Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benım nıye haberım yok bundan askolsunnn
Ben yoğun 2 hafta yasıyorum işe baslafım
Kızı krese alıştırıyorum
Oğlum ara tatılde
Haftaya buyuk ölçüde duzenım oturcak
O zaman vermezsem atın zındanaa

bu hafta full kulağını çekicez, haftaya derece yapıcaz hadi bakalım :)
ortimiz sabit bile gelse, ortalama 0.88 oluyordu.
5.takim gozunu actiii artik matematik konusuyorrrr Kocumuz bile var
Bizim ortimiz kendini hemen affettirir zatennnm
Nerden goruyorsun gırıp cıktığımı
Ben 63 de kalmak ıstıyorum
Kapida adamlarim var Ucan kustan haberim olur benim

Teşekkür ederim.

eee neden haberlemedin bizi ozamannn. girip okumazsaaan, menu yazmazsaan, gunde 5 mesaji doldurmazsannn haberin olnaz tabi
Anlasam be oldugunuuuuu
ay diycem prensesssle servey 500 grcik veremedikleri gibi bi de ikisi 3 kilo alip geldiler batirdilar takimi diycem her gruba girip yazcam tum hafta imzamda goruncek

Canım, ben de seni tebrik ediyorum. Harikasın ortim lydznp
Bugün hepinizi bana yeşil çay içmeye davet ediyorum arkadaşlar. Hatta arzu edenlere Dukan birası, mistik çay, Türk kahvesi hazırlayabilirim. Biz harika bir takımız. Sizlerle tanıştığım için çok mutluyum.

ay ben uzağım sana yaayoksa mistik çay peşinden de boll köpüklü kahveni içerdim

Bugünkü menum
Sabah 2 tbe arası ama büyük ekmeklerden domatesli peynirli tost, 1 yumurta, 3 ceri domates. 1 tk bal 1 kupa açık çay
Ara 3 ceviz 3 kayısı
Ara 1 elma 1 kivi
Öğle sarımsaklı tarhana çorbası 1 kepçe 1kase yoğurt
Su 1 lt şimdilik
Buraya kadari yapıldı, sonra. ..
Ara 1 ayva
Ara 1 sb kakaolu süt
akşam sebzeli köfte yemeği 2 yk pilav 1 dilim ekmek salata
Su 3 lt ye tamamlanacak

ay ben uzağım sana yaayoksa mistik çay peşinden de boll köpüklü kahveni içerdim
Ankara'ya gelirsen her zaman beklerim canım. Mistik çayımızı ve Türk kahvemizi içer, sohbet ederiz ne güzel.
Bu ara mistik çayı sütle veya sütsüz haliyle çok seviyorum. Türk kahvesi zaten 1 numara
İstanbul'dasın, değil mi? Uzun süredir gelemedim İstanbul'a, orada akrabalarım var, davet ediyorlar arada. İstanbul'a gelecek olursam haberdar ederim sizleri inşallah.
Sevgiler.

Kız ben mezunum abovvvvv
Herkesın haberı var durumumdan senın nıye yokbakemmmmmm
Senınle tanısmadık tabı sen benı bılmıyon daha dımı
Ona gore dıyorum yanıııııı

Ufaklik uyanip yanindan kalkinca hemen bir turk kahvesi patlatip sen yapmissin gibi icicem yavrum dusunmen yeter

Canim dunku yediklerini demistim gun gun yediklerimiz bile farkediyorya o yuzden once paylasmistin sanirim ama cok gerilerde kalmistir aksam mercimegi yedinmi yada yaninda ne yedin
Merhaba medusa38
Diyet listemi paylaşmamın nedeni diyetisyenimin bende mevcut sağlık sorunları ve ödem, vb gibi durumlar için yaptığı son düzenlemeyi paylaşmaktı. Daha evvel de diğer arkadaşlarımla paylaşmıştım diyet listemi.
Dün yediklerimi şimdi yazabiliyorum. Dışarıdaydım öğleden evvel. Diyetisyenimin olduğu tıp merkezine işyerimden yürüyerek gittim, dönüşte de yürüdüm. Toplam 11417 adım olmuş.

Sabah:
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
Ara Öğün:
1 fincan yeşil çay
Öğle Yemeği:
1 kase ezogelin çorbası
beyaz etten tavuk sote (susuz)
salata
1 fincan Türk kahvesi
Ara Öğün:
1 muz
125 gr light yoğurt
2 fincan mistik çay, 1 fincan yeşil çay, 1 fincan papatya çayı
Akşam Yemeği:
Dün akşam yakın bir arkadaşım yemekte misafirimdi. Yaptığı mercimek salatası çok güzeldi, domates, salatalık, biber ve az zeytinyağı eklemiş, ondan 4 y.k. yedim. ayrıca 3 kalem kuzu pirzola, 2 yemek kaşığı zeytinyağlı bakla,1/2 dilim tam buğday ekmeği yedim. Yemekten sonra bir şey yemedim. Çay içtim ve bol bol su içtim.
Sevgiler.

Kız ben mezunum abovvvvv
Herkesın haberı var durumumdan senın nıye yokbakemmmmmm
Senınle tanısmadık tabı sen benı bılmıyon daha dımı
Ona gore dıyorum yanıııııı
Arkadaslar yanlis anlamadiysam servey bana bi nevi "sen benim kim oldugumu biliyor musun?" diyo ya ahhahahah koptum bi daha okuyunca

Teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…