha kilolari dogurarak veriyormusuz biyorezonans sonunda kitle halinde

Bol aynasi olan bir yere gitmeyelim kendimizi suzmekten sohbet edemeyiz maazallahh
Sibel benim diyetisyenimbols alata da ,bol salata

Ben yemeğini yapıyordum ama haşlama daha hafif ya da dediğin gibi çorba.. severim de kendilerini canım çekti resmen, ben de alayım da yapayım.

Yok denemedim yaa başka da yok canım ama alırım ne yapalım. Çocuklara göre sebze çorbası yaparım o zaman onunla.
Bence onun denemesini sonra yaparsin onun yerine pirasa kereviz alabilirsin sevmiyorsan ispanakta olur hatta seversen yogurtla kirmizi pancarda olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…