Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

hadi hayırlısı

Kahvaltı
2 dilim tbe
2 kızarmış yumurta
4 dilim hindi füme (büyük olanından)
2 dilim Dana jambon
Labne

Ara
Elma
Türk kahvesi
Nedense acıktım ve 1,5 dilim hindi füme yedim bir ara dolabı tırmalamayayım diye

Öğle
Fırında tavuk acılı baharatlı
Yoğurtlu karnıbahar

Ara
Deveci armut
Filtre kahve

Akşam
Az yağlı antrikot
Makarna domates soslu
Salata

Ara
Filtre kahve sütlü

Su: 1 lt ancak bitti, dukan biramdan da 1 kupa içebildim.

Kendimi bugün çok yemek yemiş gibi hissediyorum

ferah ekmeği bıraktığımdan beri çok acıkmıyorum birde acıksamda gözüm dönmüyor belki ekmeği kesersen sende faydasını görürsün

Bende cuma pazara çıkacaktım balık falan almaya ama fena soğuktu yaaa gözüm yemedi. Aşağıda balıkçımız var ordan getiriyorlar olmadı öyle yapayım bende
ya ben çocukları babalarına bıraktım kv de vardı sen iki çocukla zor hava gerçekten çok soğuktu o kadar üşüdüm ki anca ısındım

Kiz aleemsin hem cok uzun olmus imzan okuyup anlayana kadar amactan sasiyor
Hem serveyden ne istiyon sen emzikli kadin mezun olmus o toparlar geri sdn sadece listedikileri ifsa et cnm birilerini motive edeyim derken digerlerini demotive etme derim
Evet ya son kısmı sileyim bari cok uzun
Ama neden öyle olsun kii, mezunların da takıma karşı sorumlulukları var. Sen mezunsun bak nasıl yardım ediyorsun bizee Biz de size yardım ediyoruz, boyle kilo artışı yaşadığınızda aaa yakışmadı diyoruz. Yoksa menü spor paylaşımına devam etmenizin bir anlamı yok ki. Takım ruhundan bahsediyorum, listede zaten ruh yok o resmi birşey, ama takımcak aileyiz
Motivasyona hepimizin katılımı şart. Anladığım kadarıyla serveyin durumunda tek demotive olan benim, mezun olduktan sonraki 1 ay içinde 4 kilo alabileceksem neden mezuniyeti düşleyim? Mesela sen 51.5la mezun olmuşsun, o zamandan beri bir seneyi doldurmana 2 hafta var, 7.5 kilosunu geri almışsın, toparlanmıyor demek ki. Etkiliyor beni boyle şeyler. Korumayı sağlamak da onemli ve yazdığım serveye yardımcı olacak bir şey, listeye değil.
Benim derdim takım yüzdesi değil yazdığım kişilere bir etkisinin olup olmayacağı Ama imza karışık evet ya düzenliyim tekrar.

Ne 51.5 mu ben 53 civari mezun oldum o kilonun cogunu ramazanda aldim koruma falanda yapmadim saglik sorunlarimda var ve bir seneyi gecti boyum 164 kendimi cok kotu durumda gormuyorum cnm kimi mezun hic ugramiyor bile ugramayanada niye gelmedin denmez gelenede niye kilo aldin denmeyecegi gibibisterse tekrar takima girer kiloaunu verir herkes kendinden sorumlu yani bu kadar derine dalarsan cikamazsin bak sana diyeyim

Akşam yemeğinde 3 ızgara köfte, 2 yemek kaşığı zeytinyağlı bakla yemeği, 1 kase yoğurt yedim.
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin, 1/2 dilim beyaz peynir, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim.
Ara öğünde 1 fincan Türk kahvesi içtim.
Öğleden sonra 2 mandalina yiyip, 1 bardak ayran içtim.
Akşam yemeği sonrası 1 fincan yeşil çay içtim.
Gün içinde Dukan birası içildi.(Toplam 1 sürahi miktarında)
Gün sonuna kadar 3 lt su içtim.
Bugün Annemlerleydim. 30 dakika yürüyebildim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…