- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.481
wendy balpamuk ortiklerim kendi ortimiz prensesss016 ayagimiza celme takti, bizzz nerde yanlis yaptikk
Nerden goruyorsun gırıp cıktığımıGiris cikislarindan haberim oluyor
Ya ben hic kendim gider miyim adamlarimi yollarim
Aaa superr kabul ediyorum
Sen kac olmak istiyorsun?
Benım nıye haberım yok bundan askolsunnnservey cigim imzamda ifsaa olma muhabbetini okumus muydunn? Bu hafta 500gr vermeyeni imzamda rezil edicektik, mördak icin 400e indirdikk. Sayesinde @toplight ve @esd_04 de kurtuldu
Sen veprensesss016 canlarim hem vermediiniz hem devasa eksilerle geldinizz
Ne diyorsunuz var mi bir itiraziniz son sozunuz
Anlasam be oldugunuuuuuüzüleyimmi sevineyimmi bn bu duruma şimdi @servey
ortimiz sabit bile gelse, ortalama 0.88 oluyordu.bu hafta full kulağını çekicez, haftaya derece yapıcaz hadi bakalım :)
Kapida adamlarim varNerden goruyorsun gırıp cıktığımı
Ben 63 de kalmak ıstıyorum
Çok sevinirimlisteden devam et sende ekliyorum :)
Teşekkür ederim.***5. Takım 554. Etap***
lydznp (78/76,3/1,7/%2,18)
bluedolphin (92,1/90,3/1,8/%1,95)
prensesss016 (58,1/59,7/-1,6/-%2,75)
besbb9 (77/76/1/%1,30)
gben (68,8/68,2/0,6/%0,87)
esd_04 (88,5/88,1/0,4/%0,45)
moni (84,7/81/3,7/%1,46) 551. etapta izne ayrılan üye geri döndü, yüzdesi 3'e bölündü
nilsub (74,1/83,2/-9,1/-%0,17) 480. etapta izne ayrılan üye Ekstrem A2 kuralına göre geri döndü, yüzdesi 74'e bölündü
0zlem (73,2/77,7/-4,5/-%0,20) 525. etapta bildirimsiz izne ayrılan üye Ekstrem A2 kuralına göre geri döndü, yüzdesi 30'a bölündü
wendigo (60,5/70,9/-10,4/-%0,30) 496. etapta izne ayrılan üye Ekstrem A2 kuralına göre geri döndü, yüzdesi 58'e bölündü
balpamuk (67,7/66,2/1,5/%2,22) Yeni üye Baş. Kilosu: 68,1 Baş. Tar: 07.01.2018 Hedef: 58
5. Takım Ortalaması: % 0,637
***Deneme sürecindeki üyeler***
sergerdan (77/) Yeni üye Baş. Kilosu: 77,8 Baş. Tar: 11.01.2018 Hedef kg: 60
***Liste dışı üyeler***
toplight (71.7/71,3/0,4/%0,56)
morordek (62,6/62,2/0,4/%0,64)
servey (67,6/69/-1,4/-%2,07)
fancynancy (79,3/78,2/1,1/%1.39)
kaaninannesi (60,0/60,7/-0,7/-%1,17)
eee neden haberlemedin bizi ozamannn.Benım nıye haberım yok bundan askolsunnn
Ben yoğun 2 hafta yasıyorum işe baslafım
Kızı krese alıştırıyorum
Oğlum ara tatılde
Haftaya buyuk ölçüde duzenım oturcak
O zaman vermezsem atın zındanaa
ay diycem prensesssle servey 500 grcik veremedikleri gibi bi de ikisi 3 kilo alip geldiler batirdilar takimi diycemAnlasam be oldugunuuuuu
eee neden haberlemedin bizi ozamannn.girip okumazsaaan, menu yazmazsaan, gunde 5 mesaji doldurmazsannn haberin olnaz tabi
ay diycem prensesssle servey 500 grcik veremedikleri gibi bi de ikisi 3 kilo alip geldiler batirdilar takimi diycemher gruba girip yazcam tum hafta imzamda goruncek
Canım, ben de seni tebrik ediyorum. Harikasın ortimKızlar tebrikler süper gitmiş kilolar @bluedolphin @besbb9balpamuk
@fancynancy senin sonucu merak ediyorum
@0zlemwendy nilsub sizin yüzde her ne kadar eksi de olsa sizde güzel kilo verdiniz.
Hepimizi tebrik ediyorum ve yeşil çayla kutlamaya davet ediyorum
medusa38 canım sihirli değnekle dokunmuş gibi oldun bize.
ay ben uzağım sana yaaCanım, ben de seni tebrik ediyorum. Harikasın ortimlydznp
Bugün hepinizi bana yeşil çay içmeye davet ediyorum arkadaşlar. Hatta arzu edenlere Dukan birası, mistik çay, Türk kahvesi hazırlayabilirim. Biz harika bir takımız.
Ankara'ya gelirsen her zaman beklerim canım.ay ben uzağım sana yaayoksa mistik çay peşinden de boll köpüklü kahveni içerdim
Kız ben mezunum abovvvvveee neden haberlemedin bizi ozamannn.girip okumazsaaan, menu yazmazsaan, gunde 5 mesaji doldurmazsannn haberin olnaz tabi
ay diycem prensesssle servey 500 grcik veremedikleri gibi bi de ikisi 3 kilo alip geldiler batirdilar takimi diycemher gruba girip yazcam tum hafta imzamda goruncek
Mezunlar dahil cicim oyle konustukKız ben mezunum abovvvvv
Herkesın haberı var durumumdan senın nıye yokbakemmmmmm
Senınle tanısmadık tabı sen benı bılmıyon daha dımı
Ona gore dıyorum yanıııııı
Ufaklik uyanip yanindan kalkinca hemen bir turk kahvesi patlatip sen yapmissin gibi icicem yavrum dusunmen yeterAnkara'ya gelirsen her zaman beklerim canım.Mistik çayımızı ve Türk kahvemizi içer, sohbet ederiz ne güzel.
Bu ara mistik çayı sütle veya sütsüz haliyle çok seviyorum.Türk kahvesi zaten 1 numara
İstanbul'dasın, değil mi? Uzun süredir gelemedim İstanbul'a, orada akrabalarım var, davet ediyorlar arada. İstanbul'a gelecek olursam haberdar ederim sizleri inşallah.
Sevgiler.
MerhabaCanim dunku yediklerini demistim gun gun yediklerimiz bile farkediyorya o yuzden once paylasmistin sanirim ama cok gerilerde kalmistir aksam mercimegi yedinmi yada yaninda ne yedin
Arkadaslar yanlis anlamadiysamKız ben mezunum abovvvvv
Herkesın haberı var durumumdan senın nıye yokbakemmmmmm
Senınle tanısmadık tabı sen benı bılmıyon daha dımı
Ona gore dıyorum yanıııııı
Teşekkür ederim canımKIZLAR HEPINIZI TEBRIK EDERİM SUPERSINIZ
KOCAMAN MASALLAH
@lydznp en son 83 olarak hatırlıyorum seni maşallah hedefine doğruilerliyorsun bol sabır ve bol irade diliyorum.
Hepinize bol sabır ve bol irade diliyorum.
Takım koçu @medusa38 e de Tebrikler ne güzel yonlendirmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?