Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

supersin canim yaaa dun okuyamamistim simdi okudum sayfalari harika bi sonuc bence bu haftanin birincisi sen olucaksin

evet canim ilk gun alamamistim malesef ama aksam sinemaya girmeden aldim marketten gece yatmadanda yedim sagol yardimci oldugun icin dun zaten çözüldü kabizlik sorunum bugun daha iyiyim

sagol canim kepegin bu kadar etkili oldugunu dusunmemistim artik cikarmam mutfagimdan. Bemde oyle düşünüyorum sonucta cuma ve cumartside iyi kilo verdim ben

bu sabah yumurta bitmis evde deneyemedim ama ilk firsatta krep yapmayi denicem cunku zaten cok severiz ailecek bakalim yulaf kepegiyle nasil olucak

canim ben aksam kipadan aldim ama tabi ankarada varmi kipa bilmiyorum.

yaaaa acıyor canım acıyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

zaten cok komikti esimle beraber aldik marketten kendisi animda 2 adet gofret ve bir kutu kola bitirdi ben actim hindi fumeyi burdami yiceksin diyo ben eve aliyosun saniyodum bi bakisi var bana gormeniz lazim :KK70::KK70:ama bu sefer oda anladi ne kadar ararli oldugumu arkadan bide activia actim :-) benim koca sok diyo elinlemi yicen kasik alayimmi :KK70:yok dedim benim kasigim yanimda :kk77: bende inanamadim kendime kizlar :rolleyes:

canim cok sevindim birakmana umarim idaha baslmazsin

gunaydin canim hayirli gunler olsun
Sağol canım. Teşekkürler. :KK200::KK200::KK19:
Dün Migros'a bağlı Macro Center diye bir market var. Oraya uğramıştım. Yulaf kepeği buldum çok şükür. :KK5:

supersin canim yaaa dun okuyamamistim simdi okudum sayfalari harika bi sonuc bence bu haftanin birincisi sen olucaksin

evet canim ilk gun alamamistim malesef ama aksam sinemaya girmeden aldim marketten gece yatmadanda yedim sagol yardimci oldugun icin dun zaten çözüldü kabizlik sorunum bugun daha iyiyim

sagol canim kepegin bu kadar etkili oldugunu dusunmemistim artik cikarmam mutfagimdan. Bemde oyle düşünüyorum sonucta cuma ve cumartside iyi kilo verdim ben

bu sabah yumurta bitmis evde deneyemedim ama ilk firsatta krep yapmayi denicem cunku zaten cok severiz ailecek bakalim yulaf kepegiyle nasil olucak

zaten cok komikti esimle beraber aldik marketten kendisi animda 2 adet gofret ve bir kutu kola bitirdi ben actim hindi fumeyi burdami yiceksin diyo ben eve aliyosun saniyodum bi bakisi var bana gormeniz lazim :KK70::KK70:ama bu sefer oda anladi ne kadar ararli oldugumu arkadan bide activia actim :-) benim koca sok diyo elinlemi yicen kasik alayimmi :KK70:yok dedim benim kasigim yanimda :kk77: bende inanamadim kendime kizlar :rolleyes:

Süpersin. Bu kararliliktan vazgeçme. Heme mezun olursun ve devam et. Eski alışkanlıklarına dönme lütfen;)

Günaydın herkese hayırlı sabahlar :) tartıldım 82.2 çıktım -200 az olsun bizim olsun :KK70:
Iyi gidiyorsun ortim. :nazar::KK9:
Gunaydinlar

Gunaydin mefkure sultanim gececisin
Sana da günaydın kaptanım :KK200:
Günaydınlar
Güzel bir gün olsun
Cumaya az kaldı sıkı tutun hanımlar. Herkes bi yazsın kilosunu bakayım durumlar nedir
Günaydın canım :KK200:
Dolunayla birlikte kurt ödemgeri geldi akşam ve sabah spor yapamadım. Üstüne bi ağırlık çöktü. Sabah yine 77. 2gundur neden böyle anlamıyorum. Bu durumu kıracak bisey buluruz inşALLAH medusa38 medusa38 Ne dersin?:110:

Dolunayla birlikte kurt ödemgeri geldi akşam ve sabah spor yapamadım. Üstüne bi ağırlık çöktü. Sabah yine 77. 2gundur neden böyle anlamıyorum. Bu durumu kıracak bisey buluruz inşALLAH medusa38 medusa38 Ne dersin?:110:
Valla canım ödem atıcılara mı abansan napsan? Sp ile mi devam etsen 2 gün daha bilemedim ki

merhaba kızlar, sabah ipekyol %70 indirime girmiş diye dolanmadığım site kalmadı, tüketmiş hainler hepsini :KK42:

bende iyiyim işte, diyete devam, sadece yemek yiyince bi pişmanlık çöküyo üstüme, sonra diyorum ki saçmalama wendy diyete uygun yedin, sıkıntı yok :KK48: sanırım psikolojimi düzeltmem zaman alacak :KK48:

bu arada artıda olan hanımlar özelden mesaj atabilir mi? ona göre bişiler ayarlayalım?

