Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hayırlı olsun şekerim faydasını görürsün inşALLAH

Owwwww kaptanım gelmiş herkes ayaga kalksınnnn

Sen gelınce 5. Takımda güller acılıyor ınannnnn

yok canım bu sefer kararlıyım pazartesi kimler yapıyor tekrar

Aksam konusurz canim program yapaeiz birinci grupta devam edecek 5 gibi disari cikacam 9 gibi buralarda olurum hem hedef listesi katilimci blistesi duzenleriz
Emziren anne moduluyle beni de ekleyinnn
Yavvvv sen benle bırlıkte 63 e doğru yuruyecen mi onu soyle bakalımmmm
Neeeetttt tak tak takkkk
Yuruycem dedim ya sakin ol servey topuguma sikmana gerek yok

Sigara içmiyorum canım. Herhalde bir başkası bahsetmiş. Sağolasın.

DUKAN EKSPRES 2.TUR KATILIMCI LİSTESİ'ne adımı ekledim canım medusa38
3) @bluedolphin
( takımın 3 numaralı oyuncusu )
(3 sayısı uğurlu geldi. )

DUKAN EKSPRES 2.TUR KATILIMCI LİSTESİ

1.
2.
3.

Listeye katilmak isteyenler kendini eklesin kizlar bu hafta Katilimcilarimiz toplam olarak 10 kg civari verdi darisi bu haftaya
Ben aksam gelince duzenleme yaparim
ben bendeeeeene lazım yarın merkeze ineceğim eksik olmasın ton balığıda oluyormu lıght olandan sabah öğle tamamda akşama ton balığı yerim dedim fikir verin bakalım

Owwwww kaptanım gelmiş herkes ayaga kalksınnnn

Sen gelınce 5. Takımda güller acılıyor ınannnnn
Askolsun kiz ben nerdeydim ki herseyi okusam da fazla cevap yazamiyorum ben asil sizleri gorunce cok mutlu oluuorum hele ki bu hafta listeye eskilerimiz de girince daha bir guzel oldu

Askolsun kiz ben nerdeydim ki herseyi okusam da fazla cevap yazamiyorum ben asil sizleri gorunce cok mutlu oluuorum hele ki bu hafta listeye eskilerimiz de girince daha bir guzel oldu
kaptanım böyle bir kural varsa neden daha önce almadınız beni listeye ki morordek kuraldan haberiniz yokmuydu

Kızlar
Şimdi oturdum ve Yeşilçay soda limon içiyorum. Bugün regl oldum karnım patlayacak gibi.. fancynancy ortim verdiklerimi fazlası ile aldım sabah tartısına göre.. ama tabiki ödem.. gün boyu bir şey yapamadım dışarıdayım diye.. dışarıda wc aramak da pek hoş olmuyor. ama şimdi eve geldim ve hemen ödem atıcı çay demliyorum. Sabaha tartı bakalım ne diyecek.. bugün yazılanları hiç okumadım bana ne kadar fark attın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…