Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canimsahaneee

agam uzulme haftaya super verirsin, veremezsen tartiya sikariz baska tarti aliriz

ilham perimiz

Olmalisinnn ortiklerin seni cok ozledii

Oltama dusen ilk balik imzamda afise olmaya hazir misin
Bende sizi özledimmm
teşekkürlerr

canim benim soyle anlatayım daha dogrusu itiraf ediyim kokunden cozulsun bu mesele cuma günü tartida eksiyi görünce saliyosun direk kendini nasil olsa bidahaki cumaya cok var. O gun diyet yapmiyo gibi takiliyorsun. Sonra ertesi gun mukellef bi kahvalti sonra gune gidiyorsun orda bi tabak borek pogaca tavuklu salata kurabiye brovni bide arkadan kabak tatlisi geliyor.sonra aksam ne yedigimi hatirlamiyorum cumartesi gecesi keyif gecesipazarda disarda yenen yemekler oh be korkudan itiraf edememistim simdi bi fasil daha yüklenin bitsin bu iskence.

ay bu baştan çıkaranlar olmasa

İşte demek ki neymiş kıtlıktan çıkmış gibi yemiyormuşuz cumaları :)

Herkese ders olsun bu

bu da benim menümmmmm

sabah 2 bardak su

kahvaltı 2 yumurtadan menemen 2 kk peynir bol yeşillik(tere dere otu maydanoz)

ara sade duble türk kahvesi 2 gün kurusu kayısı

öğlen 3 yk rendelenmiş kavrulmuş kabak üzerine sarmısaklı yoğurt

ara 1 yeşil ekşi elma 8 çiğ badem 1 kupa zencefilli limonlu çay

akşam 1 yk öğlenki kabaktan 2 yk patlıcan kırmızı biber közlemesi yazdan salata 3 yk makarna salata hepsini bir tabak yaptım

su 2.5 lt

spor 30 dk dışarıda yürüyüş

şimdide 1 demlik yeşil çay yaparım

Hadi hayırlı olsun kaptanım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Geçmiş olsun ortim aynı dertten muzdaribiz desene sabah sürprizi oldu bana da, 5-6 gün erken regl oldum. Nilgüşü takip ediyordum ama artık o beni takip edecek anlaşılan
Kilomda 78,2 canım.

olmadı dolapta kuşbaşı et var fırına atarım sade yerim oda olur dimi öğlen tavuk akşama kırmızı et
Olur ama kirmizi eti gunduz yersen daha iyi cnm zor sindiriliyor ilk gun sade yersin ama sonraki gunler et sote yaparsin kiyman varsa kiymali yumurtada olur bir sogan iki kuvuk kornison tursu cok Orda kalirsan yiyebilirsin

Olur ama kirmizi eti gunduz yersen daha iyi cnm zor sindiriliyor ilk gun sade yersin ama sonraki gunler et sote yaparsin kiyman varsa kiymali yumurtada olur bir sogan iki kuvuk kornison tursu cok Orda kalirsan yiyebilirsin
ya yaparım dolapta var ama ilk gün zoröğlene yaparım o zaman akşama tavuk yaparım

Spor isteriz bugün :) 3 sarma tırmalamasın, bugün zaten artıydın düne göre. Listedeyiz özlemim.

olmadı dolapta kuşbaşı et var fırına atarım sade yerim oda olur dimi öğlen tavuk akşama kırmızı et

Akşama eti bırakma diyecektim ki Medusa yazmış.

Bugün uyguladığın özel bişi var mıydı?

Hani sıkıntılı bişi yok gibi ama proteini az geldi sadece gözüme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…