lydznp lydznp kuzucum seni medusaya emanet ediyorum, o çözecek senin ödemi dur medusa38 medusa38

@bluedolphin canım sanıyorum ki artıda değilsin dimi?

prensesss016 prensesss016 kuzucum sende aynen devam et, bi önceki haftanın altı olsun inşallah.

moni moni ablacım yoğunsun, gel artık özlüyoruz :KK200:

besbb9 besbb9 esd_04 esd_04 kızlar yoksunuz? artı gelmeyin bari ya.

nilsub nilsub 0zlem 0zlem kuzumlarım siz aynen devam :)

balpamuk balpamuk canım sende de sıkıntı yoktu dimi? taşındın yerleşebildin mi?

gben gben canım sende durumlar ne? hastalıkla bıoğuşuyosun ama artıda mısın onu bi yaz hele, olmazsa sana yarına uygun bişiler yapalım.

morordek morordek bu hafta hiç tartılmadın, artı değilsin dimi? :KK48: (herkese yazıyom sende mecburi kilo vercen)

toplight toplight kaptaniçelerin en tatlışı, gözün aydın, sigara bitti gitti, kilolar da gidiyo zaten, artıda değilsin dimi?

fancynancy fancynancy menüler süper dünürüm, spor olmasa da menüyle kurtarıyosun, tartıldın mı bu ara?

servey servey kuzum sende durumlar ne? uğramaz oldun?

sergerdan sergerdan kuzum bdv de varsın bizde yoksun, hadi verdiklerin boşa gitmesin, gel motive ol.

kaanin annesi kaanin annesi gözün aydın canım, kalp atışını duymuşsunuz :anneadayı::KK200:

zoey1616 zoey1616 prensesimizle yarışa girişiyomuşsun öyle duydum, bildirimler gelecek dimi? :KK48:

bu arada artıda olan hanımlar özelden mesaj atabilir mi? ona göre bişiler ayarlayalım?

lydznp lydznp kuzucum seni medusaya emanet ediyorum, o çözecek senin ödemi dur medusa38 medusa38

prensesss016 prensesss016 kuzucum sende aynen devam et, bi önceki haftanın altı olsun inşallah.

gben gben canım sende durumlar ne? hastalıkla bıoğuşuyosun ama artıda mısın onu bi yaz hele, olmazsa sana yarına uygun bişiler yapalım.

morordek morordek bu hafta hiç tartılmadın, artı değilsin dimi? :KK48: (herkese yazıyom sende mecburi kilo vercen)

toplight toplight kaptaniçelerin en tatlışı, gözün aydın, sigara bitti gitti, kilolar da gidiyo zaten, artıda değilsin dimi?

fancynancy fancynancy menüler süper dünürüm, spor olmasa da menüyle kurtarıyosun, tartıldın mı bu ara?

sergerdan sergerdan kuzum bdv de varsın bizde yoksun, hadi verdiklerin boşa gitmesin, gel motive ol.

kaanin annesi kaanin annesi gözün aydın canım, kalp atışını duymuşsunuz :anneadayı::KK200:

zoey1616 zoey1616 prensesimizle yarışa girişiyomuşsun öyle duydum, bildirimler gelecek dimi? :KK48:

ortodo dogolson domo? ortodo dogolson domo? yazıp durmuşum, korkmayın bende artıda değilim :dondurma:

şunu da yeniden ekleyim hepiniz görün;

kızlar herkes %1 hedeflesin bundan sonra.

şöyle ki;
  • 5'li kilolardakiler 600 gr verince
  • 6'lı kilodakiler 700 gr verince
  • 7'li kilodakiler 800 gr verince
  • 8'li kilodakiler 900 gr verince
  • 9'lu kilodakilerse 1000 gr verince
%1'in üstü oluyor. hedefiniz illa ki kilonuzun rakamında gram vermek olsun.

mesela ben 70,9'dum cuma sabah, bu durumda en az 709 gr verirsem %1 üstü olucam. ee tartılar da 100 gr ile çalıştığından yukarı yuvarlayıp 800 gr vermem lazım.

hadi bakalım, kulağınızda küpe olsun bu da.

