Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

***5. Takım 554. Etap***

lydznp (78/76,3/1,7/%2,18)
bluedolphin (92,1/)

prensesss016 (58,1/)
besbb9 (77/)
gben (68,8/)
esd_04 (88,5/)
moni (84,7/)
551. etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 3'e bölündü

nilsub (74,1/83,2/-9,1/-%0,17) 480. etapta izne ayrılan üye Ekstrem A2 kuralına göre geri döndü, yüzdesi 74'e bölündü
0zlem (73,2/77,7/-4,5/-%0,20) 525. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye Ekstrem A2 kuralına göre geri döndü, yüzdesi 30'a bölündü
wendigo (60,5/70,9/-10,4/-%0,30) 496. etapta izne ayrılan üye Ekstrem A2 kuralına göre geri döndü, yüzdesi 58'e bölündü

5. Takım Ortalaması: %

***Deneme sürecindeki üyeler***

balpamuk (67,7/) Yeni üye Baş. Kilosu:
68,1 Baş. Tar: 07.01.2018 Hedef: 58
sergerdan (77/) Yeni üye Baş. Kilosu: 77,8 Baş. Tar: 11.01.2018 Hedef kg: 60

***Liste dışı üyeler***

toplight (71.7/)

morordek (62,6/62,2/0,4/%0,64)
servey (67,6/)

fancynancy (79,3/)

Ayrica kestane hem faydali ama bol kalorili ve yuksek karbonhidratli bir besin 3 tanesi 1 dilim ekmek degerinde yiyecekler buna gore yesin

@Iydznp canim yulaf sana dokunmadigina gore baska ekmek turude yemedigin icin birde yulaf kepegini dene derim
Yulaf kepeginin ezmesine gore icerigi daha zengin krep falan yaparsin daha tok tutar duzenli tuketience hem kabizlik olmaz hemde ekmek turlerinden gelen B vitaminlerinden yoksun kalmazsin

Arkadaşlar ben sayfaları okuyup sona gelene kadar öğle olacak. Onun için kilo bildirimimi yapayım da okumaya öylr devam edeyim en iyisi...
Sabah ki tartım maalesef 66.2.

Ne oluyor da gün gün 100’er gram fazla çıkıyorum 2 gündür anlamadım. Ödem denilen şey beni de buldu sonunda sanırım. Akşam yatmadan önce çay içmiştim. Ya da akşam yemeğinde yediğim brokoli de ödem yapmış olabilir. Bilemiyorum...

Dun aksam menunde brokoli gorunce diyecektim sonra sende herseyi irdeliyosun sus ayse dedim siskinlik ve gaz yapan turunden kendileri

Günaydın hayırlı cumalar pisiciklerim
Kızlar sizleri listede görmekten çok mutlu oldum

lydznp muhteşemsin hatun
Birazdan diyetisyen yollarına düşeceğim
Benim tartı 81 gösterdi, bu hafta beni delirtti zatenher cuma olduğu gibi diyetisyenimin tartısını baz alıyorum tabiiki,79 u görürsem tartının olmayan boynuna sarılıcam
Çok geç yattım , yoruldum ödem de yapmış olabilirim bilmiyorum
Sibelden canlı tartı resmimi atarım bana da sürpriz olacak rakam hadi hayırlısı
Kocaman öpüldünüz

fancynancy ferahım giremedi mi toplight kaptanım seni de listede görmek istiyoruz

Çok teşekkür ederim prensescim. Başlangıç diye hafife alma. Geçtiyse ne güzel... ama yeniden çıkarsa lütfen ihtam etmeden hemen bir doktora göster. Baştan önlem almak çok önemli. Çok illet bir hastalık, ilerledi mi kurtulamıyorsun. Allah korusun, umarım bir daha görmezsin...

Lydznp (78.0/76,3/1.7/%2,18)
Teşekkürler medusa38
super yaa tebrik ederim

insallah canim simdilik bisey yok ama cikarsa mutlaka giderim tabi ihmal etmem baksana sen nelerle ugrasiyorsun

Dun aksam menunde brokoli gorunce diyecektim sonra sende herseyi irdeliyosun sus ayse dedim siskinlik ve gaz yapan turunden kendileri

Aslında yerken düşündüm de, brokoli kızım için haşlamıştım. E çocukta ne kadarını yiyecek... 1 gün daha durmazdı artık onu da çöpe dökmek istemedim. Önce brokoliyi tüketeyim diye düşündüm yoksa salata yemeyi planlıyordum. Neyse artık bugün toparlarım.

Yine de söylediğin gibi 2 hafta 68 de kaldım hiç oynamadan. Senin gelişinle 2 kilo verdim bir anda medusacım. :))) Emeğin yadsınmaz. Beni kesinlikle çok iyi motive ettin. Çok teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…