- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.141
Ben sabah kan vereceğim için şu an istesem de yiyemem.. yarından itibaren de seni yenmek için ben de vedalaşacağım :)
Ben napıyorum gerçekten ya? Sen söyleyince fark ettim. Canım gerçekten Brüksel lahanası mı çekti. Ay ben şok :)
Ispanağım içinde pirinç olur mu? Hazırda varda buzlukta[/QUOTE
Princ olmasa olabilirdi diyettesin ve hala pirinclemi yapiyosun ispanagi canim yumurta dururken bak kuser sonra sana
Geçmiş olsun canım yatıp dinlen. Ben de pancar gibi bir surat çok hafif bir Boğaz ağrısı ile uzanmış durumdayım. Yarın iyi uyanmayı umuyorum. sağım solum hasta dolu olunca haliyle merak ediyorum;Umarım kapmam şifayı.Off fena uykum var,bitemedi dizi yatayım
Boğazım da ne fenaada çayı içicem şimdi,yatarkende biraz bal
Salatayla hiç aram yokOf salatadan o kadar sıkıldım ki elime bir hıyar alıp kemirmek istiyorum al sana salata diye :)
Ben soganla kavurup guvec kaba koyuyorum uzerine yumurta koyup firinliyorum sonrada karabiber oh miss yarin bende de ispanak ve kereviz olacak bu aradaDoğru diyorsun, kavurup kırıvereyim yumurtayı üstüne.
Diyetisyen rutin tahlilleri istedi canım epey kilo gitti bakalım durumlar nasıl diye. Ben de dönünce yaptıracaktım ama burada diyeti ona göre verir diye yarın kan vermeye karar verdim.Ne testi yaptıracaksın canım?
Kan verme dedin de aklıma geldi yaaa, Kızılay hep mesaj atıyor ama bir türlü kan vermeye gidemedim. Emziriyorum vs diye. Bir ara kan bağışlayayım yaaa.
Kesinlikle.. ben de senin gibiyim. Ne zaman salatayı kessem kilo vermem yavaşlıyor. Zayıflamak için salata şart sanki.Salatayla hiç aram yokbayadır salata yapmıyorum kendime ondan da yerimde saymış olabilirim demekki salata yapılmalıymış
Teşekkür ederim,evet yatayım benGeçmiş olsun canım yatıp dinlen. Ben de pancar gibi bir surat çok hafif bir Boğaz ağrısı ile uzanmış durumdayım. Yarın iyi uyanmayı umuyorum. sağım solum hasta dolu olunca haliyle merak ediyorum;Umarım kapmam şifayı.
Ya bu akşam yapmadım ama dün karabiber zencefil zerdeçallı süt içtim o çok iyi geliyor. Yarın da yaparım devam ederse.Teşekkür ederim,evet yatayım benaman önlem al hasta olma,geçmiş olsun canımcım
Bende yarin sabah menemenDoğru diyorsun, kavurup kırıvereyim yumurtayı üstüne.
Evet detoks tarzı bişiBiraz detoks gibi geldi kan grubun nrydi merak ettim takimda 0 enflasyonu var da
sağolasın ferahımOyyy geçmiş olsun Moniş.
Kiymali ispanak yap ama aksam salata olmasin protein miktarini gecmesin yaniBende yarin sabah menemen
Öglen mantarli tavuk sote+yogurt+salata
Aksam icinde kiymali yada yumurtali yadaa sade soganli ispanak.. Yaninda yogurt+salata dusunuyorum.
--
medusa38 cnm az once yazmistinda menemen + krep mi? Yoksa ikisinden biri mi olmali?
Menumde de hatalar varsa onlari duzeltim. Dort dortluk yapim iyice etkisini gostersin..
Bozim takimin diger yarisida A belki herkese uymaz ama tutan yonude cokEvet detoks tarzı bişibenim A grubu
Kitabı İncelicem yarın yine ,bi ara baya bakmıştım ,sadece bakmıştım
sağolasın ferahım
Oooo valla Harika tarif bende böyle yapayım.Ben soganla kavurup guvec kaba koyuyorum uzerine yumurta koyup firinliyorum sonrada karabiber oh miss yarin bende de ispanak ve kereviz olacak bu arada
bize de haber vermeyi unutma sonuçlarını orticim.Diyetisyen rutin tahlilleri istedi canım epey kilo gitti bakalım durumlar nasıl diye. Ben de dönünce yaptıracaktım ama burada diyeti ona göre verir diye yarın kan vermeye karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?