Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

15 yillik bursa geliniyim hic cantik yemedim kac defa gittik kiymali pide getirdiler
Aaaa kaptancim bence mutlaka uemelisin aslinda heryerde var ama ben sana bi yer tavsiye edeyim acik carsinin icindeki sebze meyve pazarini biliyorsan o pazarin icinde bi cantikci var kime sorsan gosterirler sen daha masaya oturur oturmaz sicak cantigi koyuyorlar onune ooooohhh mis bak simdi yine canim cekti

Ben Hazirana girmeden 58i gormus olmak istiyorum. 69um desek verilecek 11 kilom var. Hadi 12 olsun, her hafta 750 gr desem 16 hafta. Arada daha az versem bile olurum sanirim.
Kim ne zaman mezun olmayi planliyor?
ben subat sonu mezun olmayi planliyorum ama bakalim kismet hala planliyorum yani

canim yanina bir iki dilimde kepekli ekmek falan al. Gerci pogaca falan yemedikten sonra sorun yok kahvaltilar en masum öğünler ne kadar kötü olabilirki

Menüm;
Uyaninca aksamdan kalan 200ml dukan bira ve 200ml su

09:00
2 yumurtayla peynirli,maydnozlu omlet

12:00
150 ml sut+50 ml su ile nescafe
4 tane kuru siyah uzum

14:00
4 yk mantarli tavuk
Yarim kase yogurt
2 yaprak marul

16:00
200 ml süt ile nescafe
1 kivi

19:30
5 yk ıspanak
Yarim kase yogurt

2,5 L su
1 t.kahvesi

Bu arada o sarmalar kiymalimi princlimi icerigi ? Simdi yuruyuse cikiyorum donunce analizini tamamlayip paylasirim canim
Ah canım sorma pirinçliler. Evde yapmıyordum hiç. Bugün işyerimde zeytinyağlı yemeklerin olduğu bölümde vardı. Tadımlık alayım dedim. Ve akşam yedim maalesef.
Çok öpüyorum canım. İyi akşamlat. Sevgiler.

@bluedolphin
Canim sende hasimato ve insulin direnci oldugunu soylemistin birde sifir kan grubusun
Bizimle birlikte diyet yaparsan ilk 3 gun ekmek yok sonrasinda bir dilim ekleniyor
Rahatsizliklarina iyi gelebilecegini dusundugum icin sanada glitensiz ekmekler onerebilirim
Bugunku menune baktim baklagil var aksamki sarmalar princliyse ayni gunde olmamali yogurtlu mezelerden havuclu olani almayabilirsin
Sabah kahvaltin kalori degeri cok azken aksam ve oglene yuklenmissin
Sabahlarin daha doyurucu olsun
Ogle kirmizi et turunu yeyip aksam balik tavuk turunu tercih edebilirsin ama yaninda salata olsun yogurt olsun
0 gruplarina baklagil ve taneli yiyecekler pek yaramiyor daha az tercih edip sebzelere agirlik verebilirsin
İnsulin direnci icin canim zaten kotu ksrbonhidratlardan uzak durman gerekiyor birde gi listesi indirip ona gore yiyecekler tercih edebilirsin en onemliside gunluk en azindan 45 dakika yuruyus gerekiyor ilactan bile daha etkili olan egzersiz
Bunlar duzelince kilo vermende hizlanacaktir

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-24-20-02-00.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 95
  • Screenshot_2018-01-24-20-05-06.webp
    22 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_2018-01-24-20-05-33.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 75
Kaptanım arkadaşımın oğlu hastalanmış geliyorlar ama nedir bu hastalık ya herkes hastanede..
Gecmis olsun cnm
Bi dahaki gidisimde gideyim o zaman sende yeme artik bu arada acik carsi dedigin su kozahanin falan altindaki kapalicarsinin altindaki balik pazarinin ordaki
sebzeciler mi

canim menun cok guzel ama tek eksigin spor sanki

Eki Görüntüle 2100030
Arkadaşlar takımımızın sembolü olan "kedi" resmini görünce aklıma "Garfield" geldi. Ben takımın en tombiği olarak Garfield'ım galiba.

Gecmis olsun cnm

Bi dahaki gidisimde gideyim o zaman sende yeme artik bu arada acik carsi dedigin su kozahanin falan altindaki kapalicarsinin altindaki balik pazarinin ordaki
sebzeciler mi
yok canim yemem evden goturmeye calisicam yemeklerimin elimden geldiginve hatta yarin icinde yesil mercimegim pisiyor suan ocaktaevet aynen söylediğin yer tam balikcilarin karsi arasina giriyorsun pazarin sonuna dogru solda hanın icinde kesinlikle tavsiye ederim

Kizlar bugunu kapattim menumude paylasayim musaitken
Sabah 500 adet ip atladim
1 armut+ 1 bardak süt 6.30
Kahvalti
Yarim simit
Peynir domates salatalik
Yesil cay
Ara
2 hurma
2 gün kurusu
Bitki cayi
Öğle 16.30 biraz gec oldu
Yarim dilim kepek ekmegi
Yesil salata
Yoğurt
Ara
Yesil cay
Aksam yemegi canim istemedi evde yalniz olunca 4 hurma+1 bardak sut ictim
3 lt su ictim
Simdide 500 adet ip atlicam tekrar

Hatta seninle orda bulusabiliriz martta falan geliriz gene sanirim beraber gideriz sende yeme o zamana kadar

Öğlen bir arkadaşım aradı evde misiniz gelebilir miyiz diye. Onun da çocuğu var 4 yaşında. İki çocuğun bağırışlarından, dalaşmalarından zaten ne konuştuğumuzu da anlamadık. Gün böyle geçti size de yazamadım. Allahtan onlar gelmeden önce öğle yemeğimi yemiştim. Onlar evde olduğu sürece ikram yaparken ben farklı birşey yiyemediğimden biraz boş kaldı öğle aram ve akşam yemeğim arası.

Bugünki Menüm;

Sabah;
-2 haşlanmış yumurta
- 1 elma

Ara;
-1kahve
-1yeşil çay

Öğle; (14.00’da)
-2 tabak haşlama etli kereviz çorbası (karabiber ve limonlu)

Akşam; (19.00’da)
-4 parça tavuk ciğeri
-4yk karalahana haşlaması

Ara;
-Lavanta-Hibisküs çayı

Bu arada lahana haşlaması içinde barbunyalar da vardı ancak dukana uygun olmadığı için ayıkladım ve onları yemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…