Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yutkunurken orda birsey var gibi acimasi ve basinc hissetmem iyiye isaret degil insaallah olmamistir.
Yarin icin heyecanliyim ya sizin kadar veremem ama cumayi iple cekiyorum
Cnm grcmis olsun emzirdigin icin ilac alamazsin ama bol bol zencefilli ihlamur ic ilik ilik cok sicak olmasin sicak suya limon sikip onu da icebilirsin benim de gecen hafta oyle idi bunlar ise yaradi birax

Cnm hosgeldin ya gecen yazdiysan da unuttum siz evi ayirdiniz mi kv lerle berabermisiniz hala eminim kizinin dogumgunune zayiflarsin mart mi nisan miydi yanlis mi hatirliyorum

Cnm hosgeldin ya gecen yazdiysan da unuttum siz evi ayirdiniz mi kv lerle berabermisiniz hala eminim kizinin dogumgunune zayiflarsin mart mi nisan miydi yanlis mi hatirliyorum
Hala birlikteyiz ev arıyoruz hala bulamadık istediğimiz gibi bir yer bende acele etmiyorum o kadar oturduktan sonra kötü bir eve çıkmamak için sabır diyorum 28 şubat Doğum günü 1 şubatta şeker orucu yapmayı planlıyorum 21 gün bakalım zaten nerdeyse de öyle besleniyorum paketli gıda falan yemiyorum hastayım çok fena tatlı çekiyor canım resimlere bakıp doyuyorum bir de selülitlerime bakınca iştahım kaçıyor zaten :)))

Selam cnm hosgeldin tatli istegine dayanamayip kacamak yapmaktansa instegramin varsa ayca kaya nin sayfasina bak deeim yakinlarda sekersiz muffin paylasmisti gayet guzel

Bende pazar raporumu vereyim
Sabah sade kahve
Kahvaltı
Dukan krep
1kk peynir
Domates biber maydonoz dereotu roka
Öğlen
Haşlanmış et salata yapmaya üşendiğim
Akşam 16:00-16:30 arası
2yk nohut 2yk pilav
3/4 ayva
1.5lt su son 500ml yi içtim sanıyordum sabah mutfakta buldum. Icmemisim
Jillian level-1 27dk
Jessica strong walk 12dk
5dk hulohop
50 ip 50 iç bacak

lütfen kilo alarak motivasyonumu bozmayın
peki

Paylaşanların menüleri süper, yazmayanlar inşallah kaçamak yapmıyordur :)
yok canim yapmadim uzun zamandir ilk defa kacamaksiz bi hafta sonu gecirdim

Ya bu imza çok mu büyük karakterli oldu kendi yazdıklarım minicik kalıyor
ya ben göremiyorum ama o imzani..giydirmedin çok fazla insallah bana

Imza bence olmamış. @servey i görmüşsün ama bizi gömen @prensess yırtmış. Oysa Servey mezundu takıma bir eksisi dokunmadı
neee yirtmismiyim kimin ortisi yaaa gben

Takimi batirdilar cumlem yanlis o zaman cunku imza ifsasini yuzdeyle degil 500gr vermekle sartlandirmistim.
prensesss016 nin haftada 80gr verdigini yazmisim yirtmis olmuyor bence
neee 80 gr mi

Çok geçmiş olsun canım.
Boğazın kötüyse Tantum Verde gargara iyi geliyor. Evde soğuk algınlığı ilacın var mı? Yarın aile hekimine git istersen.
Kulak burun bogaza alicam canim cok sagol
Cnm grcmis olsun emzirdigin icin ilac alamazsin ama bol bol zencefilli ihlamur ic ilik ilik cok sicak olmasin sicak suya limon sikip onu da icebilirsin benim de gecen hafta oyle idi bunlar ise yaradi birax
İctim kaptanim ise yaramadilar kulagim agrimasa gitmezdim ama simdi dr yolu gorundu.
Günaydın kızlar
Gunaydinn sabah sekerii

Gömün yaa beni nerelere gideyim Allahım
Ispanak ve tavuk hic birlikte denemedim guzel oluyo mu gercekten bi tarif versene

Sekerim imzan olmamis bence de
Prenses 0.8 gr vermis deyince olumlu bir sey varmis gibi olmus 1 haftada 1.6 kg almis demeliydin
ya bırakın ortim beni düşünmüş daha fazla gitmeyim ustune demiş karismayin ortime

tamam canim sen bosver serveyi yüklen yuklenebildigin kadar bana görmüyorum zaten imzanı telefonu yan cevirdim yinede görmüyorum

Kiz aleemsin hem cok uzun olmus imzan okuyup anlayana kadar amactan sasiyor
Hem serveyden ne istiyon sen emzikli kadin mezun olmus o toparlar geri sdn sadece listedikileri ifsa et cnm birilerini motive edeyim derken digerlerini demotive etme derim

gben kaptanıma katılıyorum
Allah izin elinize dusurmesin kimseyi beni bu hafta

Gömün yaa beni nerelere gideyim Allahım
Ispanak ve tavuk hic birlikte denemedim guzel oluyo mu gercekten bi tarif versene

Sekerim imzan olmamis bence de
Prenses 0.8 gr vermis deyince olumlu bir sey varmis gibi olmus 1 haftada 1.6 kg almis demeliydin
ya bırakın ortim beni düşünmüş daha fazla gitmeyim ustune demiş karismayin ortime

tamam canim sen bosver serveyi yüklen yuklenebildigin kadar bana görmüyorum zaten imzanı telefonu yan cevirdim yinede görmüyorum

Kiz aleemsin hem cok uzun olmus imzan okuyup anlayana kadar amactan sasiyor
Hem serveyden ne istiyon sen emzikli kadin mezun olmus o toparlar geri sdn sadece listedikileri ifsa et cnm birilerini motive edeyim derken digerlerini demotive etme derim

gben kaptanıma katılıyorum
Allah izin elinize dusurmesin kimseyi beni bu hafta

ay sen sildin imzayi ben o yuzden goremiyorum herhalde

valla her konustugunuzda daha cok üzülüyorum gercekten cok zarar vermisim takima bogazini tutamayan gelmesin gercekten yarışmaya ben dahil

eeer ama ben göremiyorum simdi armi yokmu imza

Nasiliz hazirmiyiz yarina
eveeettt basladik bakalim bu gun hadi hayirlisi

Tebrikler canım
sagol canim

selam canim seninle kilolarimiz yakin hedefimizde ayni daha cok katil yarisalim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…