- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.861
Bence deAhaha 76 nedir ya :) 10 kilo fazladan ödem :) evet ben 66,6 idim :))) 76 nasıl olunur sonsuza kadar unutalım hepimiz :)
Bence odak nokta uzak kalmış. Ben şahsen 0.800gr için kötü yorum yapmam. Olabilir. Bence senTakimi batirdilar cumlem yanlis o zaman cunku imza ifsasini yuzdeyle degil 500gr vermekle sartlandirmistim.
prensesss016 nin haftada 80gr verdigini yazmisim yirtmis olmuyor bence
Ispanak ve tavuk hic birlikte denemedim guzel oluyo mu gercekten bi tarif versenesüper olur bencede arasına tavuk ıspanak ben ıspanakla tavuğu yakıştırıyorum
Sekerim imzan olmamis bence deYa bu imza çok mu büyük karakterli oldu kendi yazdıklarım minicik kalıyor
Ayni seyleri yazmisiz aysem yaaBence odak nokta uzak kalmış. Ben şahsen 0.800gr için kötü yorum yapmam. Olabilir. Bence senprensesss016 nin geçen haftasonu yediği menüyü paylaş. Cuma zayıflama yarışmasında gafil yarışmacı menüsü diye
Sagol yavrum oglen yemeginden yarim saat sonra sesim geldi aksama gitti yine buna sukur.afiyet olsun nasıl oldunuz bebişle
sen yaparsın canım hiç şüphem yok
tam senin dedikodunu yapacaktık bu gben nerde diye şarj bitti
hayrettin dede dediğin senin yaşında adam
sağol canım
aaa nasıl da uydurmuşşşşşsüt almış kız şaka bilmiyor koca kadın onu sordu
Ben sana sordum ama hayrettin abi mi amca mı diye. Sen dede dedin bana ama...afiyet olsun nasıl oldunuz bebişle
sen yaparsın canım hiç şüphem yok
tam senin dedikodunu yapacaktık bu gben nerde diye şarj bitti
hayrettin dede dediğin senin yaşında adam
sağol canım
aaa nasıl da uydurmuşşşşşsüt almış kız şaka bilmiyor koca kadın onu sordu
Ben sana sordum ama hayrettin abi mi amca mı diye. Sen dede dedin bana ama...
Bende hayrettin dede diye adama sempati besliyordum
Bütün hayellerim yıkıldı. Kupayı tek ben vereceğim. Muhtar hayrettini unut
kaptanım ıspanağı soteleyip üzerine tavada sotelediğim tavuğu koyuyorum tadını çok seviyorum zaten tavuk göğsüne ıspanak sarıp fırına atan bile var güzel oluyor yani denemelisinIspanak ve tavuk hic birlikte denemedim guzel oluyo mu gercekten bi tarif versene
Sekerim imzan olmamis bence de
Prenses 0.8 gr vermis deyince olumlu bir sey varmis gibi olmus 1 haftada 1.6 kg almis demeliydin
Tavuk biftegin içine de ıspanak sote koyup saranda var.kaptanım ıspanağı soteleyip üzerine tavada sotelediğim tavuğu koyuyorum tadını çok seviyorum zaten tavuk göğsüne ıspanak sarıp fırına atan bile var güzel oluyor yani denemelisin
canım bu akşamlık birşeydir yarın toparlarsın eminimAkşam menüm de değişiklik yaptım ıspanaklı yumurta yiyecektim ama dünden haşlanmış brokolim vardı yemedigim onu yedim çılbır ile. 3 minik köy yumurtam vardı onunla. Sonra doymadım diye minik bir tavuk kalça ve 1 salatalık yedim. Bizimkilere meyve soyarken de battı balık yan gider diye 2 dilim portakal yarım minik mandalina yedim.
Tek tesellim yarın pazar. Sabah erkenden sporumu yaparım. Belkide bizimkiler kalkana kadar 1 saat kim bilir
aman uzun iş sarma falan ikisinide soteleyip karıştırıyorum yiyiyorumTavuk biftegin içine de ıspanak sote koyup saranda var.
Nneeeyyyy??? Yanlış yazdın di mi orticim kilonu?Benim de 76,6 idi canım cuma günü.. bakalım bu hafta kupa kimin olacak :)
Ay bende şaşırmıştımAhaha 76 nedir ya :) 10 kilo fazladan ödem :) evet ben 66,6 idim :))) 76 nasıl olunur sonsuza kadar unutalım hepimiz :)
Kiz aleemsin hem cok uzun olmus imzan okuyup anlayana kadar amactan sasiyorŞimdi gencler konseptim imza ifsasi.
İfsa gizli gercekleri ortaya cikarmak demek, prensesin haftada 1.6 kilo aldigi apacik yaziyor zaten listede
Yazdiklarim takima degil arti gelen kisiye ozgu farkindalik saglayacak seyler ki takima nasil katkilari olabilecegini dusunsunler birseyleri degistirsinler. En azindan oyle oldugunu umuyorum, bakalimservey ve prensesss016 ne diyecek?
Ha bu yontem ise yaramaz ve haftaya arti gelen olursa o zaman dediginiz gibi seyler yazarim bol gommeli komikli sakali
Ispanak ve tavuk hic birlikte denemedim guzel oluyo mu gercekten bi tarif versene
Sekerim imzan olmamis bence de
Prenses 0.8 gr vermis deyince olumlu bir sey varmis gibi olmus 1 haftada 1.6 kg almis demeliydin
Evet canım benim çok doğru. BizimKiz aleemsin hem cok uzun olmus imzan okuyup anlayana kadar amactan sasiyor
Hem serveyden ne istiyon sen emzikli kadin mezun olmus o toparlar geri sdn sadece listedikileri ifsa et cnm birilerini motive edeyim derken digerlerini demotive etme derim
En güzeli. Ben de alengirli şeyleri yapmayı değil yemeyi severimaman uzun iş sarma falan ikisinide soteleyip karıştırıyorum yiyiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?