- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #270.801
Saol canim suan her tur destege acigiz bakanlik asamasina geldigimizde konusuruz insallahAile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile görüşeceksiniz sanırım değil mi? Çeşitli Bakanlıklarda arkadaşlarım var. O aşamaya geldiğinizde gerek duyarsanız yardımcı olabilirim.
Tamam yemiycemGullac yemeyeceksen dusunebilirim hem kedilere gullac yasak canim tatli zararli
Ay yok valla taktik değil, 79,6 çıktı gece gece sinirlerim oynadıTartiyi abarttik mi ne sen sabah tartil cnmtakyik mi yoksam kaptin imzayi nasilsa hic vermesende olur
Ben çok kararsız kaldım valla. Ama ekspress eğlenceli sanki. Dukan da uzun vadede güzel. Bilemedim
İyi geceleeerrr canımyarın ki listemi hazırladım hadi hayırlısı sabaha görüşürüz iyi geceler
Arada da yine hep birlikte yapabileceğimiz birşey olsa güzel olur. Hazır takım ruhu yakalamışken bırakmayalımAra verip sonra yeniden dukan expres yapmak daha iyi olmaz mı? Siz ne dersiniz?
Kıskanma ne olur az güllaç ye seninde giderBenden gidiyor 100er 100er herkesten gidiyor 1000er 1000er.
Gitti imzam
Emeginin karsiligi olucak artik..Yakışır yakışıryakışmazsa yakıştırırız napalım
Valla az önce tartıldım ama hiç hoşlanmadım, kaçamak falan da yok valla. sabaha bakiciizzz artık.
Eee bende her gun 1er kilo tartida az gorursem sabah aksam tartilirim tabiTartiyi abarttik mi ne sen sabah tartil cnmtakyik mi yoksam kaptin imzayi nasilsa hic vermesende olur
Şeyy..Ay yok valla taktik değil, 79,6 çıktı gece gece sinirlerim oynadı
Kıskanma ne olur az güllaç ye seninde gider
Arada da yine hep birlikte yapabileceğimiz birşey olsa güzel olur. Hazır takım ruhu yakalamışken bırakmayalım
MerhabaDukana devam edecekler sizde yeni olcu almayi unutmayin dukanda ozellikle Gobekten incelme oluyor
Birde karbonhidrat bagimlilari kotu karbonhidrati azalttiginiz icin sizinde gobekten gidecek artik
Basen sikayeti olanlar haftada 2 gun protein gunu ve squat destegiyle incelebilir
Daha once hatirlayn hatirlar tozpembe uyguladi ve guzel kilolarda vererek mezun oldu
Sen niye bu saatte ayaktasın bakimmmm? (Emoji editi :)Kıskanma ne olur az güllaç ye seninde gider
Yavrum emin misin 1 hafta surekli icmen gerektiginden? Ben bilip bir nevi mushil o?Arkadaşlar ben yarın rezonansa ek olarak verdikleri bağırsak detoksuna başlıyorum.
Sabah-akşam içeceğim bir toz(magnezyum peroksit) ve probiyotik hapı var. Bu toz 1 hafta sabah akşam içilip bağırsaktaki bütün bakterileri temizleyeceği için, amaç; probiyotik takviyesiyle bağırsağa iyi bakterileri yerleştirmekmiş.
Senede bir defa, bir sorunu olsun olmasın, herkese tavsiye ettiğimiz birşey bu dediler. Yarın sabah kızımı genel kontrol için doktora götüreceğim. Öğlene doğru ancak evde olurum ki tozu dışarıdayken içmeyin dediler tuvalet ihtiyacı olabileceği için. Bunun için sabah kilo bildirimi yapamayacağım. Ancak öğleden sonra gibi buralarda olurum.
Ölçü bildirimi için de, ben hiç ölçü almadım şimdiye kadar. Hangi bölgelerin ölçülerini almam gerektiğini yazarsanız onu da en kısa zamanda bildirmeye çalışacağım.
Eee bende her gun 1er kilo tartida az gorursem sabah aksam tartilirim tabi
Ay çok alemsin vallaŞeyy..medusa38 hanimciiim, eger fancynancy nin tartisi bozulmussa ve ondan boyle imzami alcakmis gibi duruyorsa sonra bu ortaya cikarsa ve aslinda hala 80 kiloysa vazcayabiliyor muyuz? (Bekle beni güllaçç )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?