- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.781
Amin canim insallah herkese guzel dilekleri icin cok cok tesekkur ederim iyiki varsinizALLAH gonlundekini karşına çıkarsın. İşlerinde kolaylık versin inşALLAH :)
Sende iyiki varsınAmin canim insallah herkese guzel dilekleri icin cok cok tesekkur ederim iyiki varsiniz
Güllaç yemeEki Görüntüle 2100079
medusa38 abla bi elimden tut be abla. Bende gunde 1 kilo veriyim nolur abla. Gullac yemiycem soz veriyorum gozunun yagini yiyim abla
Benden gidiyor 100er 100er herkesten gidiyor 1000er 1000er.Güllaç yeme
Azıcık dikkat et
Bol bol emzir (ki bunu yapıyorsun bence :) )
Patır patır gider :)
haha imzana mı üzülüyorsunBenden gidiyor 100er 100er herkesten gidiyor 1000er 1000er.
Gitti imzam
Ama cok guzel ve eminim fensinensime bu kadar yakismayacakhaha imzana mı üzülüyorsun
aranıza girmeyeyimAma cok guzel ve eminim fensinensime bu kadar yakismayacak
Sabahtan hatırlatayım diycem ama sizin kadar erkenci değilim ördekcimAyy ben unutuyorum hep ölçü almayı. Yarın unutmasam bariii
Tamam canım, ölçülerden de çıkarayım o zaman onları.fancynancy ben bu spor listesinde bırakan üyeleri sildim bu arada haberin olsun canım
Ben yeni aldım sayılır zaten, 8.gün alsam nasıl olur?Dukana devam edecekler sizde yeni olcu almayi unutmayin dukanda ozellikle Gobekten incelme oluyor
Birde karbonhidrat bagimlilari kotu karbonhidrati azalttiginiz icin sizinde gobekten gidecek artik
Basen sikayeti olanlar haftada 2 gun protein gunu ve squat destegiyle incelebilir
Daha once hatirlayn hatirlar tozpembe uyguladi ve guzel kilolarda vererek mezun oldu
Ahahhaaaa ay çok güldümEki Görüntüle 2100079
medusa38 abla bi elimden tut be abla. Bende gunde 1 kilo veriyim nolur abla. Gullac yemiycem soz veriyorum gozunun yagini yiyim abla
Ben çok kararsız kaldım valla. Ama ekspress eğlenceli sanki. Dukan da uzun vadede güzel. BilemedimDUKAN ekspress birinci grup
Gelecek hafta icin secenekler
Biraz arastirdim ikinci haftada devam edebiliriz ya da arada verebiliriz
Devam ederseniz kilo verme devam ediyor ama bu kadar hizli olmayacak ideal kilonuza kadar surebilir ve korumaya gecebilirsiniz
Kilo fazlasi olanlar dukan yapabilir
Ama uyarayim
Onda meyve ekmek vs uzun bi sure yok
Daha hizli kilo veriliyo arti yonu
Ama kacamak yaparsaniz etkisini duraksama olarak gosteriyo
Yakışır yakışırAma cok guzel ve eminim fensinensime bu kadar yakismayacak
Gullac yemeyeceksen dusunebilirim hem kedilere gullac yasak canim tatli zararliEki Görüntüle 2100079
Tartiyi abarttik mi ne sen sabah tartil cnmYakışır yakışıryakışmazsa yakıştırırız napalım
Valla az önce tartıldım ama hiç hoşlanmadım, kaçamak falan da yok valla. sabaha bakiciizzz artık.
Tamam cnm suan dernek gorusmeleri yapiyoruz projeyi sekillendirme asamasindayiz sonrasinda belediye ve bakanlik gorusmesi yapacaz bakalim daha yeni basladik insallah devami gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?