merhaba kızlar, sabah ipekyol %70 indirime girmiş diye dolanmadığım site kalmadı, tüketmiş hainler hepsini :KK42:

bende iyiyim işte, diyete devam, sadece yemek yiyince bi pişmanlık çöküyo üstüme, sonra diyorum ki saçmalama wendy diyete uygun yedin, sıkıntı yok :KK48: sanırım psikolojimi düzeltmem zaman alacak :KK48:
Canım diyet demek aç yaşamak demek değil. Kim senin beynine bunu soktuysa hemen çıkar :KK12:

Merhaba Arkadaşlar,
Bugün sabah yumurtamı çılbır yapar gibi haşladım, üzerine 1 küçük activia yoğurt döküp yedim. Cherry domates yedim.
Ara öğünde 1 activia yoğurda 1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği katıp yedim. Ayrıca 1 elma yedim.
Öğle yemeğinde tavuk ızgara yiyeceğim. Yanında salata olacak.
Ara öğünde 1 kivi yiyeceğim.
Akşam ise kıymalı ıspanak yemeği ve salata yerim.
Akşam yemeğinden sonra bir şey yemeyeceğim. Yeşil çay ve Türk kahvesi içerim.
Sabah 20 dakika yürüyüş yaptım. Öğlearasında da yürüyeyim diyorum.
Şu ana kadar 1,5 lt su içtim. Gün sonuna kadar 3 lt olur inşallah.

30 Ocak, Salı günü menüm şöyleydi:
Sabah kahvaltı yapamadım.
Öğle yemeğinde domatesli şehriye çorbası, patlıcan yemeği ve yoğurt yedim.
Akşam 1 dilim ızgara somon balığı ve salata yedim. Salataya 1 çay kaşığı zeytinyağı, elma sirkesi ve nar ekşisi koydum.
Meyve olarak 2 tane küçük kivi yedim. Yanında 1 su bardağı light yoğurt yedim.
3 lt su içtim.
1 saat yürüdüm.

Merhaba canım wendy wendy :KK19::KK200::KK200:
Çok şükür artıda değilim. Cuma günü tekrardan bir diyetisyenime mi uğrasam diye düşünüyorum.
Evdeki tartımı odanın değişik yerlerine koyuyorum, her yerde farklı tartıyor, bir yerde +1 kg'lik oynama oluyor. :oha::KK70:

ay bende de oldu kabızlık ama neyse eşim bulmuş almış yulaf kepeği kurtulduk desene:KK48:
Günaydınlar
Güzel bir gün olsun
Cumaya az kaldı sıkı tutun hanımlar. Herkes bi yazsın kilosunu bakayım durumlar nedir
bende süper:halay:cumadan beri 1,300 gitti:rapci:

Sağol canım. Teşekkürler. :KK200::KK200::KK19:
Dün Migros'a bağlı Macro Center diye bir market var. Oraya uğramıştım. Yulaf kepeği buldum çok şükür. :KK5:
ay bizde bulduk şükür:KK50:
Iyi gidiyorsun ortim. :nazar::KK9:

Sana da günaydın kaptanım :KK200:

kimin ortisiyim:KK15::KK15::KK15::KK200::KK200::KK200::KK200:
şunu da yeniden ekleyim hepiniz görün;

kızlar herkes %1 hedeflesin bundan sonra.

şöyle ki;
  • 5'li kilolardakiler 600 gr verince
  • 6'lı kilodakiler 700 gr verince
  • 7'li kilodakiler 800 gr verince
  • 8'li kilodakiler 900 gr verince
  • 9'lu kilodakilerse 1000 gr verince
%1'in üstü oluyor. hedefiniz illa ki kilonuzun rakamında gram vermek olsun.

mesela ben 70,9'dum cuma sabah, bu durumda en az 709 gr verirsem %1 üstü olucam. ee tartılar da 100 gr ile çalıştığından yukarı yuvarlayıp 800 gr vermem lazım.

hadi bakalım, kulağınızda küpe olsun bu da.
ooo çok iyi ben hedefimi geçmişim şuan:halay::halay::halay::halay:

Evet ben hiç tartılmadım bu hafta, cumaya Allah kerim. Listede değilim neyse ki :KK48:

tamam tamam, artı gelme de :KK48: mıtıvı ılımım sınrı.

Canım diyet demek aç yaşamak demek değil. Kim senin beynine bunu soktuysa hemen çıkar :KK12:

ya o sanırım şimdiye kadar ki pişmanlık duygularım. yiyip pişman oluyodum ya. şimdi de sanki bozmuşum hissine kapılıyorum sonra aa uygundu ki diyorum, o tartıda eksi gördükçe geçecek.

27332014_2042874062397077_5392893904691403190_n.webp

BaşIamak için şartIarın mükemmeI oImasını bekIemeyin. ŞartIarı mükemmeIIeştiren başIangıcın kendisidir. (AIan Cohen) Günaydın

Cnm.merak etme cumaya gore -500 gr dayim ama bu cuma ne olacak bakalim

Back
X