Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tartiyi abarttik mi ne sen sabah tartil cnm takyik mi yoksam kaptin imzayi nas
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile görüşeceksiniz sanırım değil mi? Çeşitli Bakanlıklarda arkadaşlarım var. O aşamaya geldiğinizde gerek duyarsanız yardımcı olabilirim.
Saol canim suan her tur destege acigiz bakanlik asamasina geldigimizde konusuruz insallah

Arkadaşlar ben yarın rezonansa ek olarak verdikleri bağırsak detoksuna başlıyorum.

Sabah-akşam içeceğim bir toz(magnezyum peroksit) ve probiyotik hapı var. Bu toz 1 hafta sabah akşam içilip bağırsaktaki bütün bakterileri temizleyeceği için, amaç; probiyotik takviyesiyle bağırsağa iyi bakterileri yerleştirmekmiş.

Senede bir defa, bir sorunu olsun olmasın, herkese tavsiye ettiğimiz birşey bu dediler. Yarın sabah kızımı genel kontrol için doktora götüreceğim. Öğlene doğru ancak evde olurum ki tozu dışarıdayken içmeyin dediler tuvalet ihtiyacı olabileceği için. Bunun için sabah kilo bildirimi yapamayacağım. Ancak öğleden sonra gibi buralarda olurum.

Ölçü bildirimi için de, ben hiç ölçü almadım şimdiye kadar. Hangi bölgelerin ölçülerini almam gerektiğini yazarsanız onu da en kısa zamanda bildirmeye çalışacağım.

Merhaba medusa38
Ben Doris Hofer'in squatgirl uygulamasını takip ediyorum. 21 günlük ince bacaklar squat challenge'ını eksiksiz tamamlamıştım. Her gün en az 45 dakika tüm vücudu çalıştıracak videoları tamamlıyordum. O dönemde vücudumda çok güzel sıkılaşma olmuştu. Squat yapmak isteyen arkadaşlara Squatgirl uygulamasını tavsiye ederim.
Ben de başlayacağım tekrardan.

Yavrum emin misin 1 hafta surekli icmen gerektiginden? Ben bilip bir nevi mushil o?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…