Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ekspresste1.gunumuz bitti sayilir aksam yemekten sonra aclik hisseden dayanamayan tarcinli sut icebilir :-)
Gunluk sut hakki bir bardak bu hakkini kullanan yogurt yiyebilir
Gelelim 2. Gune
Sebze ve protein gunu
Ornek menu
Sabah
Yumurta light peynir krep yesillik yada
Menemen krep peynir
Mantarli omlet gibi olabilir
Ogle
Kiyma sote et sote kofte yaninda salata olabilir
Aksam
Sebze yemegi yada etli sebze yemegi yogurt olabilir

Aralarda kahve yesilcay ayran sut gibi kullanabiliriz
Alternatifleri cogaltabilieiz ama sebze miktarini abartmayin onemli olan protein almak
Kolay gelsin simdiden
sağol canım harikasın takılırsam sorarım:KK15:
Geçmiş olsun canım, insallah tez zamanda sahalara geri dönersin

Ooo süper menü :KK9:
devamı gelecek.....:KK55::KK15:
:KK48: şaka şaka demeyiz ben eksi gelicem:KK15:

Bir menüde ben yazayım başım jel değil ne de olsa:KK48:
Kahvaltı
Yulaflı omlet
Öğlen
120gr hindi füme 1 büyük ayran
Akşam
3 minnak baget 1 kase yoğurt
Aralar sade kahve ve yeşil çay
Şimdilik 2.8lt su
27dk jillian level-1
Akşam ip atlamayı planlıyorum biraz mekik ile interval yapayım ki sporum artmış olsun ve bütün gece interval etkisi ile yağ yakayım :rapci:

Bir menüde ben yazayım başım jel değil ne de olsa:KK48:
Kahvaltı
Yulaflı omlet
Öğlen
120gr hindi füme 1 büyük ayran
Akşam
3 minnak baget 1 kase yoğurt
Aralar sade kahve ve yeşil çay
Şimdilik 2.8lt su
27dk jillian level-1
Akşam ip atlamayı planlıyorum biraz mekik ile interval yapayım ki sporum artmış olsun ve bütün gece interval etkisi ile yağ yakayım :rapci:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

nilsub nilsub canim alamadim malesef bu aksam gidemedim markete ama yarin mutlaka alip denicem M medusa verdigin bilgiler icin tesekkur ederim simdilik aclik yok cok şükür firinda tavugum pisiyor buraz gec oldu ama anca geldim isten. Bide yulaf kepegi yemedim eksi cikicam diye arti cikmam yarin demi

Bana doktor yasakladı :KK61::KK61::KK61: Mahmut’la arama mesafe koydu. Ağır kaldırmayacakmışım, poşet bile taşımayacakmışım, dinlenecekmişim, asla ve kataaa dizlerimi büküp eğilmeyecekmişim yani dizlerimi yere koyacak şekilde. Ben çikolatalı dondurma emojisini yemişim bildiğin. Egzersiz galan verdi, hafif tekrarlanacak hareketler. 4 tane 10ar saniyelik. 2 haftaya dizlerimin ağrısı geçmezse emar çekilecek. Ben sporcu kimliğimi çıkarıp bir kenara koydum şimdilik :KK43:
Gecmis olsun tatlim aman dikkat zorlama kantaron yagin varsa onunla masaj yap sicak uygulama yap iyi gelir umarim

Menümü yazayım da kızın bana;

Sabah; 2 yumurta 1 yulaf ezmesi azıcık sütle omlet

Ara; 9lu çay, naneli çay

Öğle; tarçınlı yoğurt, şekersiz Türk kahvesi

Ara; sütlü Türk kahvesi

Akşam; yok, uygun bişi denk gelmedi dışardaydık, bende zorlamadım şimdi de canım istemiyor.

Su; 1,5 lt gibi
Spor; halim yok, 20 dk gibi yürümüştüm sadece.

Ara; 9lu çay, naneli çay

Ara; sütlü Türk kahvesi

Akşam; yok, uygun bişi denk gelmedi dışardaydık, bende zorlamadım şimdi de canım istemiyor.

Su; 1,5 lt gibi
Tatlım halin olmaz tabi bisey yetmemişsin ki :(

Ara; 9lu çay, naneli çay

Ara; sütlü Türk kahvesi

Su; 1,5 lt gibi
çok az olmuş halsizliğin olur sonra yoğurt ye bari 1 kase

nilsub nilsub canim alamadim malesef bu aksam gidemedim markete ama yarin mutlaka alip denicem M medusa verdigin bilgiler icin tesekkur ederim simdilik aclik yok cok şükür firinda tavugum pisiyor buraz gec oldu ama anca geldim isten. Bide yulaf kepegi yemedim eksi cikicam diye arti cikmam yarin demi
Yulaf kepegini yatmadan yarim saat once yogurtlada yiyebilirsin yag yakiyo o zaman

Ara; 9lu çay, naneli çay

Ara; sütlü Türk kahvesi

Su; 1,5 lt gibi
ah canim yaaa cok az olmus ama olur bazen boyle durumlar. Senin canin sıkkindi bugün o yuzdende yiyemedin sanirim

Yulaf kepegini yatmadan yarim saat once yogurtlada yiyebilirsin yag yakiyo o zaman
alamadimki yiyebileyim yarin artik

yarın sabah güzel bir krep sonra arasına domates salatalık yeşillik peynir koyup dürüm yapıcam:kk77: kreptavam var hiç yağlamıyorum tavamı yapışmıyor yağsız da iyi oluyor:KK66:
oohhh mis yaaa canimi cektirdin yarin mutlaka almaliyim yulaf kepegi

Back
X