Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben sabah kan vereceğim için şu an istesem de yiyemem.. yarından itibaren de seni yenmek için ben de vedalaşacağım :)
Ne testi yaptıracaksın canım?
Kan verme dedin de aklıma geldi yaaa, Kızılay hep mesaj atıyor ama bir türlü kan vermeye gidemedim. Emziriyorum vs diye. Bir ara kan bağışlayayım yaaa.

Off fena uykum var,bitemedi dizi yatayım
Boğazım da ne fenaada çayı içicem şimdi,yatarkende biraz bal
Geçmiş olsun canım yatıp dinlen. Ben de pancar gibi bir surat çok hafif bir Boğaz ağrısı ile uzanmış durumdayım. Yarın iyi uyanmayı umuyorum. sağım solum hasta dolu olunca haliyle merak ediyorum;Umarım kapmam şifayı.

Ne testi yaptıracaksın canım?
Kan verme dedin de aklıma geldi yaaa, Kızılay hep mesaj atıyor ama bir türlü kan vermeye gidemedim. Emziriyorum vs diye. Bir ara kan bağışlayayım yaaa.
Diyetisyen rutin tahlilleri istedi canım epey kilo gitti bakalım durumlar nasıl diye. Ben de dönünce yaptıracaktım ama burada diyeti ona göre verir diye yarın kan vermeye karar verdim.

Teşekkür ederim,evet yatayım benaman önlem al hasta olma,geçmiş olsun canımcım

Doğru diyorsun, kavurup kırıvereyim yumurtayı üstüne.
Bende yarin sabah menemen
Öglen mantarli tavuk sote+yogurt+salata
Aksam icinde kiymali yada yumurtali yadaa sade soganli ispanak.. Yaninda yogurt+salata dusunuyorum.
--
medusa38 cnm az once yazmistinda menemen + krep mi? Yoksa ikisinden biri mi olmali?
Menumde de hatalar varsa onlari duzeltim. Dort dortluk yapim iyice etkisini gostersin..

Kiymali ispanak yap ama aksam salata olmasin protein miktarini gecmesin yani
Menemen yaninda yesillik yiyebilirsin dukan krebi hindi fume ile falan durum yapabilirsin 2 ayri alternatif yani

Evet detoks tarzı bişibenim A grubu
Kitabı İncelicem yarın yine ,bi ara baya bakmıştım ,sadece bakmıştım
sağolasın ferahım
Bozim takimin diger yarisida A belki herkese uymaz ama tutan yonude cok
Benim bildiklerim
Domates ve kirmizi et pek yaramaz
Mideleri cok hassas zor sindiriyor o yuzden aksam gec yememeli
Aksamlari sebze agirlikli beslenirse daha iyi gibi kitabinda daha fazlasida vardir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…