- 23 Ağustos 2012
- 14.725
- 38.945
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.841
wendy canim sogani az yagda kavur ispanagida kavur ben biber ve domates salcasi koyuyorum biraz pul biber ve karabiber sonra guvec kabina alip ustune yumurta koyuyorum ver firina istersen tepside de olur tencere dede
İspanagi yogurtla sevmiyorum
Niye telin kapalı. Bu süt kaç dk. kaynayacakbütün takım toplansak amma laklak yapardık
kimin ortisiyimyetişeyim sana
İNŞALLAH
engelledim seniNiye telin kapalı. Bu süt kaç dk. kaynayacak
Benim de 76,6 idi canım cuma günü.. bakalım bu hafta kupa kimin olacak :)Geçmiş olsun ortim aynı dertten muzdaribiz desenesabah sürprizi oldu bana da, 5-6 gün erken regl oldum. Nilgüşü takip ediyordum ama artık o beni takip edecek anlaşılan
Kilomda 78,2 canım.
Niye telin kapalı. Bu süt kaç dk. kaynayacak
Telefondan gorusmeyin ne konusacaksanız yazisacaksaniz burdan yapınengelledim seni
şaka şaka şarjım bitti sarja taktım
Hadi daha beraber mezun olacağız. Olmadi peş peşe mezun olacağız. Kız biz mezun olunca sana ödül olarak kupa yaptiracagim. Köyün meydanında Muhtar Hayrettin dedeyle beraber törenle vereceğiz kupayı.bütün takım toplansak amma laklak yapardık
kimin ortisiyimyetişeyim sana
İNŞALLAH
Afiyet olsun canımbuda benden gelsin menüm
kahvaltı 2 yumurta 2 kk peynir 1 yk yulaf ile krep(yulaf ezmesini robottan çektim un gibi yaptım) harika oldu çay
ara dışardaydım 3 hurma
öğlen hindi füme 60 gr 1 yumurtadan menemen çay
ara 1 muz sade türk kahvesi
akşam 3 yk pirinç pilavı tavuklu ,3 yk nohut susuz ,bir tane turşu(görümcemin kuranı vardı mecbur gittim)
su 2 oldu daha içerim
spor 1 saat aralıksız yürüyüş
yaparsam 20 dk daha eliptik yaparım yazarım
birazdan da 1 demlik yeşil çay
Deniz inanmıyorum ben senden 200gr eksikmiyim simdiBenim de 76,6 idi canım cuma günü.. bakalım bu hafta kupa kimin olacak :)
Yok kız prensip gereği genelde telden görüşmüyoruz.Telefondan gorusmeyin ne konusacaksanız yazisacaksaniz burdan yapın
Telefonla gorusenler haftada yarımşar kilo alsın büyüsü yaparım ha
Biz de okuyalım
Ahaha 76 nedir ya :) 10 kilo fazladan ödem :) evet ben 66,6 idim :))) 76 nasıl olunur sonsuza kadar unutalım hepimiz :)Deniz inanmıyorum ben senden 200gr eksikmiyim simdi
Bi yanlışlık var bunda sen 66.6 olabilirsin 76 olamazsın
Ben cepten karakter boyutunu göremedim ama baya baya ifşa etmişsinYa bu imza çok mu büyük karakterli oldu kendi yazdıklarım minicik kalıyor
Takimi batirdilar cumlem yanlis o zaman cunku imza ifsasini yuzdeyle degil 500gr vermekle sartlandirmistim.
76.6 mı??Benim de 76,6 idi canım cuma günü.. bakalım bu hafta kupa kimin olacak :)
Ay tamam oh rahatladım şimdiAhaha 76 nedir ya :) 10 kilo fazladan ödem :) evet ben 66,6 idim :))) 76 nasıl olunur sonsuza kadar unutalım hepimiz :)
afiyet olsun nasıl oldunuz bebişleBugünkü menüm:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 1 tbe
Oglen: 1 dilim etli borek, çook salata, ayran
Akşam: 6 yk kiymalı patates ama patateslerden yemedim, 2 tbe, salata
Su 3 u gecti, yuruyus spor yok maalesef.
sen yaparsın canım hiç şüphem yokBenim de 76,6 idi canım cuma günü.. bakalım bu hafta kupa kimin olacak :)
tam senin dedikodunu yapacaktık bu gben nerde diye şarj bittiTelefondan gorusmeyin ne konusacaksanız yazisacaksaniz burdan yapın
Telefonla gorusenler haftada yarımşar kilo alsın büyüsü yaparım ha
Biz de okuyalım
hayrettin dede dediğin senin yaşında adamHadi daha beraber mezun olacağız. Olmadi peş peşe mezun olacağız. Kız biz mezun olunca sana ödül olarak kupa yaptiracagim. Köyün meydanında Muhtar Hayrettin dedeyle beraber törenle vereceğiz kupayı.
sağol canımAfiyet olsun canım
aaa nasıl da uydurmuşşşşşYok kız prensip gereği genelde telden görüşmüyoruz.
Sütü karıştırdığım için sesli mesaj gönderdim bakmadı. Aramak zorunda kaldım tel kapalıydı baktım buralarda geziyor
ifşa et etiketle kaptanım menü yazmayanlarıNerdesiniz hanımlar?
Menüler nerde?? (yazanlar üzerine alınmasın tabi kiiii)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?