- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #272.441
Sen emziriyon kizim sana detoks falan yok bi de hastasin serum yedin sen tatli yeme karbo yeme gider o 200 de yalniz gitmezse milletin imzasinda olursun haberin olafensinensisinsim tum mesajlari okusun diye yazmistim
Ben sabah 68.4 geldim +200 ama bir anlami yok cunku gece boyu uyuyamadim sabah 6da daldim 7 olmadan kalktim oglumun erken uyanasi tuttu. Sacmasapan bir gun geciriyorum yari uyur yari uyanik
Yapiyim birseyler yol gosterin helepirinc lapasi varmis bi gunluk bi zaman cok modaymis oyle bisey mi?
hoşgeldin kader mahkumuHi my sweety görlzz.. Ben geldim.. Miss me???
Mapuslardan çıktım da geldim. Sarılın bana bakem
Gel kuzum gel siki siki sarilalim sana da bi daha dusmeyin mapuslaraHi my sweety görlzz.. Ben geldim.. Miss me???
çabuk iyileş motivemi düşürüyosunfensinensisinsim tum mesajlari okusun diye yazmistim
Ben sabah 68.4 geldim +200 ama bir anlami yok cunku gece boyu uyuyamadim sabah 6da daldim 7 olmadan kalktim oglumun erken uyanasi tuttu. Sacmasapan bir gun geciriyorum yari uyur yari uyanik
Yapiyim birseyler yol gosterin helepirinc lapasi varmis bi gunluk bi zaman cok modaymis oyle bisey mi?
Canim form cayi duphalac falan icsenO değil de yarın sıvı detoksu mu yapsam, malum modaymışkabızım biraz çözülür belki? Sabahtan öğleyi hazırlasam olmaz dimi?
hemde bütün takım yazacak imza ona göreSen emziriyon kizim sana detoks falan yok bi de hastasin serum yedin sen tatli yeme karbo yeme gider o 200 de yalniz gitmezse milletin imzasinda olursun haberin ola
Kaptanim o tam detoks sayilmaz pilavli detoks mu olur olmaz benceSen emziriyon kizim sana detoks falan yok bi de hastasin serum yedin sen tatli yeme karbo yeme gider o 200 de yalniz gitmezse milletin imzasinda olursun haberin ola
dun gece buna uzulup uyuyamadim zaten bi senin bi wendigomun mitivisyiniçabuk iyileş motivemi düşürüyosun
Dusene bir de siz mi tekme vuracaksinizhemde bütün takım yazacak imza ona göre
tekmelenmek istemiyosan düşmeKaptanim o tam detoks sayilmaz pilavli detoks mu olur olmaz bence
Sabit bile gelmek istemiyorum birsey yapmam sartimzadan degil listeden
dun gece buna uzulup uyuyamadim zaten bi senin bi wendigomun mitivisyini
Dusene bir de siz mi tekme vuracaksiniz
ahhahahaha cok iyi yaaatekmelenmek istemiyosan düşme
yok çivi topukluahhahahaha cok iyi yaaa
Ayaginda cizme var di mi su an hazir bekliyorsunn
Civi topukluyla tekmevalla kızlar ben yürüyüşe öpüldünüz
ama özelikle listedekiler daha fazla katılım yapalım kızlar motivemiz artsın herkesin işi var biliyorum ama kendimiz için biraz vakit ayıralım
Geçmiş olsun canımHi my sweety görlzz.. Ben geldim.. Miss me???
özgem mapuslara mı düşmüş de gelmiş.kuzummHi my sweety görlzz.. Ben geldim.. Miss me???
Canim form cayi duphalac falan icsen
dun gece buna uzulup uyuyamadim zaten bi senin bi wendigomun mitivisyini
kuzummmbu arada artıda olan hanımlar özelden mesaj atabilir mi? ona göre bişiler ayarlayalım?
lydznp kuzucum seni medusaya emanet ediyorum, o çözecek senin ödemi dur medusa38
@bluedolphin canım sanıyorum ki artıda değilsin dimi?
@prensesss016 kuzucum sende aynen devam et, bi önceki haftanın altı olsun inşallah.
moni ablacım yoğunsun, gel artık özlüyoruz
@besbb9 @esd_04 kızlar yoksunuz? artı gelmeyin bari ya.
nilsub @0zlem kuzumlarım siz aynen devam :)
@balpamuk canım sende de sıkıntı yoktu dimi? taşındın yerleşebildin mi?
gben canım sende durumlar ne? hastalıkla bıoğuşuyosun ama artıda mısın onu bi yaz hele, olmazsa sana yarına uygun bişiler yapalım.
@morordek bu hafta hiç tartılmadın, artı değilsin dimi?(herkese yazıyom sende mecburi kilo vercen)
toplight kaptaniçelerin en tatlışı, gözün aydın, sigara bitti gitti, kilolar da gidiyo zaten, artıda değilsin dimi?
@fancynancy menüler süper dünürüm, spor olmasa da menüyle kurtarıyosun, tartıldın mı bu ara?
@servey kuzum sende durumlar ne? uğramaz oldun?
@sergerdan kuzum bdv de varsın bizde yoksun, hadi verdiklerin boşa gitmesin, gel motive ol.
@kaanin annesi gözün aydın canım, kalp atışını duymuşsunuz
@zoey1616 prensesimizle yarışa girişiyomuşsun öyle duydum, bildirimler gelecek dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?