- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.721
InsallahSen onuda yaparsin iki aya merak etme
bakicam şimdi canim cok merak ettim belki kopya cekerimSonuç listesine bak kuzucum.
buna ben sebep oldum farkindayim umarim bu hafta telafi ederim. Gercekten icime oturdu artikBu haftanın sonuç listeleri, herkes baksın görsün/ bu hafta 10. Olmuşuz, onuncu. Te allahım.
benim hedef iyiymiş.DUKAN EKSPRES KATILMCILAR
HEDEF LİSTESİ
1.Iydznp=76.3==2.3===74
2.Bluedolphin=90.3==1.8==88.5
3.Ozlem=77,7===2===75.7
4.Fancnancy===78.2==2==76.2
5.Balpamuk ===66.2==2.2==64
6.Wendigo==70.9==1.5==68.4
7.gben ==68.2-2.2===66
8.prenses ==59.7===2.2===57.5
9.nilsub =83.2===3.3==79.9
10 morordek= ilk kilon aklima gelmedi ama 61.8 diyorum
yok canim kirilmiyorum rahat olun. Sonucta heliniz caba sarfediyorsunuz yemiyorsunuz spor yapiyorsunuz cjmayi bekleyip guzel sonuclar aliyorsunuz ve birisi ordan cikip ben yedim ictim kilo aldim diyor ve siz listede sonlarda oluyorsunuz kim olsa kizar. Asla sizlere kizmiyorum. Evet ben hafife almisim ama kesinlikle burayi yada sizleri degil ben kendi kilomu hafife almışım.isi gırgıra vurmamda sizu ciddiye almadigim icin degil bana daha cok yukleninde ben bi kendime geleyim diyeydi. Merak etmeyin bu hafta cok simi tutucam işi ve sizi cuma günü uzmucem. Olduki yine yapamadim izine ayirirsiniz yada diskalifiye edersinizBence cok yanlis düşünüyorsun. 1. Hata o kaçamak diye yediklerin kaçamağı geçmiş artık. Kaçamak dediğin haftada 1 gün olur bilemedin 1 ögün olur. Sen baya baya fil diyeti yapmışsın. Ben ilaçların yaptığı ödemden dolayı eksi yüzde ile geldiğinde kaç gün ağladığımı üzüldüğümü kızlar bilir. Sorumluluk bilinci budur. Ciddiye almak. Sen bence hic çabalamamışsın. 2 tane sarma diye hucumsesigin sey yayın artı kaç gelecek acaba?0zlem Dünde düzensiz beslenmeden dolayı zaten +400 geldi bugün de o 2 sarmanin cevabini yarin sabah görecek. Kusura bakma kırıcı olduysam. Niyetim kirici olmak değil, doğru tesbit yapmaktı.
telafi edilicek merak etmeyinBu kadar yüzdeye 10. Yani SONDAN 3. olmuşuz
guzel canim elinuze sağlık[/QUOTE]Eki Görüntüle 2101364 Eki Görüntüle 2101365 Eki Görüntüle 2101367 Eki Görüntüle 2101368
15 günlük listemiz kızlar, illaki eksiğimiz, atladığım vardır. söyleyin düzeltirim
8 aylik canimAbıw sen de mı emzırıyorsun kac aylık bebe
Benım kı 17 aylık
Emzırdıgıne gore kg muz aynı olduguna gore bırlıkte yuruyecegız, yanyana yuruyoruz madem sorun yok
Bende de kronik ortim.Ben kabızlık çekmem umarım yine yaa
Ben daha fazla yuruyus yaptim ama girmeyi unutmustum son gunlerdeEki Görüntüle 2101364 Eki Görüntüle 2101365 Eki Görüntüle 2101367 Eki Görüntüle 2101368
15 günlük listemiz kızlar, illaki eksiğimiz, atladığım vardır. söyleyin düzeltirim
Elbette ki 553. olacaktı.
533. de bizim dünyaya gelmemiştin henüz.
Geçmiş olsun bebişine canımHicbirseye bakamadim bugun misafirlerimiz vardi, hastaligim devam ediyor ve bebem de hastalandi
Su anda uykudan gozlerim kapanmak uzere ama aklim yapamadigim imzada. Kismetse yariin artikk
İnşallahGifiyor csnim sigara ciktiktan sonra cok fark olacak eminim
Hicbirseye bakamadim bugun misafirlerimiz vardi, hastaligim devam ediyor ve bebem de hastalandi
Su anda uykudan gozlerim kapanmak uzere ama aklim yapamadigim imzada. Kismetse yariin artikk
Geçmiş olsun bebişine canım
Ben daha uyumadım
balpamuğun yüzdesi benden iyiydi. listeye giren eski üyelerin eksi yüzdesi bile bizi dibe çekmeyecekti. Üzüldüm gerçekten. Dünden beri keyfim kaçtı. Çoğu insan aç uyuyorum diyor. Gece yarısı yorgun yorgun spor yapan var. sabahın köründe kalıp spor yapan var. Bakma hepimiz kendimiz için çabalıyoruz, herkes yaptığı kendine ama takım, yarışma işin içine girince olmuyor.Alırken iyiydi
Geçmiş olsun kuzum
62.2
Ama ben Dukan mukan yapamam ya. Kendi çapımda takılıyorum
Olan senin yuzdeye oldu
Normalde öyleyim de bakalım medusa bana kaçı uygun gördü diye meraktan sordumdu
Eh iste hic spor yapmamıştan halliceyim
ok. o zamankalori bazlı değil bebeğiim, süre bazlı
geçmiş olsun ikinize deHicbirseye bakamadim bugun misafirlerimiz vardi, hastaligim devam ediyor ve bebem de hastalandi
Sana da günaydın ÖzlemciğimGunaydin kizlarr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?