Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benden gidiyor 100er 100er herkesten gidiyor 1000er 1000er.
Gitti imzam
Artık üzerine bir bardak su iç madem
Sabahtan hatırlatayım diycem ama sizin kadar erkenci değilim ördekcim
Sabah erken kalkıyorum da ne oluyor sanki o kafayla ölçü almak mı aklıma geliyor benim
Zombi gibi oluyorum
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile görüşeceksiniz sanırım değil mi? Çeşitli Bakanlıklarda arkadaşlarım var. O aşamaya geldiğinizde gerek duyarsanız yardımcı olabilirim.
Uu üst düzey tanıdıklarım var diyor, açılın protokol geldi
Canım nerenin ölçüleri olduğu dosyada yazılı, o dosyanın linkini bir daha mı versek ki? Dur ben bulup atayım yeniden.
Şeyy.. medusa38 hanimciiim, eger fancynancy nin tartisi bozulmussa ve ondan boyle imzami alcakmis gibi duruyorsa sonra bu ortaya cikarsa ve aslinda hala 80 kiloysa vazcayabiliyor muyuz? (Bekle beni güllaçç)

Kafanı bunlara mı çalıştırıyorsun sen yahu

Onu sifa oruclarinda da kullaniyorlar canim yemek listeside varmi onla bagirsaklarin cok calisacagi icin cok hafif beslenmen lazim zaten oyle yapiyorsunda

Şeyy.. medusa38 hanimciiim, eger fancynancy nin tartisi bozulmussa ve ondan boyle imzami alcakmis gibi duruyorsa sonra bu ortaya cikarsa ve aslinda hala 80 kiloysa vazcayabiliyor muyuz? (Bekle beni güllaçç)

Merhaba gben
Bu hafta takımın en çok kilo veren elemanına 1 tepsi güllaç hediye ediyoruz desek kesin 1. olursun bu hafta, hatta güllaç aşkına rekor bile kırarsın.

Şu squatı aranızda beceremeyen bir benim herhalde dizlerim çok acıyoooo yaa. Sanırım benim dizlerde problem var

Sende haklısın ördekim, alarm kur, alarma da not yaz ölçü almayı unutmaaa diye
Ben geçe kalırsam mesaj atarım sana sabah görürsün diycem ama günlerdir o kadar bölük pörçük uyudum ki şu anda koltukta bile sızabilrim

Şu squatı aranızda beceremeyen bir benim herhalde dizlerim çok acıyoooo yaa. Sanırım benim dizlerde problem var
Bir keresinde Doris eğer squat yaparken dizleriniz çok acıyorsa duruşunuz yanlış olabilir demişti. Sırt dik, kollar ileriye doğru,dirsekten 90 derece kıvrık ve yere paralel, bacaklar omuz genişliğinde açık olmalı.

Daha nelere nelere calistiriyorum
Merhaba gben
Bu hafta takımın en çok kilo veren elemanına 1 tepsi güllaç hediye ediyoruz desek kesin 1. olursun bu hafta, hatta güllaç aşkına rekor bile kırarsın.
'Desek' kelimesinden sonra beni kaybettin

Yok daha yemez gitti imza emzirince her sey serbest algisi var galiba suyu bol icsin yeter :-(
Hersey degil ama canimin cektigi seyler serbest algisi var
Sen simdiden mesaji yaz nasil olsa yatmaya gitti sabah okuyunca alir boyunun olcusunu

Benim her türlü sıkıntı çıkarıyor. Kuzum okula başlayınca bir gideyim doktora.

İnşallah iyi gelir canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…