- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.001
Cnm grcmis olsun emzirdigin icin ilac alamazsin ama bol bol zencefilli ihlamur ic ilik ilik cok sicak olmasin sicak suya limon sikip onu da icebilirsin benim de gecen hafta oyle idi bunlar ise yaradi biraxYutkunurken orda birsey var gibi acimasi ve basinc hissetmem iyiye isaret degilinsaallah olmamistir.
Yarin icin heyecanliyim ya sizin kadar veremem ama cumayi iple cekiyorum
Cnm hosgeldin ya gecen yazdiysan da unuttum siz evi ayirdiniz mi kv lerle berabermisiniz hala eminim kizinin dogumgunune zayiflarsin mart mi nisan miydi yanlis mi hatirliyorumSelam kızlar giremiyorum bir türlü boş olup da kızım hasta ve geç yatıyor artık elime telefonu alınca kıyameti koparıyor ama pazartesi sıkı bir şekilde başladım bugün biraz saldım spor yapmadım sağlıksız yine bişey yemedim ama adet oldum bugün bitince tartılıcam 62 kiloyla başladım hedefim ciddi anlamda incelmek hergün eliptik yapıyorum 50 dakka ip de atlamaya başlayacam bacaklarım çok kalın inceltmem lazım ya mekik yapamıyorum bir türlü evde yalnız olmadığım için çok üzülüyorum ama çok hırslandım 55 olup incecik olacağım :)) eliptik yapan var mı bu arada her sabah geceden koyduğum ceviz suyunu artı 2.5 3 lt de su içiyorum bir haftayı topluca yazdım :))
Hala birlikteyiz ev arıyoruz hala bulamadık istediğimiz gibi bir yer bende acele etmiyorum o kadar oturduktan sonra kötü bir eve çıkmamak için sabır diyorum 28 şubat Doğum günü 1 şubatta şeker orucu yapmayı planlıyorum 21 gün bakalım zaten nerdeyse de öyle besleniyorum paketli gıda falan yemiyorum hastayım çok fena tatlı çekiyor canım resimlere bakıp doyuyorum bir de selülitlerime bakınca iştahım kaçıyor zaten :)))Cnm hosgeldin ya gecen yazdiysan da unuttum siz evi ayirdiniz mi kv lerle berabermisiniz hala eminim kizinin dogumgunune zayiflarsin mart mi nisan miydi yanlis mi hatirliyorum
Selam cnm hosgeldin tatli istegine dayanamayip kacamak yapmaktansa instegramin varsa ayca kaya nin sayfasina bak deeim yakinlarda sekersiz muffin paylasmisti gayet guzelHala birlikteyiz ev arıyoruz hala bulamadık istediğimiz gibi bir yer bende acele etmiyorum o kadar oturduktan sonra kötü bir eve çıkmamak için sabır diyorum 28 şubat Doğum günü 1 şubatta şeker orucu yapmayı planlıyorum 21 gün bakalım zaten nerdeyse de öyle besleniyorum paketli gıda falan yemiyorum hastayım çok fena tatlı çekiyor canım resimlere bakıp doyuyorum bir de selülitlerime bakınca iştahım kaçıyor zaten :)))
Tabi canım. Bende Oyle yapıyorum. Yoksa çöp oluyor yazık.Kavururum çıkarınca önemli değil, çiğden atmak iyi olurmundar etmeyeyim dolapta caaaanım sebzemi
Günaydın. Hep birlikte inşALLAHGünaydın
Mutlu, sağlıklı, tartıda bol eksiler göreceğimiz, emeklerimizin karşılığını alacağımız bereketli bir hafta olsun bu hafta.
pekilütfen kilo alarak motivasyonumu bozmayın
yok canim yapmadim uzun zamandir ilk defa kacamaksiz bi hafta sonu gecirdimPaylaşanların menüleri süper, yazmayanlar inşallah kaçamak yapmıyordur :)
ya ben göremiyorum ama o imzani..giydirmedin çok fazla insallah banaYa bu imza çok mu büyük karakterli oldu kendi yazdıklarım minicik kalıyor
neee yirtmismiyim
neee 80 gr miTakimi batirdilar cumlem yanlis o zaman cunku imza ifsasini yuzdeyle degil 500gr vermekle sartlandirmistim.
prensesss016 nin haftada 80gr verdigini yazmisim yirtmis olmuyor bence
Kulak burun bogaza alicam canim cok sagolÇok geçmiş olsun canım.
