Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşALLAH güzel sonuçlar alırsın kaptanım

ben bendeeeeene lazım yarın merkeze ineceğim eksik olmasın ton balığıda oluyormu lıght olandan sabah öğle tamamda akşama ton balığı yerim dedim fikir verin bakalım
Ton balığını kurtarıcı gibi kullan. bir de sade yersen biden bulanır. saf protein günü öğlen ekmeksiz köfte yap akşama tavuk haşlama mesela. ben o gün ne yemiştim
öğlen hindi füme akşama tavuk haşlama mı yemiştim

yok anim benim zaten almisiz kilolari felek vurmus bide sen vur

Takim icin uzucu ama senin icin sevindirici bence
bencil takil diyosun

wendy balpamuk ortiklerim kendi ortimiz prensesss016 ayagimiza celme takti, bizzz nerde yanlis yaptikk
askolsun yaaa valla mahvettiniz bugun beni zıkkım yeseydim dicem artik

bu hafta full kulağını çekicez, haftaya derece yapıcaz hadi bakalım :)

Ah canim yaas keske haber verseydin ama yok öyle yagma anca beraber kanca beraber
Anlasam be oldugunuuuuu
soz ende @gben

Musade senindir

Sen güzelsin ondan bizde daha güzel olduk :) sen haftaya gör bizi :)

Kaptanım yazmış ya kuzum sen hiç liste ister gibi durmuyordun, hatta alerjim var diyen sen miydin? Betül de olabilir.

150 mi? Allahımm, maşallah.
betüştü canım ben hiç listeye girebileceğimi bilmediğim için dile getirmedim

1 kilo pırasayı ince ince kıydım içine biraz lor peyniri normal peynirde olur 1 kepçe yoğurt 4 yumurta isteğe bağlı dere otu maydanoz nane pul biber karabiber karıştırıp yağlı kağıtlı tepsiye döküyorsun üzerine çörek otu
180 derecede pişene kadar tam dk tutmadım canım harika bir lezzet karatay böreği deniyor ama dukana da uygun

evet benim yaptigim hatayi yapmayin. Cumadan salmayin kendinizi pazartesiden sonra toplanmiyor

protein sebze güzelde tek protein zor ALLAHtan bir gün
evet yaa Allahtan bende simdiden kara lara düşünüyorum neler yiyeyim diye

yok canım bu sefer kararlıyım pazartesi kimler yapıyor tekrar
ben ben ben

Malesef kötü ornek oldum ama bu hafta sen beni kurtaricaksin inaniyorum canim
Herkes demiş ben de diyeyim ben senin listeye girmek istediğini bilmiyordum şahsen :)

Prensese acıma valla, 1.6 kg nedir, vallahi benim içime oturdu
yaaaa srndemi morum ördeğim

Encok da benim bu hafta 57 li bi sayida gelecek ins
ayyy insallah yaaa gorurmuyum sahiden. Cok oldu gibi ama sankine bileyim

Ya ben zaten haftada 1 kg üzeri alanları hiç anlayamıyorum ki.. Ben de mi sorun var onu da bilmiyorum. Hadi regldir vs anlarım da.. Neyse ağzımı açmayayım en iyisi
ya öldürün beni daha iyiifşa falan edin diger gruplara istersem hay nerden yedim o pastalari lahmacunlari börekleri kabak tatlılarını bide kurabiye vardi sonunda itiraf ettirdiniz bana

Menüm;
10:00
Ispanakli yumurta
Peynir
1 d. Cavdar ekmegi

13:00
T.kahvesi ve bir kac kuru uzum

16:00
1 elma

18:30
1 kase yogurt
1 kase salata
Pırasa
Sarmanin da tadina baktim 2-3 tane yedim.

2,5 L su
2 buyuk t.kahvesi

Eve gidince dukan bira yapicam.
Sporum da yok. Eve gidince yaparim insallahh.

Bir kac sarma yedim ama gorumcemin butun ikramlarini reddettim ve tadlarina bile bakmadim.Beni yoldan cikarmak icin cok ugrasti ama basarisiz oldu. Pisi ve yagli yagli pastalar vardi.

Sarmayi yazarken bile utandim

Oluyor canimda cok sık olmasin paket sonucta normal balik alirsin arada sen kereviz pirasa ispanak vs sebzelerini al meyve gunleri icinde ayva nar kivi gibi meyvelerden tamamdir
olmadı dolapta kuşbaşı et var fırına atarım sade yerim oda olur dimi öğlen tavuk akşama kırmızı et

utanma canim benim... Nenim gecen hafta yediklerimi okuduktan sonra seni ufacık minnacık dolmalarını görmezler bile gayet güzel menun

ya öldürün beni daha iyiifşa falan edin diger gruplara istersem hay nerden yedim o pastalari lahmacunlari börekleri kabak tatlılarını bide kurabiye vardi sonunda itiraf ettirdiniz bana
Beni de yiyeydin
Ya hayır ben de kaçamak yapıyorum bu kadar kg almıyorum tepsi tepsi mi yiyorsunuz anlamıyorum ki

Ha diceksiniz ki emziriyorsun. Hamile kalmadan önce de böyleydi.

Bu hafta da sana patlamış gibi oldum ama sözüm herkese aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…