Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kan grubun neydi soyledin belki ama unuttum kombinasyonlarin yuzunden az verdigini dusunuyorum birde spor eksik tabi sen yaz ben senin icin bi cizelge hazirliyorum bitince paylasirim
kan grubum 0 rh+ canım.
Özellikle Pazar gününden beri egzersizim azaldı. Bu durum da tartı sonucumu olumsuz etkileyebilir. Geçtiğimiz hafta fırsat buldukça öğlenleri hep tempolu yürüdüm ve 10000 adımı hedefledim. İnşallah haftaya da her gün 10000 adımı hedefliyorum. Hatta yarından başlamalıyım.
Çok teşekkür ederim yakın ilgin ve desteğin için.

Sormasi ayip kac yasindaydin sana bir on gorude bulunayim haftaya bizimle diyet yaparken hatalarini da duzelterek en azindan 3-4 kg verebileceksin diyorum medusa dediydi dersin

Sormasi ayip kac yasindaydin sana bir on gorude bulunayim haftaya bizimle diyet yaparken hatalarini da duzelterek en azindan 3-4 kg verebileceksin diyorum medusa dediydi dersin
Bu arada o sarmalar kiymalimi princlimi icerigi ? Simdi yuruyuse cikiyorum donunce analizini tamamlayip paylasirim canim

Canım ben hiç insülin ölçtürmedim nasıl yorumlanıyor bilmiyorum ama Canan Karatay 5'in altındaysa iyi diyor. Sıkıntı edilecek bir durum yoktur belki de. Açlık şekerin de iyi çünkü. Doktorun daha iyi yorumlar tabi ki.

Canim sabah cok olmus yaa 3 tost 2-3haslanmis yumurta yeseydin hatta yumurta salatasi yapsaydin 1 tost ile daha iyi olurdu
Durdurmaya çalışıyorum kendimi kaptanim çok fenayim ben o kiloları aylarca ugrasarak ve gram gram vermiştim hooopp geri aldım bugünkü en hafif menum oldu yarın daha iyi olacak inşallah

Sagol aysecim hindi füme hic denemedim ondan bi deneyeyim ton balikli salata fikride güzel diger ogunlerdede sebze yemegi aksamdan yapip goturmeyi planliyorum. Isyerimde isiticimiz uok o yuzden sebze sogukta yenir diye oglenleri sebze aksamlari et ağırlıklı beslenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…