- 28 Kasım 2017
- 369
- 1.177
- 33
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.581
Bende sizi özledimmmCanimsahaneee
agam uzulme haftaya super verirsin, veremezsen tartiya sikariz baska tarti aliriz
ilham perimiz
Olmalisinnn ortiklerin seni cok ozledii
Oltama dusen ilk balikimzamda afise olmaya hazir misin
teşekkürlerrKızlar tebrikler süper gitmiş kilolar @bluedolphinbesbb9 @balpamuk
fancynancy senin sonucu merak ediyorum
0zlem wendy nilsub sizin yüzde her ne kadar eksi de olsa sizde güzel kilo verdiniz.
Hepimizi tebrik ediyorum ve yeşil çayla kutlamaya davet ediyorum
medusa38 canım sihirli değnekle dokunmuş gibi oldun bize.
süpersin canım desteğin için teşekkür ederimDUKAN EKSPRES 2.TUR KATILIMCI LİSTESİ
1. Fancynancy
2. Ozlem
3.Bluedolphin
4.balpamuk
5.İydznp
6.nilsub
7.gben
8.prenses
Baska ismini unuttugum varsa eklesin kendini
canim benim soyle anlatayım daha dogrusu itiraf ediyim kokunden cozulsun bu meseleBeni de yiyeydin
Ya hayır ben de kaçamak yapıyorum bu kadar kg almıyorum tepsi tepsi mi yiyorsunuz anlamıyorum ki
Ha diceksiniz ki emziriyorsun. Hamile kalmadan önce de böyleydi.
Bu hafta da sana patlamış gibi oldum ama sözüm herkese aslında
geçmişe bakıyordum menü yazmak için pc yi açtımHanımlar hakkaten nerde menüler?
@lydznp @bluedolphinbesbb9 prensesss016 @esd_04 0zlem @moni nilsub @balpamuk @gben
Sporları da istiyorum, boş yok artık.
Millet 1 haftada 4 kilo veriyo, yüzde 7’ler fink atıyo ortalıkta. %2-3 beğenilmiyor haberiniz olsun.
Sonuç listelerine bakın mutlaka bu hafta.
ay bu baştan çıkaranlar olmasaMenüm;
10:00
Ispanakli yumurta
Peynir
1 d. Cavdar ekmegi
13:00
T.kahvesi ve bir kac kuru uzum
16:00
1 elma
18:30
1 kase yogurt
1 kase salata
Pırasa
Sarmanin da tadina baktim 2-3 tane yedim.
2,5 L su
2 buyuk t.kahvesi
Eve gidince dukan bira yapicam.
Sporum da yok. Eve gidince yaparim insallahh.
Bir kac sarma yedim ama gorumcemin butun ikramlarini reddettim ve tadlarina bile bakmadim.Beni yoldan cikarmak icin cok ugrasti ama basarisiz oldu. Pisi ve yagli yagli pastalar vardi.
Sarmayi yazarken bile utandim
AhahahaaaAynen öyle dedi. ama bilmiyorsun işte. Bilsen böyle konuşamazdın
Dolma deme sekerim dolma kalin oluyor sarma kalem gibi ince oluyor.utanma canim benim... Nenim gecen hafta yediklerimi okuduktan sonra seni ufacık minnacık dolmalarını görmezler bilegayet güzel menun
Beeeennnyok canım bu sefer kararlıyım pazartesi kimler yapıyor tekrar
İşte demek ki neymiş kıtlıktan çıkmış gibi yemiyormuşuz cumaları :)canim benim soyle anlatayım daha dogrusu itiraf ediyim kokunden cozulsun bu meselecuma günü tartida eksiyi görünce saliyosun direk kendini nasil olsa bidahaki cumaya cok var. O gun diyet yapmiyo gibi takiliyorsun. Sonra ertesi gun mukellef bi kahvalti sonra gune gidiyorsun orda bi tabak borek pogaca tavuklu salata kurabiye brovni bide arkadan kabak tatlisi geliyor. sonra aksam ne yedigimi hatirlamiyorum cumartesi gecesi keyif gecesi pazarda disarda yenen yemekler oh be korkudan itiraf edememistim simdi bi fasil daha yüklenin bitsin bu iskence.
