- 6 Nisan 2010
- 4.510
- 16.061
- 733
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.021
günaydın kızlar
akşam yatarken çalışan telefonum sabah açılmıyor
kafayı yiyeceğim
Günaydın canım. Sen hiç merak etme hafta sonuna belki 80i görürsün kıyısından yada tam ortasındanGünaydın herkese hayırlı sabahlar bu sabah tartıldım 83.5 çıktım +300 ama sivilce vastı yüzümü bugün regli olurum ondandır yoksa kaç gündür menümü yazıyorum şimdi de sp gününe hazırım
hiç merak etmiyorum canım nu hafta olmazsa haftaya olur bırakmak yokGünaydın canım. Sen hiç merak etme hafta sonuna belki 80i görürsün kıyısından yada tam ortasından
of afiyet olsun şekerimSabah 1 haşlanmış yumurta, 1 kibrit kutusu beyaz peynir, 5 zeytin, 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. 1 fincan mistik çay içtim.
Şimdi ara öğünde doğadan'ın beşi bir yerde çayını içeceğim.
ben biliyorum o kas neden olduSelam kızlar diyetisyenden geldim kahvaltı ettim ancak yazıyorum. Kilom 65.. yani -800 vermişim. Ama 2,4 yağdan gitmiş 1,6 kas almışım. Diyetisyen ben sana kas alacak bir diyet vermedim sen protein mi kıstın daha önce diyor, dahiliye tahlillere bakıp sen eti fazla mı yedin diyor.. özetle benim vücut bu hafta kafayı yemiş :))
fancynancy orticim kas almasam seninle ciddi yarışırmışım ama olabilememiş. Haftaya suç işleyeceğim hak etmek için bu hafta iyi vermem lazım. Bakalım bu hafta kupa kime gidecek :)
Yeni listem de ekte
bana banaGünaydın hanımlar
Okula geçeceğim bugün işlerim var. Arada girmeye çalışırım
Haydi bakalım Dukan grubuna da başarılar diliyorum :)
Teşekkür ederim canım.of afiyet olsun şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?