- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #272.261
kızlar evdekilere taze fasulye yapayım dedim bende yiyebiliyor muyum bügün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim superrrsinnnn..evet herkese toptan günaydın hayırlı sabahlar
biraz önce tartıldımdün sabah 83.5 bu sabah 82.4
![]()
ay kaptanım devamı gelir inşALLAHMuhtesem tatlim cok guzel
böyle giderse cumaya baya iyi olacak yüzdemiz inşALLAHevet ya artık hedefe ulaşmadan çıkmayalım
![]()
kızlar evdekilere taze fasulye yapayım dedim bende yiyebiliyor muyum bügün![]()
Dur canim bahara mesaj atayimee almadın kaptanım ilk sayfayı?
çok iyi kuzucum, maşallah süphanallah. devamı da emin ol güzel gelecek. ayy nilgüşüm senle birlikte listedeyiz ya![]()
olmamı mis misgünaydın
taze fasulye yemeği olurmu susuz 2-3 kaşık falan
wooowww ortim sahalara döndü tam döndü.evet herkese toptan günaydın hayırlı sabahlar
biraz önce tartıldımdün sabah 83.5 bu sabah 82.4
![]()
Bizim hedef önce 70 değilmiydi ne zaman 72 olduay kaptanım devamı gelir inşALLAHben cuma gününü merak ediyorum böyle güzel devam ederse tekrarlayıp duracağım expresi
bir an önce 72 lere gelmek istiyorum
disina cikmadan ilerlesin sonunda guzel sonuc goreceksin ins
Nefis görünüyor
Cnm yarin 2 de biorezonans randevum var tatli ve kh istegi icin bende bir sorayim bakimm nasil olacak ne fiyat isteyecekler
Yarin aksama yazarim size
Ay kız ondan değil bir an önce 75 in altına inmek istiyorum o yüzden dedimBizim hedef önce 70 değilmiydi ne zaman 72 oldu![]()
Ilk bildirim benden gelsin o zaman
58.5
Ama ben hic begenmedim 57 yi gormeyi umuyordum. Pazar sabah t
58.8 gelmistim ama dun sabah tartilamamistim. Ama pek degisiklik olacagini fusunmedigim icin 58.8 dedim cunku hic kacamak yapmamistim.ilk gun 300 gr gittiyse yarini dusunemiyorum. En cok kilo vermemiz gereken gun bugundu cunku. Acaba yulaf kepegi yemedim ondanmi?
Canim sen 59 u gormustun kac gundur dikkat ediyorsun ve kilonda az 300 gr iyi rakam tabi kepegide yemedin dun onunda etkisi olur mutlaka alIlk bildirim benden gelsin o zaman
58.5
Ama ben hic begenmedim 57 yi gormeyi umuyordum. Pazar sabah t
58.8 gelmistim ama dun sabah tartilamamistim. Ama pek degisiklik olacagini fusunmedigim icin 58.8 dedim cunku hic kacamak yapmamistim.ilk gun 300 gr gittiyse yarini dusunemiyorum. En cok kilo vermemiz gereken gun bugundu cunku. Acaba yulaf kepegi yemedim ondanmi?
aslında sevdim de hergün ek olması mahrum kalmıyor insan olmadı devam edicem haftayada ama cuma gününe kadar cumartesi tekrar 1. günden başlamak istiyorum cumaya 7. gün denk gelsin sonra tekrar edicem böyle böyle yada siz ne yaparsanız ona uyarım çokda zor değil olmadı bir şekilde yulaf kepeği bulmam lazımdisina cikmadan ilerlesin sonunda guzel sonuc goreceksin ins
oy hem midem hem gözüm doyduNefis görünüyor
Afiyet olsun canım. Bol bol yağ yaksın![]()
şoktan almıştım canım cem granit krep tavası kızdırıp krebi döküyorum hiç yağlamıyorum pişince kenarından tutup elimle çeviriyorumolmaz mı
senin krep tavası nerden kız? bimden mi almıştın öyle hatırlıyorum bi. döküm müydü granit miydi, maşallah beceriklisin, kreplerin de tam kıvamında.
şoktan almıştım canım cem granit krep tavası kızdırıp krebi döküyorum hiç yağlamıyorum pişince kenarından tutup elimle çeviriyorum![]()