Hadi hayırlı olsun kaptanım inşallah güzel sonuçlar alırsın@balpamuk tatlim bahsettigin cankaya biyorezonanstan randevu aldim sali gun sigarayi birakmak icin gidecegim @bluedolphin tatlim yanlis mi hatirliyorum sende oyle bisey demistin sanki eger dusunuyorsan 31 ocak a kadar kampanya varmis 500tl olan sigara birakma 150 tl ye dusmus yakala.co da
tabi canım ağızda eriyen şeylerin kalorisi olurmu gibi sarmada kalem gibi kalorisi olmazDolma deme sekerim dolma kalin oluyor sarma kalem gibi ince oluyor.
Geçmiş olsun ortim aynı dertten muzdaribiz deseneKızlar
Şimdi oturdum ve Yeşilçay soda limon içiyorum. Bugün regl oldum karnım patlayacak gibi..fancynancy ortim verdiklerimi fazlası ile aldım sabah tartısına göre.. ama tabiki ödem.. gün boyu bir şey yapamadım dışarıdayım diye.. dışarıda wc aramak da pek hoş olmuyor. ama şimdi eve geldim ve hemen ödem atıcı çay demliyorum. Sabaha tartı bakalım ne diyecek.. bugün yazılanları hiç okumadım bana ne kadar fark attın :)
ya evet ben olmadım olacağım neden öyle oldun ki artık ben sana sorarımGeçmiş olsun ortim aynı dertten muzdaribiz desenesabah sürprizi oldu bana da, 5-6 gün erken regl oldum. Nilgüşü takip ediyordum ama artık o beni takip edecek anlaşılan
Kilomda 78,2 canım.
Olur ama kirmizi eti gunduz yersen daha iyi cnm zor sindiriliyor ilk gun sade yersin ama sonraki gunler et sote yaparsin kiyman varsa kiymali yumurtada olur bir sogan iki kuvuk kornison tursu cok Orda kalirsan yiyebilirsinolmadı dolapta kuşbaşı et var fırına atarım sade yerim oda olur dimi öğlen tavuk akşama kırmızı et
Yeme dedim benden utaniyor olmaliutanma canim benim... Nenim gecen hafta yediklerimi okuduktan sonra seni ufacık minnacık dolmalarını görmezler bilegayet güzel menun
ya yaparım dolapta var ama ilk gün zorOlur ama kirmizi eti gunduz yersen daha iyi cnm zor sindiriliyor ilk gun sade yersin ama sonraki gunler et sote yaparsin kiyman varsa kiymali yumurtada olur bir sogan iki kuvuk kornison tursu cok Orda kalirsan yiyebilirsin
Menüm;
10:00
Ispanakli yumurta
Peynir
1 d. Cavdar ekmegi
13:00
T.kahvesi ve bir kac kuru uzum
16:00
1 elma
18:30
1 kase yogurt
1 kase salata
Pırasa
Sarmanin da tadina baktim 2-3 tane yedim.
2,5 L su
2 buyuk t.kahvesi
Eve gidince dukan bira yapicam.
Sporum da yok. Eve gidince yaparim insallahh.
Bir kac sarma yedim ama gorumcemin butun ikramlarini reddettim ve tadlarina bile bakmadim.Beni yoldan cikarmak icin cok ugrasti ama basarisiz oldu. Pisi ve yagli yagli pastalar vardi.
Sarmayi yazarken bile utandim
olmadı dolapta kuşbaşı et var fırına atarım sade yerim oda olur dimi öğlen tavuk akşama kırmızı et
bu da benim menümmmmm
sabah 2 bardak su
kahvaltı 2 yumurtadan menemen 2 kk peynir bol yeşillik(tere dere otu maydanoz)
ara sade duble türk kahvesi 2 gün kurusu kayısı
öğlen 3 yk rendelenmiş kavrulmuş kabak üzerine sarmısaklı yoğurt
ara 1 yeşil ekşi elma 8 çiğ badem 1 kupa zencefilli limonlu çay
akşam 1 yk öğlenki kabaktan 2 yk patlıcan kırmızı biber közlemesi yazdan salata 3 yk makarna salata hepsini bir tabak yaptım
su 2.5 lt
spor 30 dk dışarıda yürüyüş
şimdide 1 demlik yeşil çay yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?