- 7 Şubat 2013
- 5.106
- 14.112
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.521
Aksam konusurz canim program yapaeiz birinci grupta devam edecek 5 gibi disari cikacam 9 gibi buralarda olurum hem hedef listesi katilimci blistesi duzenlerizyok canım bu sefer kararlıyım pazartesi kimler yapıyor tekrar
Yavvvv sen benle bırlıkte 63 e doğru yuruyecen mi onu soyle bakalımmmmArkadaslar yanlis anlamadiysamservey bana bi nevi "sen benim kim oldugumu biliyor musun? " diyo ya ahhahahah koptum bi daha okuyunca
tamam çok iyi olurAksam konusurz canim program yapaeiz birinci grupta devam edecek 5 gibi disari cikacam 9 gibi buralarda olurum hem hedef listesi katilimci blistesi duzenleriz
hayırlı olsun şekerim faydasını görürsün inşALLAHbalpamuk tatlim bahsettigin cankaya biyorezonanstan randevu aldim sali gun sigarayi birakmak icin gidecegim @bluedolphin tatlim yanlis mi hatirliyorum sende oyle bisey demistin sanki eger dusunuyorsan 31 ocak a kadar kampanya varmis 500tl olan sigara birakma 150 tl ye dusmus yakala.co da
Owwwww kaptanım gelmiş herkes ayaga kalksınnnnbalpamuk tatlim bahsettigin cankaya biyorezonanstan randevu aldim sali gun sigarayi birakmak icin gidecegim @bluedolphin tatlim yanlis mi hatirliyorum sende oyle bisey demistin sanki eger dusunuyorsan 31 ocak a kadar kampanya varmis 500tl olan sigara birakma 150 tl ye dusmus yakala.co da
Bende çıkacağım birazdan zencefilli çay içiyorumGideyim de az yürüyüm, listede olmak sorumluluk ister.
cevap gelmediYavvvv sen benle bırlıkte 63 e doğru yuruyecen mi onu soyle bakalımmmm
Neeeetttt tak tak takkkk
yok canım bu sefer kararlıyım pazartesi kimler yapıyor tekrar
Emziren anne moduluyle beni de ekleyinnnAksam konusurz canim program yapaeiz birinci grupta devam edecek 5 gibi disari cikacam 9 gibi buralarda olurum hem hedef listesi katilimci blistesi duzenleriz
Yuruycem dedim ya sakin ol servey topuguma sikmana gerek yokYavvvv sen benle bırlıkte 63 e doğru yuruyecen mi onu soyle bakalımmmm
Neeeetttt tak tak takkkk
Sigara içmiyorum canım. Herhalde bir başkası bahsetmiş. Sağolasın.balpamuk tatlim bahsettigin cankaya biyorezonanstan randevu aldim sali gun sigarayi birakmak icin gidecegim @bluedolphin tatlim yanlis mi hatirliyorum sende oyle bisey demistin sanki eger dusunuyorsan 31 ocak a kadar kampanya varmis 500tl olan sigara birakma 150 tl ye dusmus yakala.co da
DUKAN EKSPRES 2.TUR KATILIMCI LİSTESİ
1.
2.
3. bluedolphin ( takımın 3 numaralı oyuncusu3 sayısı uğurlu geldi. )
4.
Listeye katilmak isteyenler kendini eklesin kizlar bu hafta Katilimcilarimiz toplam olarak 10 kg civari verdi darisi bu haftaya
Ben aksam gelince duzenleme yaparim
ben bendeeeeeDUKAN EKSPRES 2.TUR KATILIMCI LİSTESİ
1.
2.
3.
Listeye katilmak isteyenler kendini eklesin kizlar bu hafta Katilimcilarimiz toplam olarak 10 kg civari verdi darisi bu haftaya
Ben aksam gelince duzenleme yaparim
Askolsun kiz ben nerdeydim ki herseyi okusam da fazla cevap yazamiyorum ben asil sizleri gorunce cok mutlu oluuorum hele ki bu hafta listeye eskilerimiz de girince daha bir guzel olduOwwwww kaptanım gelmiş herkes ayaga kalksınnnn
Sen gelınce 5. Takımda güller acılıyor ınannnnn
kaptanım böyle bir kural varsa neden daha önce almadınız beni listeye kiAskolsun kiz ben nerdeydim ki herseyi okusam da fazla cevap yazamiyorum ben asil sizleri gorunce cok mutlu oluuorum hele ki bu hafta listeye eskilerimiz de girince daha bir guzel oldu
Canim senin acikcasi listeye girmeye niyetin olmadigini dusunmusum heralde yada dusuncesizlik ettim diyelim simdi bu motivasyonla seni mezun ederizkaptanım böyle bir kural varsa neden daha önce almadınız beni listeye kimorordek kuraldan haberiniz yokmuydu
Biftek ekmeksiz kofte balik ne istersen tatlimsabah yumurta ile omlet peynir öğlen tavuk yoğurt akşam şaşırdım ya siz neler yediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?