- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.621
özel bişey yok canım sabah yumurta öğlen yoğurt akşamda sarmısaklı 1 kase yoğurt vardı onu yazmadım galibaSpor isteriz bugün :) 3 sarma tırmalamasın, bugün zaten artıydın düne göre. Listedeyiz özlemim.
Akşama eti bırakma diyecektim ki Medusa yazmış.
Bugün uyguladığın özel bişi var mıydı?
Hani sıkıntılı bişi yok gibi ama proteini az geldi sadece gözüme.
Canim gunler kisa yetmiyo bize sonra gece kusu oluyoruz zayif insanlarin cogu erken kalkip erken yatanlar hem gece 23:00- 4:00 arasi vucut yag yakiyo o vakti kacirmayalimÖyle mi? Ben bu hafta teslimim sana ne dersen o.
Çokta kolay değil ama zor da denmez, emek istiyor zaten emeksiz de kilo verilmiyor.
Ahaha, yok artık ya, ördeğim morum yarın umut 9da uyanırsa görürsün.
bu kadar kişiyiz bencede yapalım dereceListelerde %5’ler %7’ler uçuşsa da kazanan biz olacağız, ama haftaya 1 derece namımıza fena olmaz sanki?
Ayy nilgunum alemsin
saf protein zor gibi yaaaPerşembe’ye bi güzellik yapsak? Ben kaç kez dedim saf protein yapalım diye de dinlemediler beni, dukan antipatisi yüzünden :)
Saf protein + cuma sabahında spor ile tartı günü?
Bu hafta sıkı yonetim var daha erken kalkanlara sozum yok sabah 8 den sonra kalkanin evine davul zurna gonderiyoruz
Ben ayikamam kahvalti yapamam hemen diyorsaniz tarcinli limonlu zencefilli neli seviyorsaniz sularinizi icin30 dakika spor akliniza ne gelirse her turlu aksiyon kabul musait olanlar cikin disarda yuruyun iki kati kalori yakin gelin
8:30 kahvaltinizi yapin
10:30 bi ara yaparsiniz bi kahve icin benden metobolizmaniz hizlansin
12:30 -13:00 arasi oglen yemegi
15:00 gibi evde olanlar spor yapin bebelerle dans hoplama ziplama akliniza ne gelirsebkanepenin ucuna gelin otirup kalkin yavasca deve cice oynayin
Pilates lastigi olanlarda azicik kendini esnetsin benimen sevdigim aletlerden kendisi pilates bant diyede geciyor kol bacak bel istediginiz yerde deneyin
15:30 gibi aranizi yapin menuye gore
17:30 18:30 arasi aksami yapin
Evde olmayanlara sozum yok gwc kalabiliyolar
Evdekiler bir gun onceden planlayin menuyu ben 3 ayri yemek yapiyorum ogluma esime bana sizde yapin ne var
Aksam da 8:30 gibi bi spor daha
İsi olan farkli duzeni olan saatleri kendine uydursun
Gece 00:00 yat borusu yesilcayi aksam icip sabaha kadar oturmayin
Siz bunlara uyun hem kilo verin hem hayatiniz degissin soylemesi benden uygulamasi sizden
Korkmasin gozun kolay kolay
saf protein zor gibi yaaabir gün yeter sanki
Ben de ben deeee
En çok bu kısmı sevdim, ben erken kalkiyorsam herkes erken kalksın
saf protein zor gibi yaaabir gün yeter sanki
Korkmasin gozun kolay kolay
hadi bakalım ben yarın bol bol yağsız peynir ile hindi füme alayım aa yarın merkezden büyük balık alayım atarım buzluğa protein günleri fırına atarımSaf protein sonrası tartı öyle güzel ki her zorluğa değer
Bınu sabaha yapiciiimmm1 kilo pırasayı ince ince kıydım içine biraz lor peyniri normal peynirde olur 1 kepçe yoğurt 4 yumurta isteğe bağlı dere otu maydanoz nane pul biber karabiber karıştırıp yağlı kağıtlı tepsiye döküyorsun üzerine çörek otu
180 derecede pişene kadar tam dk tutmadım canım harika bir lezzet karatay böreği deniyor ama dukana da uygun
tadına bakınca inanamayacaksın canım bayıldım ben bende yarın yapayımBınu sabaha yapiciiimmm
Ablam gıremıyorsun demedım kı benAskolsun kiz ben nerdeydim ki herseyi okusam da fazla cevap yazamiyorum ben asil sizleri gorunce cok mutlu oluuorum hele ki bu hafta listeye eskilerimiz de girince daha bir guzel oldu
9 mu?Ahaha, yok artık ya, ördeğim morum yarın umut 9da uyanırsa görürsün.
Ayse'ye laf yok o en erken kalkanımız, Umut'tan bile önce ayaktaCanim simdi derlerki bunla kilo ne alaka @Iydznp i ornek alsinlar cok erken kalkiyo
Daha bir haftamiz dolmadan nerdeyse 3 kg verdi
Bana da hedef koy cok merak ettim ne koyacaksınSimdi oncelikle beraber dukan yapan arkadaslara kilo hedefi koymama geldi sira
İsterlerse bizimle olmayan arkadaslarada koyabilirim
Merak ediyormusunuz az sonra 5. Takimda
Abıw sen de mı emzırıyorsun kac aylık bebeEmziren anne moduluyle beni de ekleyinnn
Yuruycem dedim ya sakin ol servey topuguma sikmana gerek yok
Seni dukanci yapmamiz iki sene surdutadına bakınca inanamayacaksın canım bayıldım ben bende yarın yapayım
hadi bakalım ben yarın bol bol yağsız peynir ile hindi füme alayım aa yarın merkezden büyük balık alayım atarım buzluğa protein günleri fırına atarım
Bekliyoruz :)Simdi oncelikle beraber dukan yapan arkadaslara kilo hedefi koymama geldi sira
İsterlerse bizimle olmayan arkadaslarada koyabilirim
Merak ediyormusunuz az sonra 5. Takimda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?