- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.761
Ben hasta yataginda, 7den berii tum yedigim 2 yumurta 1 dilim ekmek. Ben boyle ac dururken hanginizin bogazindan gecer ki kacamak falanyapmaz benim takimdaslarim
ya bu smiley sahiden ise yariyor havam degisti burnuma loc kokuyo
69,9 dan gunaydınnnnEvet yaaa maalesefdhasta yavrum beni birakmiyor ne uykusunda ne uyanikken, kahvaltimi zar zor yaptim bilg basina oturamadim
Uyuyor ama memeyi cikarinca uyaniyor. Firsat bulmusken onla uyudum bende. simdi uyandim ama o hala uyuyo. Konusmami duysanizses yok konusursam aci cekiyorum yataktan cikmasdan yoruldum.
ya hergun mu tartilcaz69,9 dan gunaydınnnn
canim cok gecmis olsun ses kisikligini 1 ay once bende yaşamıştım insan ne kadarda kusitli hissediyor kendini bide konusurken bogazinin verdigi acı ve yanma cok fena tez zamanda iyilesmen dileğimleEvet yaaa maalesefdhasta yavrum beni birakmiyor ne uykusunda ne uyanikken, kahvaltimi zar zor yaptim bilg basina oturamadim
Uyuyor ama memeyi cikarinca uyaniyor. Firsat bulmusken onla uyudum bende. simdi uyandim ama o hala uyuyo. Konusmami duysanizses yok konusursam aci cekiyorum yataktan cikmasdan yoruldum.
Oh eline sağlık ponçik monişimselam pisicikler
evde dik bucak temizlik var
buralarda boş kalmış
elim değimişken topiğe de el atayım
haydinn sildim süpürdüm mis gibim oldu gelin boş bırakmayın
11'de geldi bir de kahvaltı mı ediyor, ne zaman işe başlayacakmış ne zaman yapacakmış?@oynakbasi34 ah banuşum ah 6 da yattım 8 de kalktım
evi toparladım, yardıma çağırdığım yeni hatunu bekledim,11 de teşrif etti hatun
anam kapıyı bi açtım eski yardımcım sandım,sanki kız kardeşitöbe bismillah diyip buyur ettim,bu kadar mı insan insana benzer.telefonla görüşmüştük ilk kez yüz yüze tanıştık
hatun kişisi şuan kahvaltı ederken de buraya bakıyım dedim,chialı ayranımı yudumlarkene
Evet bi de kasiniyor gibi oluyor hep oksurmek istiyorum ama bebe uyanmasin diye kendimi tutuyorum surekli su iciyorum yudum yudum.canim cok gecmis olsun ses kisikligini 1 ay once bende yaşamıştım insan ne kadarda kusitli hissediyor kendini bide konusurken bogazinin verdigi acı ve yanma cok fena tez zamanda iyilesmen dileğimle
aynisini dusunmustumOh eline sağlık ponçik monişim
11'de geldi bir de kahvaltı mı ediyor, ne zaman işe başlayacakmış ne zaman yapacakmış?Yarım güne mi geldi gerçi bilemedim
Canim neden kuselim ya oyle dusunme.Selam kızlar günaydın
-300 grla başladım güne bakin siki tutuyorum işimi devami gelicek inşallah bana küsenlerede affettiririm umarim kendimi
Güncel kilom 59.4
Bi de Allah askina tartilmayin ya basima yeni moda cikartmayin haftasonu haftasonuSelam kızlar günaydın
-300 grla başladım güne bakin siki tutuyorum işimi devami gelicek inşallah bana küsenlerede affettiririm umarim kendimi
Güncel kilom 59.4
Emzirirken zencefil kullanilabiliyormu bilemedim kullanabiliyorsan zencefil limon cayi yap bi kac gun bende gecen aylarda kısılmısti ilacsiz oyle gecirdimEvet bi de kasiniyor gibi oluyor hep oksurmek istiyorum ama bebe uyanmasin diye kendimi tutuyorum surekli su iciyorum yudum yudum.
Sagol ortim
aynisini dusunmustum
Çok geçmiş olsun canım. Çabucacık iyileşmeni diliyorum.Evet bi de kasiniyor gibi oluyor hep oksurmek istiyorum ama bebe uyanmasin diye kendimi tutuyorum surekli su iciyorum yudum yudum.
Sagol ortim
aynisini dusunmustum
Ara ogun yap niye ac duruyosun bir bardak tarcinli sut icBen hasta yataginda, 7den berii tum yedigim 2 yumurta 1 dilim ekmek. Ben boyle ac dururken hanginizin bogazindan gecer ki kacamak falanyapmaz benim takimdaslarim
ya bu smiley sahiden ise yariyor havam degisti burnuma loc kokuyo
birakmiyo uyuyo bende emzikAra ogun yap niye ac duruyosun bir bardak tarcinli sut ic
Canim bence bu yanlis bi uygulama bu kadar yakin olmak cocuguda hasta edebilir bu kadar bagimli yapma kendine yaninda olmadiginda sana ait kokunu alabilecegi bir kiyafetini koybirakmiyo uyuyo bende emzik2 saattir nerdeyse. Uyaninca yemek yicem zaten artik ara gecti.
Haftaya %3 yapmazsan gözüme görünmeSelam kızlar günaydın
Güncel kilom 59.4
onun için spor şart. Sabah 5,25de kalktım jillian yaptım bende. Servise zor yetiştim. Kahvaltımı evde yapıyordum son dk hepsini kapaklı bir kaba koyup yanıma aldım. bulamaç gibi oldu ama ne yapayım? aç mı kayım dedim yedimSaat 10:00'da sabah kahvaltısında 1 haşlanmış yumurta, 6 yeşil zeytin, 1/2 kibrit kutusu beyaz peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Sonra Türk kahvesi içtim.
Diyetisyenim haftasonunda öğlen yemeği yemediğimi söylediğimde ara öğünde 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi,1 meyve ve yoğurt yememi istedi. Akşam yemeğine kadar çok fazla süre var, bu ara öğününü ye muhakkak dedi.
Günde 10000 adımı hedeflemiştim. Yürüyüşlerin tartıda da faydasını gördük, diyetisyenim "aynen devam et, bravo bu sefer çok iyi kilo vermişsin" dedi. Yağdan eksilmesi de onun için çok önemli.
Arkadaşlar bence tartıdaki sonuçtan çok, verilen kilolarımızı yağdan mı veriyoruz, ne kadar sağlıklı veriyoruz, hayatımıza sporu ne kadar dahil ediyoruz ona yoğunlaşalım. Hızla verilen kilolar aynı hızla geri alınabiliyor.
Afiyet olsun canimonun için spor şart. Sabah 5,25de kalktım jillian yaptım bende. Servise zor yetiştim. Kahvaltımı evde yapıyordum son dk hepsini kapaklı bir kaba koyup yanıma aldım. bulamaç gibi oldu ama ne yapayım? aç mı kayım dedim yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?