- 6 Nisan 2010
- 4.515
- 16.072
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.681
kan grubum 0 rh+ canım.Kan grubun neydi soyledin belki ama unuttumkombinasyonlarin yuzunden az verdigini dusunuyorum birde spor eksik tabi sen yaz ben senin icin bi cizelge hazirliyorum bitince paylasirim
Süper mi süper.. Taktik medusa dan uygulaması senden..
Arkadaşım da kilolu aslında.. Benim eski hallerim bence ben ona bir avuç cranbery 7 fındık vereyim :)Su
çay kuru kuru gitmez diyeceksin ikram ederken de
Kötü bir espiri oldu tamam kabul
Sormasi ayip kac yasindaydin sana bir on gorude bulunayim haftaya bizimle diyet yaparken hatalarini da duzelterek en azindan 3-4 kg verebileceksin diyorum medusa dediydi dersinkan grubum 0 rh+ canım.
Özellikle Pazar gününden beri egzersizim azaldı. Bu durum da tartı sonucumu olumsuz etkileyebilir. Geçtiğimiz hafta fırsat buldukça öğlenleri hep tempolu yürüdüm ve 10000 adımı hedefledim. İnşallah haftaya da her gün 10000 adımı hedefliyorum. Hatta yarından başlamalıyım.
Çok teşekkür ederim yakın ilgin ve desteğin için.
motivasyon tavan hiç sormaSüper mi süper.. Taktik medusa dan uygulaması senden..
bu daha iyi bi tercih olabilirArkadaşım da kilolu aslında.. Benim eski hallerim bence ben ona bir avuç cranbery 7 fındık vereyim :)
Bu arada o sarmalar kiymalimi princlimi icerigi ? Simdi yuruyuse cikiyorum donunce analizini tamamlayip paylasirim canimSormasi ayip kac yasindaydin sana bir on gorude bulunayim haftaya bizimle diyet yaparken hatalarini da duzelterek en azindan 3-4 kg verebileceksin diyorum medusa dediydi dersin
Canım ben hiç insülin ölçtürmedim nasıl yorumlanıyor bilmiyorum ama Canan Karatay 5'in altındaysa iyi diyor. Sıkıntı edilecek bir durum yoktur belki de. Açlık şekerin de iyi çünkü. Doktorun daha iyi yorumlar tabi ki.Arkadaşlar Endokrin kan tahlili sonuçlarım çıktı.
İnsülin değerim düşük. Açlık kan şekeri değerim normal. İnsülinim hep normal çıkıyordu. Böyle düşük görünce moralim bozuldu.Sizlerle de paylaşmak istedim.
Hiç insülin düşüklüğü yaşayan oldu mu?
Tiroid değerlerim ve diğer tüm değerlerim normal çok şükür. LDL Kolestrolüm genelde yüksek çıkıyor. Kilo verdikçe düşüyor gibi.
Eki Görüntüle 2099910
Bende şimdi geldim buz gibi ama dirildim resmenBen yürüyecektim kar yağıyor
Çıksam eşim dır dır edecek bu havada şaşırdın mı diye
Durdurmaya çalışıyorum kendimi kaptanim çok fenayim ben o kiloları aylarca ugrasarak ve gram gram vermiştim hooopp geri aldım bugünkü en hafif menum oldu yarın daha iyi olacak inşallahCanim sabah cok olmus yaa 3 tost 2-3haslanmis yumurta yeseydin hatta yumurta salatasi yapsaydin 1 tost ile daha iyi olurdu
Soğukta yürürken 2 kat fazla kalori harcamıyormuş. Bahanemiz hazırBen yürüyecektim kar yağıyor
Çıksam eşim dır dır edecek bu havada şaşırdın mı diye
Ben yürürüm her türlü de eşim evde dır dır edecek,şekerim ya eririm falanSoğukta yürürken 2 kat fazla kalori harcamıyormuş. Bahanemiz hazır
Kıskançlıktan yedim kendilerini kocişlerBen yürürüm her türlü de eşim evde dır dır edecek,şekerim ya eririm falan
evet bu daha sevimli olmuşKedi olmuşuz
Sagol aysecim hindi füme hic denemedim ondan bi deneyeyim ton balikli salata fikride güzel diger ogunlerdede sebze yemegi aksamdan yapip goturmeyi planliyorum. Isyerimde isiticimiz uok o yuzden sebze sogukta yenir diye oglenleri sebze aksamlari et ağırlıklı beslenicemBravo Özlem. Kilolar gittikçe aşka geldin yeniden kendini buldun. ALLAH bozmasın
Günaydın
Sana küçük tavsiyelerde bulunayım canım. 3lü küçük boy light ton balığı al. haftada 1 gün salata ile 1 kutu. bu sana 3 hafta yetecek. Haftada 1 olmasının sebebi ton balığı civalı bir balık ve konserve olduğu için. Hindi füme al. 1 paket 60gr. akşama et varsa 1 paket yoksa 2 paketi 1 porsiyon yapıyor. yanına yine salata. 2gün çıktı bile aradanBen salata malzemelerini akşamdan yıkayıp hazırlıyorum. Hatta herşeyi akşamdan hazırlayıp dolaba koyuyorum. büyük kolaylık
Cantik disinda evet canim iste evden getirmeyince sonuc bu malesef biraz daha iyi olucakBiraz daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?