Boğazın kötüyse Tantum Verde gargara iyi geliyor. Evde soğuk algınlığı ilacın var mı? Yarın aile hekimine git istersen.
İctim kaptanim ise yaramadilar kulagim agrimasa gitmezdim ama simdi dr yolu gorundu.Cnm grcmis olsun emzirdigin icin ilac alamazsin ama bol bol zencefilli ihlamur ic ilik ilik cok sicak olmasin sicak suya limon sikip onu da icebilirsin benim de gecen hafta oyle idi bunlar ise yaradi birax
Gunaydinn sabah sekeriiGünaydın kızlar
Sana da tatlımKulak burun bogaza alicam canim cok sagol
İctim kaptanim ise yaramadilar kulagim agrimasa gitmezdim ama simdi dr yolu gorundu.
Gunaydinn sabah sekerii
Gömün yaa beniBence odak nokta uzak kalmış. Ben şahsen 0.800gr için kötü yorum yapmam. Olabilir. Bence senprensesss016 nin geçen haftasonu yediği menüyü paylaş. Cuma zayıflama yarışmasında gafil yarışmacı menüsü diye
ya bırakın ortim beni düşünmüş daha fazla gitmeyim ustune demiş karismayin ortimeIspanak ve tavuk hic birlikte denemedim guzel oluyo mu gercekten bi tarif versene
Sekerim imzan olmamis bence de
Prenses 0.8 gr vermis deyince olumlu bir sey varmis gibi olmus 1 haftada 1.6 kg almis demeliydin
tamam canim sen bosver serveyi yüklen yuklenebildigin kadar bana görmüyorum zaten imzanıŞimdi gencler konseptim imza ifsasi.
İfsa gizli gercekleri ortaya cikarmak demek, prensesin haftada 1.6 kilo aldigi apacik yaziyor zaten listede
Yazdiklarim takima degil arti gelen kisiye ozgu farkindalik saglayacak seyler ki takima nasil katkilari olabilecegini dusunsunler birseyleri degistirsinler. En azindan oyle oldugunu umuyorum, bakalim @servey veprensesss016 ne diyecek?
Ha bu yontem ise yaramaz ve haftaya arti gelen olursa o zaman dediginiz gibi seyler yazarim bol gommeli komikli sakali
Kiz aleemsin hem cok uzun olmus imzan okuyup anlayana kadar amactan sasiyor
Hem serveyden ne istiyon sen emzikli kadin mezun olmus o toparlar geri sdn sadece listedikileri ifsa et cnm birilerini motive edeyim derken digerlerini demotive etme derim
Allah izin elinize dusurmesin kimseyi beni bu haftagben kaptanıma katılıyorum
Gömün yaa beniBence odak nokta uzak kalmış. Ben şahsen 0.800gr için kötü yorum yapmam. Olabilir. Bence senprensesss016 nin geçen haftasonu yediği menüyü paylaş. Cuma zayıflama yarışmasında gafil yarışmacı menüsü diye
ya bırakın ortim beni düşünmüş daha fazla gitmeyim ustune demiş karismayin ortimeIspanak ve tavuk hic birlikte denemedim guzel oluyo mu gercekten bi tarif versene
Sekerim imzan olmamis bence de
Prenses 0.8 gr vermis deyince olumlu bir sey varmis gibi olmus 1 haftada 1.6 kg almis demeliydin
tamam canim sen bosver serveyi yüklen yuklenebildigin kadar bana görmüyorum zaten imzanıŞimdi gencler konseptim imza ifsasi.
İfsa gizli gercekleri ortaya cikarmak demek, prensesin haftada 1.6 kilo aldigi apacik yaziyor zaten listede
Yazdiklarim takima degil arti gelen kisiye ozgu farkindalik saglayacak seyler ki takima nasil katkilari olabilecegini dusunsunler birseyleri degistirsinler. En azindan oyle oldugunu umuyorum, bakalim @servey veprensesss016 ne diyecek?
