Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Al bendende o kadar al gülüm ver gülüm
Hiiimmm sessiz atın ciftesi agir olur diyosun cuma gunu cikicak onun gben sesi

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrr

Herkese hayırlı sabahlar
CUmaya kaldı 2 çok dikkatli ve kaçamaksız devam ederiz hepimiz inşallah...Aminnn
Amin canim insallah
Aman gben yesin belki veremez de biz veremesek sesi cikmaz diyosunuz diiiig miiii yemezzlerrrr
Belki yemiyorum ama yedim yaziyorum
yani sag gosterip sol vuruyorsun yemezler canim yemiyoruz bizde yani yedik yedik yakıyoruz simdi

Elbette her yemegi degil dogru secimle hem zayiflar hem ac kalmaz
yok medusacim sen merak etme sok diyet falan yapmiyorum sadece az saglikli yemeye ozen gostericem artik

aynen canim hayaller hayaller işte

Kızlaaaaarrrr.... Sabah ki tartım; 66.00! Yuppiii..... Geçen haftaki moral bozukluğum yerini şenlik havasına bıraktı resmen hahahah
super yaaa gecen hafta resmen isyanlardaydin mne yaparzam yapayim gitmiyor diye cok sevindim canim darisi bu haftada benim basima insallah demekki gitmiyor deyip birakmamak gerekiyormus bi gun bi kalkiyorsun gitmisler super yaa

senide tebrik ederim ferahcim

evet canim kilom cok fazla degil aslinda hamilelik disinda hep boyleydim ben tam 10 senedir.52 ile evlendim evlendikten sonra 3 ay icinde 58 oldum sonrada kaldim bidaha dusemedim. 62 ile hamile kaldim. 80 le doguma gittim doğumdan sonra 1 yilda yine 60 a düştüm. 7 senedirde en fazla 64 u gördüm. Aslinda cok temkinliyim 65 e yaklasinca hemen diyet moduna giriyorum ama en en en fazla 56 ya kadar dusebiliyorum 10 senedir 55 hayalim. Yada aslinda nelkide 58 bemim oturmus ideal kilomdurda ben zorluyorumdur bilemedim bu arada boy 1.60

Ooo bende yaparım ki bunu. Kahvaltı için süper

Harika fikir valla. Herkes kendi menülerini ve verdiği kiloyu yazar word ile birbirimizle de paylaşabiliriz.

Bende yaptirayim canim bu seanstan bendede asaniuet tavan saman alevi gibi bi asaboyetim var cabuk parlayip cabuk sönüyorum
Çok teşekkür ederim kaptanim inşallah.
Burdayım gitmeye niyetim yok kilomu duyunca çok kızacak herkes
Canim saglikla al bebegini kucagina
supersin canim sen yaaa iyiki geldin iyiki bizim takimdasin fikrinde süper bence kesinlikle uygulayalim

Annem yarin kahvaltıya cagırdı. Orada da kendimi frenleyebilirsem uzun bir sure bu istikrarla devam edebilirim bence..
Sabah evde lorlu karisik yesil salata yapsam.(maydonoz,roka,tere,dere otu falan)
Sofrada zaten yumurta olacak.
Onlar simit,pogaca yerken bende salatami ve yumurtamı yerim.
medusa38

üşenmessen kalk yap pırasayı yarın sabah giderken götürürsün börek gibi zaten eşim bile benden çok yedi beğendi annenler bile yer

üşenmessen kalk yap pırasayı yarın sabah giderken götürürsün börek gibi zaten eşim bile benden çok yedi beğendi annenler bile yer
Iyi akildin ettin...
Ispanaklarla isim bitsin yaparim.. Dondurucuya atmak icin fazla aldim.
Pirasalari aksam yikar dograrim.. Sabahta icini hazirlar firinlarim. 45 dk da falan piser sanirim.

Sormasi ayip kac yasindaydin sana bir on gorude bulunayim haftaya bizimle diyet yaparken hatalarini da duzelterek en azindan 3-4 kg verebileceksin diyorum medusa dediydi dersin
Bu arada o sarmalar kiymalimi princlimi icerigi ? Simdi yuruyuse cikiyorum donunce analizini tamamlayip paylasirim canim
Aynen bir dilimde ekmek yoyebilirsin yarin ekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…