Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Takimi batirdilar cumlem yanlis o zaman cunku imza ifsasini yuzdeyle degil 500gr vermekle sartlandirmistim.
prensesss016 nin haftada 80gr verdigini yazmisim yirtmis olmuyor bence
Bence odak nokta uzak kalmış. Ben şahsen 0.800gr için kötü yorum yapmam. Olabilir. Bence sen prensesss016 nin geçen haftasonu yediği menüyü paylaş. Cuma zayıflama yarışmasında gafil yarışmacı menüsü diye

süper olur bencede arasına tavuk ıspanak ben ıspanakla tavuğu yakıştırıyorum
Ispanak ve tavuk hic birlikte denemedim guzel oluyo mu gercekten bi tarif versene
Ya bu imza çok mu büyük karakterli oldu kendi yazdıklarım minicik kalıyor
Sekerim imzan olmamis bence de
Prenses 0.8 gr vermis deyince olumlu bir sey varmis gibi olmus 1 haftada 1.6 kg almis demeliydin

Sagol yavrum oglen yemeginden yarim saat sonra sesim geldi aksama gitti yine buna sukur.
Bebe ayni burnu sumuklu. Onceden derdim iyy cocugun bi sumugunu de silmiyorlar diye. Meger bebeler sildirmiyormus iste hayatta hersey tecrube

Ben sana sordum ama hayrettin abi mi amca mı diye. Sen dede dedin bana ama...
Bende hayrettin dede diye adama sempati besliyordum
Bütün hayellerim yıkıldı. Kupayı tek ben vereceğim. Muhtar hayrettini unut

Ispanak ve tavuk hic birlikte denemedim guzel oluyo mu gercekten bi tarif versene

Sekerim imzan olmamis bence de
Prenses 0.8 gr vermis deyince olumlu bir sey varmis gibi olmus 1 haftada 1.6 kg almis demeliydin
kaptanım ıspanağı soteleyip üzerine tavada sotelediğim tavuğu koyuyorum tadını çok seviyorum zaten tavuk göğsüne ıspanak sarıp fırına atan bile var güzel oluyor yani denemelisin

Akşam menüm de değişiklik yaptım ıspanaklı yumurta yiyecektim ama dünden haşlanmış brokolim vardı yemedigim onu yedim çılbır ile. 3 minik köy yumurtam vardı onunla. Sonra doymadım diye minik bir tavuk kalça ve 1 salatalık yedim. Bizimkilere meyve soyarken de battı balık yan gider diye 2 dilim portakal yarım minik mandalina yedim.
Tek tesellim yarın pazar. Sabah erkenden sporumu yaparım. Belkide bizimkiler kalkana kadar 1 saat kim bilir

canım bu akşamlık birşeydir yarın toparlarsın eminim

Şimdi gencler konseptim imza ifsasi.
İfsa gizli gercekleri ortaya cikarmak demek, prensesin haftada 1.6 kilo aldigi apacik yaziyor zaten listede
Yazdiklarim takima degil arti gelen kisiye ozgu farkindalik saglayacak seyler ki takima nasil katkilari olabilecegini dusunsunler birseyleri degistirsinler. En azindan oyle oldugunu umuyorum, bakalim servey ve prensesss016 ne diyecek?
Ha bu yontem ise yaramaz ve haftaya arti gelen olursa o zaman dediginiz gibi seyler yazarim bol gommeli komikli sakali

Kiz aleemsin hem cok uzun olmus imzan okuyup anlayana kadar amactan sasiyor
Hem serveyden ne istiyon sen emzikli kadin mezun olmus o toparlar geri sdn sadece listedikileri ifsa et cnm birilerini motive edeyim derken digerlerini demotive etme derim

Kiz aleemsin hem cok uzun olmus imzan okuyup anlayana kadar amactan sasiyor
Hem serveyden ne istiyon sen emzikli kadin mezun olmus o toparlar geri sdn sadece listedikileri ifsa et cnm birilerini motive edeyim derken digerlerini demotive etme derim
Evet canım benim çok doğru. Bizim servey imiz bir klasiktir 1 Ayda 4.5 alır iki haftada 6 verir ve takım yüzdesini etkilemiyor. Bir de o zaman gben cim oraya servey almış prenses sadece şu kadar vermiş dediğinde algı olarak kilo aldığı düşünülmüyor. Ve imza gerçekten karışık, okuması da zahmetli, pek bakıp çözmek isteyen olacağını düşünmüyorum

Kizlar yeni ekspress trenine binecekler once hayirli ugurlu bol eksili yolculuklar diliyorum sizede
Yolunuz kisa verdiginiz kilo cok olsun
Kupalar kaldirin insallah haftanin duasini yaptiktan sonra amin diyelim
Pazar gunu de dikkat dikkat pazartesi tartisi cummadan ileri olmasin ki ekspressimiz ise yarasin
Bol sporlu bol eksili super etkili bir hafta olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…