- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #271.981
EveeetBomba gibi :)
Degisik alternatif ararsan bugun kori soslu tavuk yaptim cok begendim deneyebilirsin bir ara
Cumartesi pazar gunu yapabilirsin cnmYeşil mercimek için ne düşünüyorsun kuzum? Canım çok istiyor pişirmek istiyorum cumaya yakın olmayan bi gün.
Bakliyattan uzak kalmak istemiyorum dukan diye ya
Ama ne baklagil gunu 6-7. Gun protein gunu yemeyeceksin herhaldeAma ama
Yaa ne güzel, valla gidesim geldi, toplaşıp gidelim, o parayı abur cubura veriyoz zaten.
Valla süper olurAnnem taze soğanı, ıspanağı falan doğrayıp buzluğa atar, pırasa da olabilir gibi geldi bana ama bilemedim. Anneme danışayım istersen
Kavururum çıkarınca önemli değil, çiğden atmak iyi olurBuzlukta olur canım. Olmayan buzluktan çıkıp kavurmadan börek olmaz diye düşündük
Olur dediValla süper olur
Geçmiş olsun şekerimTum gun uyudum uyandim parca parca. Bogaz burun. Parol ictim bas agrisi baslayinca, bir de suda eriyen C vitaminlerinden. Bir de tarcinli karanfilli cay.
Sabah: kahvaltilik gevrek, sut
Oglen ve aksam: kiymali patates yemegi, cok coban salata, 3 dilim ekmek
Ara yapmadim hic. Zaten uyandikca yemis oldum. Aksam doymadim ekmegi de fazla yedim amacok gecmeden birseyler daha yesem
İnşallah kulağına vurmamıştır, geçen sene ben çok çektim.Tamam oyle yapiyim
Benim bu hastalik gribi gecti sanirim, sol kulagim aciyor boynuma dogru agri var, yarin dr a gidicem
Sağolsun yaaa, anneciğine çok selamlarOlur dedi
Burda biraz muhabbeti dönünce direkt sormuştum, atsın buzluğa istediği zaman istediği gibi kullansın dedi :)
Yutkunurken orda birsey var gibi acimasi ve basinc hissetmem iyiye isaret degilİnşallah kulağına vurmamıştır, geçen sene ben çok çektim.
Bende dizlerim için gidiyorum yarın doktora, ikimizde güzel haberlerle döneriz inşallah.Yutkunurken orda birsey var gibi acimasi ve basinc hissetmem iyiye isaret degilinsaallah olmamistir.
Yarin icin heyecanliyim ya sizin kadar veremem ama cumayi iple cekiyorum
Tebrikler canımSıfır kacamak duzenli beslenme ve spor -600 ile pazar gününe baslamak
Guncel kilom 58.8
Iyiki varsiniz kizlar
Herkese mutlu pazarlar
Çok geçmiş olsun canım.Tum gun uyudum uyandim parca parca. Bogaz burun. Parol ictim bas agrisi baslayinca, bir de suda eriyen C vitaminlerinden. Bir de tarcinli karanfilli cay.
Sabah: kahvaltilik gevrek, sut
Oglen ve aksam: kiymali patates yemegi, cok coban salata, 3 dilim ekmek
Ara yapmadim hic. Zaten uyandikca yemis oldum. Aksam doymadim ekmegi de fazla yedim amacok gecmeden birseyler daha yesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?