Ha bu yontem ise yaramaz ve haftaya arti gelen olursa o zaman dediginiz gibi seyler yazarim bol gommeli komikli sakali
Kiz aleemsin hem cok uzun olmus imzan okuyup anlayana kadar amactan sasiyor
Hem serveyden ne istiyon sen emzikli kadin mezun olmus o toparlar geri sdn sadece listedikileri ifsa et cnm birilerini motive edeyim derken digerlerini demotive etme derim
Allah izin elinize dusurmesin kimseyi beni bu haftagben kaptanıma katılıyorum
ay sen sildin imzayi ben o yuzden goremiyorum herhaldeEvet çıkamadım işin içinden zaten baksana anlatamadım meramımı, belki hastalıktandır.
Üstünden zaman geçtiği için belki rakamı unutmuş olabilirsin etap analiz raporunda yazanı söylemiştim. Takımla ilgili yazıyı yazdığım gece toplamıştım sonuçları, sürekli bir araştırma halinde değilimTabii beni takımda olmayan kişiler ilgilendirmez, servey toparlar dediğin için örnek olarak senden bahsetme ihtiyacı duydum. Sen rahatsız olsan zaten listeye girerdin, hele sendeki bilgilerle ohoo hepimize toz yuttururdun Kendi motivasyonumdan bahsederek yazdım sana kilo ver veya çok almışsın neden aldın demedim ki haddime değil yanlış yerden girdim sanırım kendimi anlatmak için, kusura bakma. Servey benle yarışmak istiyor, demek rahatsız ve vermek istiyor, onu tetikleyeceğini düşündüğüm şeyi yazdım.
@servey veprensesss016 de asıl amacı anlamazsa sileyim ben toptan o imzayı
valla her konustugunuzda daha cok üzülüyorum gercekten cok zarar vermisim takimaBence imzanda ikisi toplamda 3 kilo aldi değil de listede kilo alanı ifşa et. Mezun olmadan mezunlar motivasyonunu bozacağına listeyi batıranlar motivasyonunu bozmalı. Yada şöyle söyleyeyim prenses sabit olsaydı biz 6.ydik. kilo verseydi belki derece yapardık. Notamız silindirdi. O notalar sarı karta dönüşünce takıma ceza var. Birde o yönden düşün. Sadece kilo verme değil bu bir YARIŞMA. Büyük harfle yazdım dikkat çekmek için. Bağırmadım
eeer ama ben göremiyorumNeyle motive olacagima sahiden sen karar verebilseydin keskeeo zaman hic sikinti yasamazdim ne sporda ne diyettee ama maalesef herkesi baska seyler tetikliyor.
Benim motivasyonumu mezunlar da etkiliyor. Sizinkileri de etkiliyor mezuniyet oncesi halleri ki medusadan dennisgodan ilham aliyoruz
İmza kalacak.
Çok iyi düşünmüşsün canım. Dilerim bugün daha iyisindir. Sevgiler.Kulak burun bogaza alicam canim cok sagol
İctim kaptanim ise yaramadilar kulagim agrimasa gitmezdim ama simdi dr yolu gorundu.
Gunaydinn sabah sekerii
eveeettt basladik bakalim bu gun hadi hayirlisiNasiliz hazirmiyiz yarina
sagol canimTebrikler canım
selam canim seninle kilolarimiz yakin hedefimizde ayni daha cok katil yarisalim seninleSelam kızlar giremiyorum bir türlü boş olup da kızım hasta ve geç yatıyor artık elime telefonu alınca kıyameti koparıyor ama pazartesi sıkı bir şekilde başladım bugün biraz saldım spor yapmadım sağlıksız yine bişey yemedim ama adet oldum bugün bitince tartılıcam 62 kiloyla başladım hedefim ciddi anlamda incelmek hergün eliptik yapıyorum 50 dakka ip de atlamaya başlayacam bacaklarım çok kalın inceltmem lazım ya mekik yapamıyorum bir türlü evde yalnız olmadığım için çok üzülüyorum ama çok hırslandım 55 olup incecik olacağım :)) eliptik yapan var mı bu arada her sabah geceden koyduğum ceviz suyunu artı 2.5 3 lt de su içiyorum bir haftayı topluca yazdım :))
Hadi inşallah bu hafta senin haftan olsun canım.eveeettt basladik bakalim bu gun hadi hayirlisi
sagol canim
selam canim seninle kilolarimiz yakin hedefimizde ayni daha cok katil yarisalim seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?