- 25 Ocak 2017
- 7.175
- 22.507
- 348
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #272.181
sanada artık 3. mahmut deriz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada artık 3. mahmut deriz![]()
sağol canım harikasın takılırsam sorarımEkspresste1.gunumuz bitti sayilir aksam yemekten sonra aclik hisseden dayanamayan tarcinli sut icebilir
Gunluk sut hakki bir bardak bu hakkini kullanan yogurt yiyebilir
Gelelim 2. Gune
Sebze ve protein gunu
Ornek menu
Sabah
Yumurta light peynir krep yesillik yada
Menemen krep peynir
Mantarli omlet gibi olabilir
Ogle
Kiyma sote et sote kofte yaninda salata olabilir
Aksam
Sebze yemegi yada etli sebze yemegi yogurt olabilir
Aralarda kahve yesilcay ayran sut gibi kullanabiliriz
Alternatifleri cogaltabilieiz ama sebze miktarini abartmayin onemli olan protein almak
Kolay gelsin simdiden
devamı gelecek.....Geçmiş olsun canım, insallah tez zamanda sahalara geri dönersin
Ooo süper menü![]()
Ha şöyle işte... durduk yere beni döndüreceksin yaaa....sağol canım harikasın takılırsam sorarım
devamı gelecek.....
şaka şaka demeyiz ben eksi gelicem
![]()
Bir menüde ben yazayım başım jel değil ne de olsa
Kahvaltı
Yulaflı omlet
Öğlen
120gr hindi füme 1 büyük ayran
Akşam
3 minnak baget 1 kase yoğurt
Aralar sade kahve ve yeşil çay
Şimdilik 2.8lt su
27dk jillian level-1
Akşam ip atlamayı planlıyorum biraz mekik ile interval yapayım ki sporum artmış olsun ve bütün gece interval etkisi ile yağ yakayım![]()
Gecmis olsun tatlim aman dikkat zorlama kantaron yagin varsa onunla masaj yap sicak uygulama yap iyi gelir umarimBana doktor yasakladıMahmut’la arama mesafe koydu. Ağır kaldırmayacakmışım, poşet bile taşımayacakmışım, dinlenecekmişim, asla ve kataaa dizlerimi büküp eğilmeyecekmişim yani dizlerimi yere koyacak şekilde. Ben çikolatalı dondurma emojisini yemişim bildiğin. Egzersiz galan verdi, hafif tekrarlanacak hareketler. 4 tane 10ar saniyelik. 2 haftaya dizlerimin ağrısı geçmezse emar çekilecek. Ben sporcu kimliğimi çıkarıp bir kenara koydum şimdilik
![]()
Ne oldu dünürüm yaaa?
Tatlım halin olmaz tabi bisey yetmemişsin kiMenümü yazayım da kızın bana;
Sabah; 2 yumurta 1 yulaf ezmesi azıcık sütle omlet
Ara; 9lu çay, naneli çay
Öğle; tarçınlı yoğurt, şekersiz Türk kahvesi
Ara; sütlü Türk kahvesi
Akşam; yok, uygun bişi denk gelmedi dışardaydık, bende zorlamadım şimdi de canım istemiyor.
Su; 1,5 lt gibi
Spor; halim yok, 20 dk gibi yürümüştüm sadece.
çok az olmuş halsizliğin olur sonra yoğurt ye bari 1 kaseMenümü yazayım da kızın bana;
Ara; 9lu çay, naneli çay
Ara; sütlü Türk kahvesi
Akşam; yok, uygun bişi denk gelmedi dışardaydık, bende zorlamadım şimdi de canım istemiyor.
Su; 1,5 lt gibi
Keyfim yok ya zorla da yemicem.Tatlım halin olmaz tabi bisey yetmemişsin ki![]()
çok az olmuş halsizliğin olur sonra yoğurt ye bari 1 kase
Yulaf kepegini yatmadan yarim saat once yogurtlada yiyebilirsin yag yakiyo o zaman
yarın sabah güzel bir krep sonra arasına domates salatalık yeşillik peynir koyup dürüm yapıcamYulaf kepegini yatmadan yarim saat once yogurtlada yiyebilirsin yag yakiyo o zaman
seninki sp günü olmamış boş protein günü olmuşKeyfim yok ya zorla da yemicem.
Aman yoğurdum da bitmiş. Sabah güzel bi kahvaltı yaparım artık.
kolay gelsin monişimHayırlu akşamlar pisicikler
Yatılı misafirlerim var bakamıyorum buraya.hızlıca geçmişe göz attım.
fancynancy ferahım çok geçmiş olsun canımcım
![]()
ah canim yaaa cok az olmus ama olur bazen boyle durumlar. Senin canin sıkkindi bugün o yuzdende yiyemedin sanirimMenümü yazayım da kızın bana;
Ara; 9lu çay, naneli çay
Ara; sütlü Türk kahvesi
Su; 1,5 lt gibi
alamadimki yiyebileyim yarin artikYulaf kepegini yatmadan yarim saat once yogurtlada yiyebilirsin yag yakiyo o zaman
oohhh mis yaaa canimi cektirdin yarin mutlaka almaliyim yulaf kepegiyarın sabah güzel bir krep sonra arasına domates salatalık yeşillik peynir koyup dürüm yapıcamkreptavam var hiç yağlamıyorum tavamı yapışmıyor yağsız da iyi oluyor
![]()