- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.721
Aaaa kaptancim bence mutlaka uemelisin aslinda heryerde var ama ben sana bi yer tavsiye edeyim acik carsinin icindeki sebze meyve pazarini biliyorsan o pazarin icinde bi cantikci var kime sorsan gosterirler sen daha masaya oturur oturmaz sicak cantigi koyuyorlar onune ooooohhh mis bak simdi yine canim cekti15 yillik bursa geliniyim hic cantik yemedim kac defa gittik kiymali pide getirdiler
ben subat sonu mezun olmayi planliyorum ama bakalim kismet hala planliyorum yaniBen Hazirana girmeden 58i gormus olmak istiyorum. 69um desek verilecek 11 kilom var. Hadi 12 olsun, her hafta 750 gr desem 16 hafta. Arada daha az versem bile olurum sanirim.
Kim ne zaman mezun olmayi planliyor?
canim yanina bir iki dilimde kepekli ekmek falan al. Gerci pogaca falan yemedikten sonra sorun yok kahvaltilar en masum öğünler ne kadar kötü olabilirkiAnnem yarin kahvaltıya cagırdı. Orada da kendimi frenleyebilirsem uzun bir sure bu istikrarla devam edebilirim bence..
Sabah evde lorlu karisik yesil salata yapsam.(maydonoz,roka,tere,dere otu falan)
Sofrada zaten yumurta olacak.
Onlar simit,pogaca yerken bende salatami ve yumurtamı yerim.
medusa38
Ah canım sorma pirinçliler. Evde yapmıyordum hiç. Bugün işyerimde zeytinyağlı yemeklerin olduğu bölümde vardı. Tadımlık alayım dedim. Ve akşam yedim maalesef.Bu arada o sarmalar kiymalimi princlimi icerigi ? Simdi yuruyuse cikiyorum donunce analizini tamamlayip paylasirim canim
Ne güzel. Ankara'da bayağı çok kişiyiz. Bir buluşma organize etmek lazım. Biraz daha zayıflayalım da tüm takım olarak bir görüşelim, kutlayalım inşallah giden kilolarımızı.Biliyorum bebeyim
30-35 dk pişiyor şekerim börek gibi en azından canın poğaça simit istemezIyi akildin ettin...
Ispanaklarla isim bitsin yaparim.. Dondurucuya atmak icin fazla aldim.
Pirasalari aksam yikar dograrim.. Sabahta icini hazirlar firinlarim. 45 dk da falan piser sanirim.
İnşallah canım. Sağolasın.Canım ben hiç insülin ölçtürmedim nasıl yorumlanıyor bilmiyorum ama Canan Karatay 5'in altındaysa iyi diyor. Sıkıntı edilecek bir durum yoktur belki de. Açlık şekerin de iyi çünkü. Doktorun daha iyi yorumlar tabi ki.
Gecmis olsun cnmKaptanım arkadaşımın oğlu hastalanmış geliyorlar ama nedir bu hastalık ya herkes hastanede..
Bi dahaki gidisimde gideyim o zaman sende yeme artik bu arada acik carsi dedigin su kozahanin falan altindaki kapalicarsinin altindaki balik pazarinin ordakiAaaa kaptancim bence mutlaka uemelisin aslinda heryerde var ama ben sana bi yer tavsiye edeyim acik carsinin icindeki sebze meyve pazarini biliyorsan o pazarin icinde bi cantikci var kime sorsan gosterirler sen daha masaya oturur oturmaz sicak cantigi koyuyorlar onune ooooohhh mis bak simdi yine canim cekti
canim menun cok guzel ama tek eksigin spor sankiMenüm;
Uyaninca aksamdan kalan 200ml dukan bira ve 200ml su
09:00
2 yumurtayla peynirli,maydnozlu omlet
12:00
150 ml sut+50 ml su ile nescafe
4 tane kuru siyah uzum
14:00
4 yk mantarli tavuk
Yarim kase yogurt
2 yaprak marul
16:00
200 ml süt ile nescafe
1 kivi
19:30
5 yk ıspanak
Yarim kase yogurt
2,5 L su
1 t.kahvesi
Eki Görüntüle 2100030
Arkadaşlar takımımızın sembolü olan "kedi" resmini görünce aklıma "Garfield" geldi. Ben takımın en tombiği olarak Garfield'ım galiba.
yok canim yemem evden goturmeye calisicam yemeklerimin elimden geldiginve hatta yarin icinde yesil mercimegim pisiyor suan ocaktaGecmis olsun cnm
Bi dahaki gidisimde gideyim o zaman sende yeme artik bu arada acik carsi dedigin su kozahanin falan altindaki kapalicarsinin altindaki balik pazarinin ordaki
sebzeciler mi
Evet takımdaki birkaç arkadaşımla dukan Express yapıyoruzÖzel bişeymi uyguladın tatlım
Hatta seninle orda bulusabiliriz martta falan geliriz gene sanirim beraber gideriz sende yeme o zamana kadarcanim menun cok guzel ama tek eksigin spor sanki
yok canim yemem evden goturmeye calisicam yemeklerimin elimden geldiginve hatta yarin icinde yesil mercimegim pisiyor suan ocaktaevet aynen söylediğin yer tam balikcilarin karsi arasina giriyorsun pazarin sonuna dogru solda hanın icinde kesinlikle tavsiye ederim
Vaaaaaayyyyyy imzanin sahibi listede olmayan tek kisi olacak bu gidislee
Sen Pazartesi'ye kadar 2 kilo daha verirsin insallah ortim..ayyy keşkeeee, listede 1.liği serveyime kaptırmıştım bir keresinde en yakın o zaman görmüştüm zirveyi
Biraz daha farkı kapatabilirim belki ama seni geçeceğimi sanmıyorum.. Cuma’nın gelişi Çarşamba’dan belli bence :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?